Εσυ είσαι καλός...
2 απορίες.
Η 1η είναι αν είναι δικά σου τα folder που ανεβάζεις και η 2η πώς τα απέκτησες.
Ακόμη δεν τελείωσα με τα Folder (μου) έχω μερικά ακόμη του ΟΤΕ και να μην ξεχνάμε ότι είναι και τα ιδιωτικά.
Μετά είναι και ένα FOLDER το οποίο κυκλοφόρησε με μία σειρά από 26 τηλεκάρτες "Λόγιοι" του 2001 με έναν τόμο 280 σελίδων και έναν κατάλογο έγχρωμο για τις 26 τηλεκάρτες. Δυστυχώς η αποτύπωση του περιεχομένου είναι δύσκολη και δεν θα φανεί όσο θα έπρεπε να για να αναδείξει την αξία του. Εκτός αυτού διαθέτω και κάποια άλλα καλούδια που κάποιοι συλλέκτες έχουν και κάποιοι άλλοι δεν γνωρίζουν καν την ύπαρξή τους πχ. του έγχρωμου καταλόγου που εκδόθηκε από τον ίδιο τον ΟΤΕ μέσα στον οποίο είχε και μία αίτηση εγγραφής στο τμήμα συλλεκτών ή κάποια από τα περιοδικά ΤηλεΑξίες που κυκλοφορούσε για τους συλλέκτες ή τους πρώτους καταλόγους που κυκλοφορήσαν σε CD.
Τώρα όσον αφορά το πως...
άρχισα να συλλέγω τηλεκάρτες σχετικά αργά σε σχέση πάντα με την αγορά και η οικονομική μου επιφάνεια ήταν ασήμαντη σε σχέση με τις τιμές που είχαν οι τηλεκάρτες. Θυμάμαι χαρακτηριστικά ότι Μετέωρα - Πάτμος έβρισκες με 300.000 δραχμές, Μάλαμο το 50.000 δραχμές κλπ. Όταν κάποια στιγμή μετανάστευσα και ήμουν σε καλύτερη οικονομική μοίρα, αποφάσισα να δώσω βάση σε κάτι το οποίο δεν είναι τόσο περιζήτητο όχι επειδή δεν έχει αξία αλλά επειδή δεν είναι γνωστό. Οτιδήποτε "ασυνήθιστο" αλλά να έχει σχέση με την τηλεκάρτα, το μάζευα οπότε έχω φτάσει στο σημείο σήμερα, μετά από ένα διάστημα 7 χρόνων απραξίας να έχω κάποια καλούδια.
Πιστεύω να απάντησα και στις δύο ερωτήσεις σου. Ότι ανεβάζω σε σχέση με φωτογραφία είναι φωτογραφία που έχω σκαννάρει εγώ και διαθέτω εγω.