exmim
|
|
« στις: Ιανουάριος 27, 2015, 05:21:22 μμ » |
|
δεν είναι τίποτα σπουδαίο , αλλά όποιος θέλει μια εκτίμηση θα με βοηθούσε πολύ....ευχαριστώ
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
belpedro
|
|
« Απάντηση #1 στις: Ιανουάριος 27, 2015, 06:22:20 μμ » |
|
οι αποχρωματισμοι προβληματιζουν, απο λεπτομερεια εγω θα ελεγα 35-40...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
exmim
|
|
« Απάντηση #3 στις: Ιανουάριος 27, 2015, 06:50:07 μμ » |
|
Για τον αποχρωματισμο το μόνο που μπορώ να φανταστώ ειναι να το έχουν τρίψει στο χέρι με λάδι , γιατι κατά τα άλλα δεν εχει γρατζουνιες .
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
belpedro
|
|
« Απάντηση #4 στις: Ιανουάριος 27, 2015, 06:55:30 μμ » |
|
Θα σου πουν αλλοι πιο σχετικοι απο μενα αλλα απο οσο ξερω ειναι σημαδι καθαρισμου ναι στο οριο θα ελεγα μεταξυ VF και XF
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
exmim
|
|
« Απάντηση #5 στις: Ιανουάριος 27, 2015, 07:04:28 μμ » |
|
Οσο το κοιτάω πρέπει να έχεις δίκιο . Είναι ομορφούλή όμως , αποκρουστικό δεν το λες για να δούμε μπας και μάθουμε και τίποτα άλλο ..
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
giannist
|
|
« Απάντηση #6 στις: Ιανουάριος 27, 2015, 07:54:51 μμ » |
|
fine-very fine.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
exmim
|
|
« Απάντηση #7 στις: Ιανουάριος 27, 2015, 09:36:48 μμ » |
|
Ευχαριστώ giannist . Οπότε .... έχει καθαριστεί μαλον με λάδι και απο κατάσταση κρατάω το VF ,( γιατι ετσι με βολεύει ). Κάνοντας πάντως και την παρακάτω σύγκριση πιστεύω οτι το έχει το VF . Διορθώσεις στα συμπεράσματα μου η οτι αλλο , ειναι ευπρόσδεκτα ...Ευθύμης
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
rubirosa
|
|
« Απάντηση #8 στις: Ιανουάριος 28, 2015, 12:51:04 πμ » |
|
Π.Ω είναι.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
panosk
|
|
« Απάντηση #9 στις: Ιανουάριος 28, 2015, 09:16:53 πμ » |
|
Ειναι γυρω στο XF40 με ομοιομορφη φθορα κυκλοφοριας χωρις αλλα προβληματα.. Οι αποχρωματισμοι ειναι οι χαρακτηριστικοι στον συγκεκριμενο τυπο και καταδεικνυουν τα ψηλα σημεια και την φθορα τους,τιποτα παραπανω ,δεν αποτελουν προβλημα και ειναι gradable το νομισμα κανονικα σε ενδεχομενη πιστοποιηση,απλα δεν αξιζει οικονομικα κατι τετοιο..Ειναι κομματι των 3-4 ευρω και για πιστοποιηση θες 25-30..
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
exmim
|
|
« Απάντηση #10 στις: Ιανουάριος 28, 2015, 09:48:56 πμ » |
|
Σας ευχαριστώ πολύ . Ξέρω ειναι φτηνό κομμάτι (εξαλου 8 ευρώ το πήρα μαζι με τα μεταφορικά) απλα κανω μια αναβάθμιση στην συλλογή μου η οποία είναι χάλια και επειδή δεν το εχω με την εκτίμηση ζητάω την βοήθεια σας . ελπίζω να μην γίνομε κουραστικός , γιατι εχω σκοπό να ρωτήσω και άλλα φιλικα Ευθυμης
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Sp1
|
|
« Απάντηση #11 στις: Ιανουάριος 28, 2015, 10:24:58 πμ » |
|
Σας ευχαριστώ πολύ . Ξέρω ειναι φτηνό κομμάτι (εξαλου 8 ευρώ το πήρα μαζι με τα μεταφορικά) απλα κανω μια αναβάθμιση στην συλλογή μου η οποία είναι χάλια και επειδή δεν το εχω με την εκτίμηση ζητάω την βοήθεια σας . ελπίζω να μην γίνομε κουραστικός , γιατι εχω σκοπό να ρωτήσω και άλλα φιλικα Ευθυμης Γι αυτο ειναι το στεκι.Για να ρωταμε και να μαθαινουμε.Εξαλλου οποιος θελει σχολιαζει και γραφει τις αποψεις του.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
panosk
|
|
« Απάντηση #12 στις: Ιανουάριος 28, 2015, 02:00:12 μμ » |
|
Οσα περισσοτερα νομισματα ανεβαινουν για αξιολογηση τοσο το καλυτερο και για σενα και για μας και κυριως για το Στεκι... Ας ειναι και χωμα σε κατασταση ή και προβληματικα.. Ολα τα νομισματα εχουν να μας διδαξουν πραγματα ,αρκει να θελουμε κι εμεις να μαθουμε...και σε καμια περιπτωση δεν ειναι μονο θεμα κοστους μια αξιολογηση...Ανεβασε κι αλλα κομματια
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
belpedro
|
|
« Απάντηση #13 στις: Ιανουάριος 28, 2015, 02:08:41 μμ » |
|
Οσα περισσοτερα νομισματα ανεβαινουν για αξιολογηση τοσο το καλυτερο και για σενα και για μας και κυριως για το Στεκι... Ας ειναι και χωμα σε κατασταση ή και προβληματικα.. Ολα τα νομισματα εχουν να μας διδαξουν πραγματα ,αρκει να θελουμε κι εμεις να μαθουμε...και σε καμια περιπτωση δεν ειναι μονο θεμα κοστους μια αξιολογηση...Ανεβασε κι αλλα κομματια
Συμφωνω Πανο, βλεπω ομως μια επιφυλακτικοτητα και σε "ανεβασματα" νομισματων και σε αξιολογησεις, οι μεν μηπως θαφτει το νομισμα? και οι δε μηπως παρεξηγηθει ο ιδιοκτητης? αποψη μου ειναι οτι οποια και να ειναι η αληθεια για νομισμα που κατεχουμε καλη ή κακη καλο ειναι να την ξερουμε, ολα αυτα αρκει να γινονται με καλη διαθεση και χωρις σκοπημοτητες.....
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
giannist
|
|
« Απάντηση #14 στις: Ιανουάριος 28, 2015, 04:03:38 μμ » |
|
Σιγουρα μπαινει σε μια συλλογη Χαμηλων αξιώσεων και την Οριοθετώ στο Vf-30,5,αλλα δεν είναι αυτό που λεμε Εμπορευσιμη(κοινη ημερομηνια,στραβο πατημα,καθαρισμενη ευτυχως καλα).Εξαιρετικη δεν την λες και η αξια της είναι οσο αγορασθηκε.Στην καλη εποχη πριν 5-10 χρονια εβρισκες στην λεσχη εξαιρετικη με 10 ευρω.Χαιρετω,γιαννηςτ.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|