elpidoforos
|
|
« Απάντηση #1035 στις: Οκτώβριος 23, 2015, 11:01:53 πμ » |
|
...Φορτωνε τωρα που ειναι ακομα καιρος μετα θα μου κλαιγεσαι και τι θα σε κανω δεν ξερω Αν κλαίγεσαι εσύ, τι θα σε κάνουμε, το σκέφτηκες; Είσαι και μακριά για να έρθουμε να σε παρηγορήσουμε! Υ.Γ. Κάποιος ξεφορτώνει, αν το έχεις προσέξει... Αστον Θανάση και άμα δεί την λίρα 300 εγώ θα γίνω αστροναύτης, παρηγοριά δεν θα χρειαστώ γνωρίζω την πορεία.. Αυτός να δούμε σε τι λαγούμι θα κρυφτεί.Υ.Γ. Το έχω παρατηρήσει.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
elpidoforos
|
|
« Απάντηση #1037 στις: Οκτώβριος 23, 2015, 11:17:56 πμ » |
|
Τον βλέπω Θανάση σαν το κοτόπουλο. Δηλαδή το ένα πόδι σε πλάγια ορθή και το άλλο σε κάθετα ορθή. Και να είμαι σε μια μεριά να τον τραβάω video, θα γίνω 10 χρονών από τα γέλια.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
alkimel
|
|
« Απάντηση #1038 στις: Οκτώβριος 23, 2015, 11:46:21 πμ » |
|
Θα ανέβει πολύ (για λόγους που δεν φαντάζεστε).Οποιος έχει φορτώνει τώρα.Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
θοδωρης
|
|
« Απάντηση #1039 στις: Οκτώβριος 23, 2015, 12:46:21 μμ » |
|
Αστον Θανάση και άμα δεί την λίρα 300 εγώ θα γίνω αστροναύτης, παρηγοριά δεν θα χρειαστώ γνωρίζω την πορεία..
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ANTONIO1967
|
|
« Απάντηση #1040 στις: Οκτώβριος 23, 2015, 12:58:38 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Δεν θα είναι πάντα καλοκαίρι θερίστε όσο είναι νωρίς !!
|
|
|
elpidoforos
|
|
« Απάντηση #1041 στις: Οκτώβριος 23, 2015, 01:12:21 μμ » |
|
Αστον Θανάση και άμα δεί την λίρα 300 εγώ θα γίνω αστροναύτης, παρηγοριά δεν θα χρειαστώ γνωρίζω την πορεία.. Καλό μου άρεσε Αντώνη,δεν υπάρχει περίπτωση να γίνω όμως.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Αντωνης
|
|
« Απάντηση #1042 στις: Οκτώβριος 23, 2015, 01:17:59 μμ » |
|
Δυο σελιδες θα γεμισετε και δεν θα γινει τιποτα για μια ακομα φορα
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
elpidoforos
|
|
« Απάντηση #1043 στις: Οκτώβριος 23, 2015, 01:23:31 μμ » |
|
Δυο σελιδες θα γεμισετε και δεν θα γινει τιποτα για μια ακομα φορα Σαν τι να γίνει δηλαδή, φούσκα είναι θα περάσει.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Αντωνης
|
|
« Απάντηση #1044 στις: Οκτώβριος 23, 2015, 01:27:53 μμ » |
|
Να παει προς τα πανω
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
athas
|
|
« Απάντηση #1046 στις: Οκτώβριος 23, 2015, 01:35:35 μμ » |
|
Να παει προς τα πανω Πάω να ξεκουράσω το ταλαίπωρο κορμί μου, άν γίνει τίποτε συνταρακτικό ξυπνήστέ με. Ξύπνα, Δημήτρη! Δεν βλέπεις που χάθηκε ο Γιάννης;
|
|
|
Καταγράφηκε
|
*Λάθε βιώσας*
|
|
|
Smartmorpheus
|
|
« Απάντηση #1047 στις: Οκτώβριος 23, 2015, 01:45:00 μμ » |
|
Θα μπορούσε να μας πει κάποιος από εσάς που ασχολείστε περισσότερο με τα χρηματιστηριακά , αν τον Νοέμβριο κατάρρευσει η χρηματιστηριακή αγορά στην Αμερική αυτο τι θα σημαίνει για τον χρυσό ?
|
|
|
Καταγράφηκε
|
If you r good at something never do it for free...
|
|
|
elpidoforos
|
|
« Απάντηση #1048 στις: Οκτώβριος 23, 2015, 01:45:34 μμ » |
|
Να παει προς τα πανω Πάω να ξεκουράσω το ταλαίπωρο κορμί μου, άν γίνει τίποτε συνταρακτικό ξυπνήστέ με. Ξύπνα, Δημήτρη! Δεν βλέπεις που χάθηκε ο Γιάννης; Μην με κολάζεις, πάω για ύπνο. Βλέπει άνοδο και ετοιμάζει αντεπίθεση, που νάξερε που νάξερε τι θα πάθει η παλιοσκουληκαντέρα.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
milou
|
|
« Απάντηση #1049 στις: Οκτώβριος 23, 2015, 01:55:16 μμ » |
|
Να παει προς τα πανω Πάω να ξεκουράσω το ταλαίπωρο κορμί μου, άν γίνει τίποτε συνταρακτικό ξυπνήστέ με. Δεν παιρνεις χαμπαρι με τιποτα στον κοσμο σου εισαι.Δεν βλεπεις τα σημεια των καιρων και τα σημαδια.Τα παντα θα καταρρεουν και εσυ θα νομιζεις οτι οι Αμερικανοι θα σωσουν παλι την παρτιδα.Ποσες φορες ομως θα την γλιτωσουν;Ποσες φορες ομως θα κοψουν παλιοχαρτα για να πληρωσουν το δημοσιο;Καποια στιγμη η φουσκα τους θα σκασει.Και αυτη ειναι η μοναδικη φουσκα αυτη την στιγμη και ΟΧΙ το μεταλλο....
|
|
|
Καταγράφηκε
|
«Καιρόν πρόσμενε»
|
|
|
|