|
elpidoforos
|
|
« Απάντηση #76 στις: Ιανουάριος 07, 2015, 02:04:08 πμ » |
|
Θα συμφωνήσω (ας γίνει και αυτό μία φορά) με το Δημήτρη elpidoforo . Κάτι μας ετοιμάζουν ανεξαρτήτως κυβέρνησης που δεν το φανταζόμαστε για να πληρώσουμε το λογαριασμό. Απλά με ΣΥΡΙΖΑ θα είναι λίγο πιο άγριο και με ΝΔ λίγο πιο μαλακό... Αν και βράδυ, πριν καληνυχτίσω, θα βάλω ένα ερώτημα: Άντε και μας διαγράφουν όλο το χρέος, πόσο καιρό νομίζετε θα μας ξαναπάρει να τρέχουμε για δανεικά ... Αντε και το τελευταίο και μετά ύπνο. Διαφωνώ μόνο στο (με ΣΥΡΙΖΑ θα είναι λίγο πιο άγριο και με ΝΔ λίγο πιο μαλακό...) ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ. Η Γούνα μας θα καεί για τα καλά το μόνο σίγουρο Νίκο, απλώς τα ταυράκια θα δικαιωθούν από σπόντα.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
DIMIS707
Τακτικός
Αποσυνδεδεμένος
Φύλο:
Μηδέν άγαν
|
|
« Απάντηση #77 στις: Ιανουάριος 07, 2015, 08:35:18 πμ » |
|
Ax Nίκο με τα πτυχία τι έκανες. Μην δείτε λίγο άνοδο και αμέσως βγάλατε τα πτυχία στην φόρα ταυρόπουλα, μαύρο φίδι κολοβό σας έφαγε. Ξεκίνησε το τρένο αρκουδιάρη και εσύ κάθεσαι στον σταθμό και το κοιτάς. Επόμενη στάση τα 1400 νταλλαρς - 1200 ευρα... Καλά Γιάννη συγκρατήσου το 1400$ ούτε στο όνειρό σου δεν θα το δείς, περίμενε να πάει το $ στο 1,15 που σου είχα πεί ότι είναι ο πάτος και μετά θα δείς τι έχει να γίνει κοντός ψαλμός αληλούια. Να θυμάσαι η περίοδος αυτή ανόδου θα είναι και η τελευταία στα μέταλλα, μετά θα αρχίσει ο λήθαργος στα χαμηλά. Με αυτά που γίνονται έπρεπε χαλαρά να ήταν 1500$.Δημητρη μην εισαι τοσο απολυτος, Η τιμη του χρυσου με ορους επενδυτικης ψυχολογιας ειναι, ναι, για κατω ωστοσο τα σημαδια περι του αντιθετου ειναι παμπολα με τελευταιο την εντονη πτωση του Τζονη απο την αρχη του ετους, ακριβως οπως το 2008
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
elpidoforos
|
|
« Απάντηση #78 στις: Ιανουάριος 07, 2015, 08:50:06 πμ » |
|
Δημήτρη δεν είμαι απόλυτος, απλά τεχνοκράτης είμαι βλέπω ένα παιχνίδι σε εξέλιξη όπως το είχα φανταστεί, για μένα δείχνει πλέον καθαρό για το άμμεσο μέλλον, εφόσον φυσικά δεν υπάρξει κάποιο ατύχημα σχεδιασμού. Τώρα μακροπρόσθεμα συμφωνώ σε πολλά. 90% είμαι απόλυτος και 10% το αφήνω σε τυχόν ατύχημα.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
milou
|
|
« Απάντηση #79 στις: Ιανουάριος 07, 2015, 10:48:37 πμ » |
|
Δημήτρη δεν είμαι απόλυτος, απλά τεχνοκράτης είμαι βλέπω ένα παιχνίδι σε εξέλιξη όπως το είχα φανταστεί, για μένα δείχνει πλέον καθαρό για το άμμεσο μέλλον, εφόσον φυσικά δεν υπάρξει κάποιο ατύχημα σχεδιασμού. Τώρα μακροπρόσθεμα συμφωνώ σε πολλά. 90% είμαι απόλυτος και 10% το αφήνω σε τυχόν ατύχημα.
Αχ αχ Δημητρη μου εισαι τοσο αθωος... Μα τα ατυχηματα φιλε μου ειναι κανονας στην οικονομια και αν δεν συμβουν απο μονα τους τοτε γινονται τεχνητα... Καθε 3-4 χρονια επαναλαμβανονται σαν τις χιονοπτωσεις στην Αθηνα ενα πραμα..
|
|
|
Καταγράφηκε
|
«Καιρόν πρόσμενε»
|
|
|
DIMIS707
Τακτικός
Αποσυνδεδεμένος
Φύλο:
Μηδέν άγαν
|
|
« Απάντηση #80 στις: Ιανουάριος 07, 2015, 11:50:50 πμ » |
|
Ακριβως αυτο Αυτο το μακροπροθεσμα νομιζω εχει ερθει πολυ κοντα Ειναι σαν να εισαι στην μαχη και να σφυριζουν οι σφαιρες γυρω σου
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
anargiros
|
|
« Απάντηση #81 στις: Ιανουάριος 08, 2015, 10:24:49 μμ » |
|
kalispera pedia, anevikan ola ikosipente ta ekato misthos pente ta ekato, apo 2001 anevikan ola 100-120 tis ekato misthos 15-20 ta ekato, ponesame ke emis edo, 2001 o misthos 4500 kathara litro benzini 80 lepta, tora 2700 kathara litro itane 1,55 euro 100 tis ekato anevike i timi, tora epese sto 1,20
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
teris3
|
|
« Απάντηση #82 στις: Ιανουάριος 08, 2015, 10:42:36 μμ » |
|
πονέσατε και σεις, πονέσανε και μας τα μάτια μας....
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
lucky_louk
|
|
« Απάντηση #83 στις: Ιανουάριος 13, 2015, 10:06:53 πμ » |
|
Επειδή σπανίως αγοράζω χρυσά κομμάτια, αυτοί που έχουν σχέση περισσότερο με τα χρυσά, συλλεκτικά ή επενδυτικά και παρακολουθούν την αγορά ας μας πούνε την γνώμη τους... Στην αρχή της χρονιάς οι λίρες και τα κοκκοράκια κτλ. πωλούνταν με μηδενικό premium. Εξακουλουθεί να ισχύει αυτό ή αρχίζει να τσιμπάει πάνω από το μέταλλο?
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
vagos789
|
|
« Απάντηση #84 στις: Ιανουάριος 13, 2015, 10:43:16 πμ » |
|
Το premium εξαρταται απο την ζητηση και τις προοπτικες για την τιμη του χρυσου
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Μιχάλης 80
|
|
« Απάντηση #85 στις: Ιανουάριος 13, 2015, 03:17:57 μμ » |
|
Επειδή σπανίως αγοράζω χρυσά κομμάτια, αυτοί που έχουν σχέση περισσότερο με τα χρυσά, συλλεκτικά ή επενδυτικά και παρακολουθούν την αγορά ας μας πούνε την γνώμη τους... Στην αρχή της χρονιάς οι λίρες και τα κοκκοράκια κτλ. πωλούνταν με μηδενικό premium. Εξακουλουθεί να ισχύει αυτό ή αρχίζει να τσιμπάει πάνω από το μέταλλο?
Είναι και ο φόβος grexit ( για όσους φοβούνται τελος πάντων ) προεκλογικά ειδικά στην Ελλάδα . Μετά τις εκλογές ( και την ορκομοσία της κυβέρνησης) θα έρθουμε πάλι στο μέταλλο πιστευω...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Όπως στρώνει ο καθένας , κοιμάται.
|
|
|
miltos1819
|
|
« Απάντηση #86 στις: Ιανουάριος 13, 2015, 09:03:28 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
miltos1819
|
|
« Απάντηση #87 στις: Ιανουάριος 13, 2015, 09:06:20 μμ » |
|
εγω απορω παντως αν υπαρχουν τρελοι και του αγοραζουν σε αυτες τις τιμες?ο ανθρωπος μαλλον πρεπει να επισκεφθει καποιον ψυχιατρο!δεν μπορω να δωσω αλλη εξηγηση!!!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
nikos11
|
|
« Απάντηση #88 στις: Ιανουάριος 13, 2015, 10:28:00 μμ » |
|
330,60 παρακαλώ .
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Μιχάλης 80
|
|
« Απάντηση #89 στις: Ιανουάριος 13, 2015, 10:50:05 μμ » |
|
Όταν το διάβασα πήγε αμέσως κάπου το μυαλό μου. Πριν λίγο το επιβεβαίωσα. Και την αμέσως προηγούμενη χρονολογία 2014 στα 319,20 € !
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Όπως στρώνει ο καθένας , κοιμάται.
|
|
|
|