Δυστηχως μελος της σελιδας μας επεσε θυμα απατης!!
Η ιστορια εχει ως εξεις: Ατομο το οποιο βλεπει τις οικονομικες καταστασεις να χειροτερευουν συνεχως ειπε να επενδυση και αυτος μερος των οικονομιων του σε χρυσες λιρες!!
Ψαχνωντας απο εδω ψαχνωντας απο εκει καπου στο διαδυκτιο βρισκει καποιον κοντα στην περιοχη του να εχει λιρες!! Κλεινετε ενα ραντεβου καπου στην Κορινθο για να μετριαστει η διαφορα της αποστασης , και βρισκοντε καπου σε μια καφετερια απομερη με λιγους πελατες.
Ειχαν τις λιρες 20-20 μοιρασμενες σε διαφανη σακουλακια και εγραφαν <καινουριες> και <μεταχειρισμενες>.
Ο φιλος ανοιγει το ενα σακουλακι τις κοιταζει του φαινωντε καλες!!
Ανοιγει το αλλο σακουλακι και αυτες καλες τις βλεπει!!
ΑΛΛΑ Απο οτι μου λεει ο φιλος οι καινουριες ηταν απο το 1958 και πανω και οντως λεει ηταν ομορφες αλλα του τις εδιναν 400 ευρω!!
Μετα του δειχνουν τις μεταχειρισμενες και του λενε οτι αυτες επειδη γινονταν συνναλαγες στα παλια τα χρονια ειναι λιγο χτυπημενες , ειναι φθαρμενες και χιλια δυο!!
Ειχαν πολυ ομορφο λεγειν μου ειπε το μελος μας!!
Με τα πολλα του βγαζουν ενα κουμπιουτερακι , εκαναν υπολογισμους και του λενε οτι ο χρυσος στην καθε λιρα ειναι 265 αλλα αφου ειναι φθαρμενες και ειναι κριμα να πανε για λιωσιμο κτλ κτλ στις σφηνουμε 250 το τεμαχιο!!
Αρχισαν καποια μπλα μπλα και απο τις δυο πλευρες για παζαρια στα οποια παζαρια οι λιρες μπαινουν στην τσεπη του πωλητη ΞΑΝΑ για να μην δινουν στοχο οπως ειπε!!
Το μπλα μπλα συνεχιζετε στις καινουριες ειναι αμετακινητοι για τα 400 αλλα τις μεταχειρισμενες τις κατεβαζουν 220!!
Ο φιλος μας τους λεει για 200 και αυτοι δεχωντε!!
Τους δινει τα χρηματα , Το σακουλακι ξαναβγαινει απο την τσεπη του το ανοιγει , μετραει μπροστα του στα γρηγορα 1, 2, 3 , 20 τις ξαναβαζει μεσα ,( ειναι διαφανή ο αλλος το βλεπει) και του λεει : βαλε το στην τσεπη σου να μην δινουμε στοχο!!
Σε λιγο εχουν φυγει διοτι εχουν δρομο μπροστα τους!!
Παει και ο φιλος σπιτι του βλεπει τα αποκτηματα του αλλα κατι δεν του αρεσει!!
Παει σε εναν κοσμηματοπωλη φιλο του , ο ανθρωπος τις ζυγιζει και βγαινουν 5 περιπου γρμ η καθεμια!!
Μετα μαθαινει για το στεκι γραφετε και μου λεει την ιστορια του.
Τον παρακαλεσα και μου εστειλε μια απο τις λιρες οπως και εκανε!!
Μαλιστα δε μου εστειλε την χειροτερη οπως ειπε!!
Δειτε την :