xmac
|
|
« Απάντηση #765 στις: Αύγουστος 12, 2015, 05:55:33 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
silahim
|
|
« Απάντηση #766 στις: Αύγουστος 12, 2015, 05:58:40 μμ » |
|
Θανάση,Μπάμπη οι δικές μου κανονικές διακοπές ξεκινούν 14/8 Μεθαύριο. και επιστροφή από Μυτιλήνη έχω 1/9 δεν πειράζει...θα προσπαθήσω να το πάρω από τη φόρμα παραγγελίας.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
athas
|
|
« Απάντηση #767 στις: Αύγουστος 12, 2015, 06:07:50 μμ » |
|
Θανάση,Μπάμπη οι δικές μου κανονικές διακοπές ξεκινούν 14/8 Μεθαύριο. και επιστροφή από Μυτιλήνη έχω 1/9 δεν πειράζει...θα προσπαθήσω να το πάρω από τη φόρμα παραγγελίας. Ας το πιστέψομεν! (Χάρυ Κλυν) 1ον: Εσύ κάνεις διακοπές όποτε γουστάρεις. 2ον: Αν βγει 21/09, τα υπόλοιπα για πότε τα κόβεις; 3oν: Εχεις την εντύπωση ότι ενδιαφέρονται για σένα και για μένα; Να ΄ναι καλά οι Γερμανοί! Εν πάση περιπτώσει άλλαξε την ημερομηνία επιστροφής. Δηλαδή θα με αφήσεις μόνο πρωϊνιάτικα με την στρομπουλοκομψή;
|
|
|
Καταγράφηκε
|
*Λάθε βιώσας*
|
|
|
sac
Επισκέπτης
|
|
« Απάντηση #768 στις: Αύγουστος 12, 2015, 06:29:28 μμ » |
|
Έλα, βρε θανάση, θα είμαστε κι εμείς εκεί...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
athas
|
|
« Απάντηση #769 στις: Αύγουστος 12, 2015, 06:46:13 μμ » |
|
Το ξέρω Γιώργο. Απλά προσπαθώ να του αλλάξω γνώμη. Ακου 15 μέρες στη Λέσβο! Που πας βρε, σε λίγο θα "βουλιάξει" κι αυτή από τους παράνομους!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
*Λάθε βιώσας*
|
|
|
silahim
|
|
« Απάντηση #770 στις: Αύγουστος 12, 2015, 07:03:28 μμ » |
|
ένας από τους πολλούς λόγους που πάω εκεί,είναι οι μετανάστες-παράνομοι. πρέπει να βοηθάμε όταν μπορούμε τους ντόπιους οικονομικά. γιατί να αφήσω τα χρηματά μου στις κυκλαδες(παρότι είμαι από εκεί) και όχι στους Μυτιληνιούς που κάνουν αγώνα να τα φέρουν βόλτα οικονομικά! Έλα, βρε θανάση, θα είμαστε κι εμείς εκεί...
Γιώργη να τον έχεις από κοντά,μη χαθεί,μικρό παιδί!!!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
dionisisx
|
|
« Απάντηση #771 στις: Αύγουστος 12, 2015, 10:32:57 μμ » |
|
Εμένα μου ακύρωσαν την άδεια και τελικά θα φυγω 22 με 30. Στις 31 θα είμαι πίσω, όμως στις 11 το πρωί. Αν δε τα έχω φάει στις διακοπές, θα το πάρω. .. είναι τα μόνα που μαζεύω ακόμα από τα αναμνηστικά. .
Ξέχασα να πω... θα είμαι Χίο. Οποιος φίλος από Χίο θέλει να βρεθούμε, ας στείλει πμ...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
dimitris41
|
|
« Απάντηση #772 στις: Αύγουστος 13, 2015, 12:22:38 πμ » |
|
500 τεμαχια λιγα ειναι για τους συλεκτες σε ολη τιν επικρατια ... θα γινει χαμος παλι.. απο τισ 5 το ξημερωμα παλι.... "τι ειχες γιαννη τι ειχα παντα" ...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
pasmel
Τακτικός
Αποσυνδεδεμένος
Φύλο:
Έστιν ουν Ελλάς και η Μακεδονία
|
|
« Απάντηση #773 στις: Αύγουστος 13, 2015, 11:53:15 πμ » |
|
Παιδια εγω πιστευω οτι το ενδιαφέρον αυγουστιατικα θα είναι περιορισμένο... Μα 31-08;;;; ; είναι καλά εκεί κάτω ή τους πείραξαν κι αυτούς οι ζέστες; Ασχετο, επειδή ειπώθηκε παραπάνω, για οικονομικές διακοπές στη Λέσβο, ας κάνω λιγάκι διαφήμιση... Ενοικιαζόμενα δωμάτια Χρυσός Ήλιος. Μολις 8 χλμ. απο την πόλη, και 150 μ. μακριά απο τη θάλασσα (Πλαζ Κανόνι για οσους γνωρίζουν) Τιμη δικλινου 25 ευρω και τρικλινου 35 ευρω. Εχουμε και site για πιο πολλές λεπτομέρειες : www.goldensun - rooms.com. Ευχαριστώ και ζητώ συγνώμη που ξέφυγα από το θέμα.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
athas
|
|
« Απάντηση #774 στις: Αύγουστος 13, 2015, 03:31:13 μμ » |
|
Τι να πω..! Αν οι δικοί μας δεν ξέρουν τι κάνουν, μπορείτε να μου πείτε πως χαρακτηρίζονται: α. Οι Φινλανδοί που έβγαλαν το κοινό αναμνηστικό στις 06/08; β. Οι Λουξεμβούργιοι που έβγαλαν το νιόβιο στις 23/07 γ. Οι Ιταλοί που έβγαλαν τα αναμνηστικά τους 23/07 και 06/08 αντίστοιχα; δ. Οι Γάλλοι που έβγαλαν το αναμνηστικό τους την 01/08; ε. Οι Πορτογάλοι που έβγαλαν το αναμνηστικό τους στις 22/07; Τελικά δεν παιζόμαστε με τίποτε!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
*Λάθε βιώσας*
|
|
|
sac
Επισκέπτης
|
|
« Απάντηση #775 στις: Αύγουστος 13, 2015, 03:38:14 μμ » |
|
Έλα, βρε Θανάση, άλλο να μπινελικώνεις τους Έλληνες, άλλο να μπινελικώνεις τους ξένους. Κάθε πράγμα στην ώρα του...
Είναι δυνατό να πας να πάρεις το νόμισμά σου χωρίς να ρίξεις τα μπινελίκια σου στα... υπουργεία; Θα ξενερώσεις τελείως. Κάτι σαν να πάρεις το νόμισμα χωρίς κουτί και πιστοποιητικό, ένα πράμα...
(Τα δίευρα του Λουξεμβούργου γιατί τα μαζεύουμε, εξάλλου; Για να μπινελικώνομε τον Ανρί δεν τα μαζεύουμε;)
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Αύγουστος 13, 2015, 03:53:25 μμ από sac »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
teutates
|
|
« Απάντηση #776 στις: Αύγουστος 13, 2015, 04:06:35 μμ » |
|
Τι έγινε ρε παιδιά; Δεν προλαβαινω να τα διαβάσω όλα. Χαιρετισμούς από Κεφαλλονιά.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
nikos11
|
|
« Απάντηση #777 στις: Αύγουστος 13, 2015, 04:11:36 μμ » |
|
Τι να πω..! Αν οι δικοί μας δεν ξέρουν τι κάνουν, μπορείτε να μου πείτε πως χαρακτηρίζονται: α. Οι Φινλανδοί που έβγαλαν το κοινό αναμνηστικό στις 06/08; β. Οι Λουξεμβούργιοι που έβγαλαν το νιόβιο στις 23/07 γ. Οι Ιταλοί που έβγαλαν τα αναμνηστικά τους 23/07 και 06/08 αντίστοιχα; δ. Οι Γάλλοι που έβγαλαν το αναμνηστικό τους την 01/08; ε. Οι Πορτογάλοι που έβγαλαν το αναμνηστικό τους στις 22/07; Τελικά δεν παιζόμαστε με τίποτε!
Θανάση και αυτοί στραβοί είναι, αλλά αυτό δεν αποτελεί άλλοθι για τους δικούς μας.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
athas
|
|
« Απάντηση #778 στις: Αύγουστος 13, 2015, 04:14:39 μμ » |
|
Θανάση και αυτοί στραβοί είναι, αλλά αυτό δεν αποτελεί άλλοθι για τους δικούς μας.
Νίκο, θέλω να πω δεν είναι μόνο οι δικοί μας. Τι έγινε ρε παιδιά; Δεν προλαβαινω να τα διαβάσω όλα. Χαιρετισμούς από Κεφαλλονιά.
Εσύ πιστεύω προλαβαίνεις να είσαι 31/08 στην ΤτΕ!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
*Λάθε βιώσας*
|
|
|
silahim
|
|
« Απάντηση #779 στις: Αύγουστος 13, 2015, 04:44:13 μμ » |
|
Θανάση και αυτοί στραβοί είναι, αλλά αυτό δεν αποτελεί άλλοθι για τους δικούς μας. και επίσης Θανάση, δεν είναι τα ίδια τιράζ. Εδώ μιλάμε για 1000 τμχ. Πιστεύω δεν θα χανόταν ο κόσμος να βάλουν την ημερομηνία διάθεσης λίγο μετά. Με το μπανιερό βρεγμένο τα μπρατσάκια φορεμένα και τα βατραχοπέδιλα στο χέρι, θα τρέχουμε να πάρουμε το μίνι!!!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|