Δεν αμφιβάλλω αλλά νόμιζα ότι η ίδια αγωγή κράταγε 13 χρόνια !
Εγώ είπα ότι η αγωγή κλείνει στην 5ετια, όχι η υπόθεση. Η αστική υπόθεση κλείνει στην 20ετια.
Εσύ έκανες αγωγή, την έχασες στο εφετείο και μετά έκανες καινούργια Αγωγή.
ΔΕΝ ΕΧΑΣΑ ΚΑΜΙΑ ΑΓΩΓΗ!
(Πας γυρεύοντας να τα ακούσεις όλα) :
Κατέθεσα αγωγή στο διοικητικό πρωτοδικείο.
Περνάνε χρόνια.
Εκδικάζεται.
Περνάνε μήνες (9), καθαρογράφεται. Βγάζει 42.000 για μένα.
Το δημόσιο κάνει έφεση (κάνω κι εγώ αντέφεση, αναγκαστικά - αν δεν έκαναν, δεν θα έκανα. Θα έμενα με τα 42k) στο διοικητικό εφετείο.
Περνάνε χρόνια.
Μέσα σ' αυτά τα χρόνια, το ΣτΕ βγάζει μια απόφαση (για άλλη υπόθεση, άσχετη με μένα αλλά παρόμοιου αντικειμένου) ότι το διοικητικό δικαστήριο (πρωτοδικείο, εφετείο) ΔΕΝ είναι αρμόδιο για μια παρόμοια υπόθεση.
Παίρνει το δικό μου εφετείο αυτή την απόφαση του ΣτΕ, τη δένει κόμπο, και βγάζει την εξής απόφαση:
"Δεν είμαι εγώ αρμόδιο να δικάσω, πηγάνετε πάλι απ' την αρχή (πρωτοδικείο) σε κανονικό αστικό δικαστήριο".
(Για να καθαρογραφτεί ΑΥΤΗ η απόφαση, άλλοι 8-9 μήνες!!!)
Ξανά μανά απ' την αρχή η αγωγή. Κατατέθηκε το 2015.
ΑΥΤΗ θα δικαστεί το 2018.
Πρόκειται περί ΜΠΟΥΡ-ΔΕ-ΛΟΥ φίλε miou, μην αμφισβητείς αυτό που σου λέω.
Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα (δυτικότερα από μας εννοώ) η ιστορία θα είχε τελειώσει σε 6 μήνες ΤΟ ΠΟΛΥ. Ακόμα και στην Αλβανία.
Εδώ δε θα έχει τελειώσει ΟΥΤΕ το 2023 (από το 2003).
Και υπάρχει και ακόμα χειρότερη πλάκα (ή αίσχος - όπως θέλεις πέσ'το) σε σχέση με αυτή την ίδια υπόθεση, αλλά βαριέμαι να στη γράψω κι αυτήν.
Τι μου λες λοιπόν τώρα εσύ ότι "η αγωγή κλείνει...". Τίποτα δεν κλείνει. Αυτό που θα έπρεπε να κλειστεί, είναι οι υπουργοί δικαιοσύνης, μέσα. Όλοι τους.