Μπορείς επίσης να δοκιμάσεις να ξαναφτιάξεις το εξώφυλλο, αντί να μπλέξεις με αυτοκόλλητα. Να το τυπώσεις δηλαδή σε χαρτόνι (ίσως λίγο πιο λεπτό από αυτό του πρωτοτύπου) και να το διπλώσεις και να το κολλήσεις (υπολογίζοντας και τα "αυτιά").
Πολυ σωστο αυτο που ειπες φιλε μου, δεν ειχε περασει καν απ το μυαλο μου. Το κοστος για αυτν την κατασκευη φανταζομαι θα ναι μικρο, δεν νομιζω να ξεπερναει τα 5 ευρο (συμφωνα με το πως το σκεφτομαι εγω, ισως κανω και λαθος)
Εριξα μια γρηγορη ματια στο λινκ που εδωσες, δεν μπορω να καταλαβω τον λογο που αναφερεις οτι ποσο καιρο θα αντεξει. Γιατι να μην αντεξει? Δεν ειναι δυνατοι οι εκτυπωτες αυτου του τυπου που τυπωνουν σε τετοια μεγεθη?? Και αν δεν εχει αντοχη στον χρονο αυτη η μελανι περιπου ποσα χρονια θα κρατησει?? Ή το αποτελεσμα στην εκτυπωση θα ειναι ικανοποιητικο?? γιατι θα ειναι και επανω σε χαρτονι, αντι για χαρτι.
Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια και την ιδεα με το χαρτονι, να σαι καλα!
Ο δισκος ειναι ενας του 1992 του Νοτη Σφακιανακη, το "εισαι ενα πιστολι". Εαν θελετε να τον βγαλω μια προχειρη φωτο με το κινητο και να την ανεβασω, να δειτε τα σημαδια, και να μου πειτε αν αξιζει, που για μενα που το θελω να ναι "τελειο" πιστευω αξιζει να κανω κατι τετοιο