Parker
|
|
« στις: Οκτώβριος 28, 2014, 04:37:52 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
verba volant, scripta manent
|
|
|
athas
|
|
« Απάντηση #1 στις: Οκτώβριος 28, 2014, 04:42:06 μμ » |
|
Μάλλον το δεύτερο!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
*Λάθε βιώσας*
|
|
|
xmac
|
|
« Απάντηση #2 στις: Οκτώβριος 28, 2014, 06:20:14 μμ » |
|
Πάντως η παρέλαση στην Θεσσαλονίκη ήταν καταπληκτική με κορυφαία στιγμή τους εξαιρετικούς ελιγμούς και περάσματα των αεροσκαφών και ελικοπτέρων της πολεμικής αεροπορίας μας! Βέβαια όμορφα και τα πεζοπόρα και μηχανοκίνητα τμήματα με κορυφή τις ειδικές δυνάμεις και την σχολή Ευελπίδων!!!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Minos
|
|
« Απάντηση #3 στις: Οκτώβριος 28, 2014, 07:02:54 μμ » |
|
Το παιδάκι πρέπει να το ξεζουμησαν!.......
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
warrior
|
|
« Απάντηση #4 στις: Οκτώβριος 28, 2014, 11:41:56 μμ » |
|
Ουτε να κλαις, ουτε να γελας. Να νοιωθεις υπερήφανος που σε ενα ακριτικο χωριο με 45 κατοικους, τιμησαν την επέτειο του ΟΧΙ και τιμησαν αυτους που εδωσαν την ζωη τους για τον κοινο σκοπο και αγωνα. Δηλαδη η εικονα της παρελασης στην Αθηνα ηταν καλυτερη με τα ΜΑΤ και τα καγκελα? Λες και εχουμε χουντα ηταν.....
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
athas
|
|
« Απάντηση #5 στις: Οκτώβριος 28, 2014, 11:46:35 μμ » |
|
Στο τέλος μας τα χάλασες , Μανώλη! Λες και εχουμε χουντα ηταν..... Στη χούντα δεν υπήρχαν κάγκελα και όποιος έκανε οποιαδήποτε κίνηση....
|
|
|
Καταγράφηκε
|
*Λάθε βιώσας*
|
|
|
lefmaggos
|
|
« Απάντηση #6 στις: Οκτώβριος 28, 2014, 11:54:27 μμ » |
|
επειδη τωρα το ειδα!!στο συγκεκριμενο νησι ειναι 2 μαθητες,που ειναι το παραξενο?αυτο που με παραξενευει ειναι που λεει στους αρκιους της πατμου διοικητικα ανηκουν στην πατμο αλλα μεχρι εκει!!! επισης στο νησι υπαρχει παιδι με ειδικες αναγκες στο σχολειο αλλα ειναι χωρις τον καταλληλο δασκαλο!!αυτο ειναι το παραξενο!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
nikos11
|
|
« Απάντηση #7 στις: Οκτώβριος 28, 2014, 11:56:02 μμ » |
|
Εγώ πάντως φίλοι μου, θυμάμαι όταν πήγαινα σχολείο, γινόταν "μάχη" ποιός θα πάει στην παρέλαση και καμάρωναν όσοι πήγαιναν. Και είμασταν και οργανωμένοι και κάναμε και βήμα, όχι χύμα στο κύμα. Και δε νομίζω να πάθαμε και τίποτε. Σήμερα, στην Αθήνα κάγκελα, καθόλου κόσμος και παρελαύνουν μόνο σημαιοφόροι και παραστάτες. Στους δε περιφεριακούς Δήμους σκορποχώρι, αγγαρεία, χαχανητά, ανοργανοσιά, να παρακαλάνε τα παιδιά οι δάσκαλοι και οι καθηγητές να πάνε, αυτά να μην πηγαίνουν... Και οι ενήλικες βεβαίως, να μην μπορούμε να βάλουμε ούτε μία μέρα στην άκρη τη μιζέρια μας και αυτά που μας χωρίζουν και πάνω από όλα να μη σεβόμαστε αυτούς στη μνήμη των οποίων γίνονται αυτές οι εκδηλώσεις. Θαρρείς και δε μπορούμε να διαδηλώσουμε, διεκδικήσουμε, φωνάξουμε, απαιτήσουμε και ότι άλλο αύριο...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
warrior
|
|
« Απάντηση #8 στις: Οκτώβριος 29, 2014, 12:01:37 πμ » |
|
Στο τέλος μας τα χάλασες , Μανώλη! Λες και εχουμε χουντα ηταν..... Στη χούντα δεν υπήρχαν κάγκελα και όποιος έκανε οποιαδήποτε κίνηση.... Ειρωνικο ηταν το σχολιο Θαναση. Αλλωστε η 'Δημοκρατια' μας, δεν κινδυνευει. Σωστά?
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
nikos11
|
|
« Απάντηση #9 στις: Οκτώβριος 29, 2014, 12:09:45 πμ » |
|
Στο τέλος μας τα χάλασες , Μανώλη! Λες και εχουμε χουντα ηταν..... Στη χούντα δεν υπήρχαν κάγκελα και όποιος έκανε οποιαδήποτε κίνηση.... Ειρωνικο ηταν το σχολιο Θαναση. Αλλωστε η 'Δημοκρατια' μας, δεν κινδυνευει. Σωστά? Μανώλη δε νομίζω να το πολυ-έφτιαξες με την απάντηση .
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
milou
|
|
« Απάντηση #10 στις: Οκτώβριος 29, 2014, 12:58:08 πμ » |
|
Εγώ πάντως φίλοι μου, θυμάμαι όταν πήγαινα σχολείο, γινόταν "μάχη" ποιός θα πάει στην παρέλαση και καμάρωναν όσοι πήγαιναν. Και είμασταν και οργανωμένοι και κάναμε και βήμα, όχι χύμα στο κύμα. Και δε νομίζω να πάθαμε και τίποτε. Σήμερα, στην Αθήνα κάγκελα, καθόλου κόσμος και παρελαύνουν μόνο σημαιοφόροι και παραστάτες. Στους δε περιφεριακούς Δήμους σκορποχώρι, αγγαρεία, χαχανητά, ανοργανοσιά, να παρακαλάνε τα παιδιά οι δάσκαλοι και οι καθηγητές να πάνε, αυτά να μην πηγαίνουν... Και οι ενήλικες βεβαίως, να μην μπορούμε να βάλουμε ούτε μία μέρα στην άκρη τη μιζέρια μας και αυτά που μας χωρίζουν και πάνω από όλα να μη σεβόμαστε αυτούς στη μνήμη των οποίων γίνονται αυτές οι εκδηλώσεις. Θαρρείς και δε μπορούμε να διαδηλώσουμε, διεκδικήσουμε, φωνάξουμε, απαιτήσουμε και ότι άλλο αύριο...
+100000000000
|
|
|
Καταγράφηκε
|
«Καιρόν πρόσμενε»
|
|
|
p_floyd1
|
|
« Απάντηση #11 στις: Οκτώβριος 29, 2014, 01:16:18 πμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
kostantinos
|
|
« Απάντηση #12 στις: Οκτώβριος 29, 2014, 06:34:19 μμ » |
|
Στο τέλος μας τα χάλασες , Μανώλη! Λες και εχουμε χουντα ηταν..... Στη χούντα δεν υπήρχαν κάγκελα και όποιος έκανε οποιαδήποτε κίνηση.... Ειρωνικο ηταν το σχολιο Θαναση. Αλλωστε η 'Δημοκρατια' μας, δεν κινδυνευει. Σωστά? Μανώλη δε νομίζω να το πολυ-έφτιαξες με την απάντηση . εγω θα συμφωνησω με το μανωλη!εκτος κι αν καποιος πιστευει σε αυτη τη δημοκρατια των τραπεζων.δεν εχεις λεφτα φυλακη,δεν πληρωσες ενφια φυλακη,αυτοκτονουν οι φιλοι μας οι συναδελφοι μας και εμεις εχουμε την ουτοπια της δημοκρατιας!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
warrior
|
|
« Απάντηση #13 στις: Οκτώβριος 30, 2014, 12:22:14 πμ » |
|
Στο τέλος μας τα χάλασες , Μανώλη! Λες και εχουμε χουντα ηταν..... Στη χούντα δεν υπήρχαν κάγκελα και όποιος έκανε οποιαδήποτε κίνηση.... Ειρωνικο ηταν το σχολιο Θαναση. Αλλωστε η 'Δημοκρατια' μας, δεν κινδυνευει. Σωστά? Μανώλη δε νομίζω να το πολυ-έφτιαξες με την απάντηση . Δεν ηθελα να φτιαξω τιποτα, ετσι κι' αλλιως. Πιστευω οτι εδω και αρκετα χρονια δεν υπαρχει Δημοκρατια στην χωρα μου. Υπαρχει μια ολιγαρχια που απλως ανανεώνεται στα προσωπα για να νομιζει ο λαος οτι κατι αλλαζει. Ουσιαστικα δεν αλλαζει τιποτα.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
sac
Επισκέπτης
|
|
« Απάντηση #14 στις: Οκτώβριος 30, 2014, 12:29:36 πμ » |
|
Να κάνω εγώ την ερώτηση: Πότε υπήρχε δημοκρατία στην Ελλάδα; Ή πού αλλού υπάρχει/υπήρχε δημοκρατία;
Και τι σημαίνει "εμεις εχουμε την ουτοπια της δημοκρατιας" που έγραψε κάποιος παραπάνω;
(Δεν προσπαθώ να ανοίξω συζήτηση για τη δημοκρατία, αλλά μερικά πράγματα που διαβάζω μου θυμίζουν Google Translate. Με όλη μου την αγάπη.) :-)
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτώβριος 30, 2014, 12:44:51 πμ από sac »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|