nikos11
|
|
« Απάντηση #15 στις: Οκτώβριος 19, 2014, 04:37:35 μμ » |
|
σα να έχει μπαρουτοκαπνισθεί και μετά πλυθεί. Προσωπικά δε θα το επέλεγα . Για την τιμή κανένα σχόλιο και καλορίζικο στο νέο κάτοχο.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
GKCollect
|
|
« Απάντηση #16 στις: Οκτώβριος 19, 2014, 04:57:09 μμ » |
|
Δεν ξέρω για το Τάλιρο, αλλά η Δημητρούλα που είχε ήταν χάρμα οφθαλμών.
Καλορίζικο και το Τάλιρο και η Δημητρούλα.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
lefmaggos
|
|
« Απάντηση #17 στις: Οκτώβριος 19, 2014, 05:04:48 μμ » |
|
εγω παλι νομιζω οτι τα νομισματα εχουν φτιαχτη πατινα και πολυ καλιτεχνικες φωτο!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
oldgeotzo
|
|
« Απάντηση #18 στις: Οκτώβριος 19, 2014, 05:08:58 μμ » |
|
Δεν ξέρω για το Τάλιρο, αλλά η Δημητρούλα που είχε ήταν χάρμα οφθαλμών.
Οντως..καλα ολα ..αλλα και μενα μου αρεσε η Δημητρουλα
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
asimako
|
|
« Απάντηση #19 στις: Οκτώβριος 19, 2014, 06:46:28 μμ » |
|
Εγώ πήρα το 10λ 1922 για να μου φύγει κ η περιέργεια με 3€!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
''Πάντων χρημάτων μέτρον Άνθρωπος''
|
|
|
Geonet75
Τακτικός
Αποσυνδεδεμένος
Φύλο:
Οι τεχνικές διδάσκονται
|
|
« Απάντηση #20 στις: Οκτώβριος 19, 2014, 07:07:34 μμ » |
|
Το ταληράκι έχει κάθετες γραμμές νομισματοκοπείου πράγμα εξαιρετικά ελκυστικό. Να το χαίρεται ο καινούριος του κάτοχος. Εγώ είμαι ο νέος κάτοχος του πεντάλεπτου.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
antonis chaniotis
Επισκέπτης
|
|
« Απάντηση #21 στις: Οκτώβριος 19, 2014, 07:10:57 μμ » |
|
Το ταληράκι έχει κάθετες γραμμές νομισματοκοπείου πράγμα εξαιρετικά ελκυστικό. Να το χαίρεται ο καινούριος του κάτοχος. Εγώ είμαι ο νέος κάτοχος του πεντάλεπτου.
Γιωργο....οι γραμμες με μπερδευαν...μια ελεγα αυτο που λες αλλα φοβομουν και τις ξυραφιές .....και για να με βρισεις και λιγο ,δεν το ηξερα φυσικα...σου ανεβασα το 5λεπτο
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
georok
|
|
« Απάντηση #22 στις: Οκτώβριος 19, 2014, 07:12:41 μμ » |
|
ειλικρινά είμαι περίεργος να δω αν έχει λούστρο ή όχι, και αν αυτές οι γραμμές που φαίνονται είναι καθάρισμα. Οι φωτογραφίες είναι απο αυτήν την κατηγορία που εξυπηρετούν τον πωλητή και μόνο, όπως πολλοί Γερμανοί πωλητές βάζουν φωτογραφίες από σκάνερ και βάζουν το κοντράστ στο φουλ με αποτέλεσμα να σβήνονται όλα τα hairlines Κατα τα άλλα έχει εντυπωσιακό οπισθότυπο
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
me.chris
|
|
« Απάντηση #23 στις: Οκτώβριος 19, 2014, 07:13:39 μμ » |
|
Ενδιαφερουσα περιπτωση το 5λεπτο, αν δεν ειναι πειραγμενες οι φωτο, με προβληματιζει και λιγο το φουσκωμα στο 33.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
zobels
|
|
« Απάντηση #24 στις: Οκτώβριος 19, 2014, 07:14:11 μμ » |
|
Το πήρες για να ταιριάζει με τη Δεκάρα Σε κατάσταση πάντως δεν νομίζω να ταιριάζουν....με μπερδεύεις Γιώργη .
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
zobels
|
|
« Απάντηση #25 στις: Οκτώβριος 19, 2014, 07:16:55 μμ » |
|
Ενδιαφερουσα περιπτωση το 5λεπτο, αν δεν ειναι πειραγμενες οι φωτο, με προβληματιζει και λιγο το φουσκωμα στο 33.
Είσαι και παλιός
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Geonet75
Τακτικός
Αποσυνδεδεμένος
Φύλο:
Οι τεχνικές διδάσκονται
|
|
« Απάντηση #26 στις: Οκτώβριος 19, 2014, 07:17:24 μμ » |
|
Όντως ενδιαφέρον. Μάλλον από τα τελευταία που χτυπήθηκαν πριν... πετάξουν τη συγκεκριμένη μήτρα. Αντώνη , για όνομα του θεού... θα το ανεβάσω στο forum μαζί με άλλα που θα στείλω για grading μέσα στους επόμενους δύο μήνες.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
me.chris
|
|