Δυναμικη εσιδος
Γιαννη ..τα νομισματα ειναι σε παρα πολυ καλη κατασταση...και καποια απ αυτα δυσκολα σε τετοιες καταστασεις
Επισης να πω οτι η πατινα ..τα χρωματα ..ειναι πραγματικα και "γηινα"..
Ισως ηταν καλυτερα να ανοιξεις τεσσερα θεματα ..για να παμε σε συζητηση αναλυση...αλλα χοντρικα και μην ξεχνωντας οτι η καθε φωτο εμπεριεχει παγιδες ..μου φαινονται ως εξης..
-η δραχμη του 1883 ειναι εως και ακυκλοφορητη ..αλλα για να ειμαι συντηρητικος και να μην λεμε μεγαλες κουβεντε ..αντε au58..δεν ειναι καθαρισμενη κατα την γνωμη μου με την εννοια παντα οτι παιρνει καθαρο βαθμο...εχει λουστρο..που μαλιστα λογο πατινας που εχει δημιουργηθει απο χρονια φυλαξη..οσο την φωτιζεις ..τοσο ξεχωριζει(μαντεψια εσυ ξερεις αν ισχυει)...Δυνατη ..δυσκολη..και ακριβη
-Η δραχμη του 1868 οτι προκειται για μια πανομοιοτυπη περιπτωση...θα σου ελεγα οτι ειναι ενα κλικ χαμηλοτερη γιατι..με επηρεαζει το "μαλι" πανω απο το αυτι..και γενικως...αλλα παλι βλεποντας τις μπιλιες του στεμματος ..παθαινω πλακα
..και θα πονταρω οτι τα φταει η φωτογραφηση σου..επισης δυνατη και πανεμορφη..και απο ενα σημειο και πανω(62π.χ)..ακριβη επιση..οχι σαν 1883 ..αλλα ακριβη
Για να μην συνεχισω την εκθεση
θα αφησω ασχολιαστα τα αλλα δυο...χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν ειναι αξιολογα..ισα-ισα
..το 1874 ..θα σου ελεγα οτι ειναι πιο κοινο σε αυτες τις καταστασεις ..τα αλλα..οχι
Καλη-δυνατη συνεχεια ..οπως και η εισοδος σου