Δημητρη το νομισμα μου οτι εχει πορους το ξερω , τυφλος δεν ειμαι , και το αλλο οτι δεν εχει πορους και αυτο το βλεπω, στο δικο μου οι ποροι πιστευω οτι οφειλωνται σε κακη φυλαξη και οχι σε καθαρισμα.
Δες εδω τα τρια μονολεπτα και πες μου τι βλεπεις
http://steki-syllekton.gr/index.php?topic=1972.30Και στα τρια το πεδιο δεν εχει πορους.
αλλα ειδικα του Κουντουριδη πολυ σωστα εχει παρει το 58 διοτι και στο στηθος και στο ματι ειναι εκδηλο το κατεβασμα του νομισματος!!
Στα αλλα δυο ομως τι εχεις να πεις?
Μπουκωμενη μητρα και το ενα 62 και το αλλο το οποιο το θεωρω ομορφοτερο ειναι 40αρη!!
Για να μην παρασυρωμαστε ομως μια και αλλο ποστ εκει αλλο εδω (απλα ηθελα να δειξω οτι και στα au το πεδιο ειναι συμπαγη) αλλα το φυλλωμα μπορει να εχει κατεβασμα !!
Και οταν ενα 64αρη το βλεπω απο την αριστερη πλευρα να εχει κατεβασμα ισαξιο του δικου μου σηκωνω τα χερια!!
Και οπως ειχε πει καποτε ενας δικος σας φιλος σε μια αλλη παρομια κουβεντα (δηλαδη εαν δεν ειχε μπουκωμα μητρας οπως λετε και δεν ειναι κατεβασμα εαν ηταν σε ολα τελειο τι βαθμο θα επερνε 70?? )
Το μονο που με προβληματιζε σε αυτο το νομισμα ηταν αυτο που αναφερθηκε ο spykat ,
ειπε : < Η σχεδον ανεγγιχτη περιφερεια τα λεει ολα >
αυτο απο χτες με προβληματιζε αλλα απο την αλλη το φυλλωμα του δεν μπορω να το εξηγησω αλλιως παρα μιας μικρης εως ελαχιστης κυκλοφοριας!!
Τελως παντων , αποψεις ειναι αυτες και ειναι ολες σεβαστες και ολες απο ολους διαθεσιμες για μελετη!!
Για αλλη μια φορα υποκλινωμε στον τροπο που μιλας και μακαρι να γινεις παραδειγμα προς μιμησιν απο καποιον αλλον φωνακλα!!