giannist
|
|
« Απάντηση #23 στις: Οκτώβριος 30, 2011, 11:41:40 πμ » |
|
το κιβδηλο τρυπημενο,εινα παλια πατεντα των καθε λογης επιτηδιων.πολλοι πεφτουν στην παγιδα ,σε ενα σπανιο ,η αλλο νομισμα.λες τρυπιο ειναι,ας το αγορασω να το εχω,εστω και τρυπιο,και ετσι εχεις το πλεονεκτημα!!! δυο σε ενα.εγω πιστευω,οτι η συζητηση που κανουμε ειναι χωρις γενικη ουσια.οπως πολυ σωστα εγραψε ο δημητρης,αν μας πεσει ενα 40αρικο τρυπιο,θα το δωσουμε,για λιωσιμο?αφου ολοι πιστευω στην ουσια,ακολουθουμε,τον τροπο που ξεκινησαμε,με καλυτερες στην πορεια επιλογες . ολοι ξεκινησαμε δειλα,αγοραζοντας στην αρχη,τα πιο ευκολα, και σε καταστασεις, που μας επετρεπαν οι δυναμεις μας,η, οι προσβασεις μας, στα καλυτερα νομισματα,μεχρι να φτασει ο καθενας,στο επιπεδο,που βρισκεται.πιστευω,οτι να αγοραζει καποιος εσκεμενα κιβδηλα,επειδη,δεν μπορει να αγορασει τα κανονικα,ειναι ματαιοδοξια,οπως και το να βαζει φωτογραφιες στην θεση τους,(αν και αυτο τουλαχιστον δεν ειναι δαπανηρο,και εχουμε μια αποψη του πραγματικου).εγω πιστευω,οτι το να μαζευουμε,οτι μας αρεσει στο ματι,μεχρι να βρουμε το επιθυμητο,(ακυκλοφορητο σιγουρα καλυτερα),αλλα και ενα καλο vf,σε μια σπανιωτητα,δεν πιστευω?οτι απαξιωνει μια συλλογη.το να τα βρουμε ολα ακυκλοφορητα,ειναι μαλλον ουτοπια,και αδυνατον,ειδικα της ελλαδος.οσο για τα τρυπια,η πειραγμενα,σε ενα αλλο σκελος της συλλογης μας, δεν πιστευω,οτι ειναι ασχημο,προκειμενου,να το εχουμε εστω και ετσι,αρκει να μην χαλαμε ποσα!!!που θα αγοραζαμε κατι αλλο ,που μας λειπη,σε καλη και συλλεκτικη κατασταση.δεν θα εδινα ποτε, ενα σοβαρο ποσο,για τρυπιο,η πειραγμενο,εκτος εξαιρεσεων φυσικα,οπως του 1852,κλπ.ονειρα θερινης νυκτος που λεμε,τα υπολοιπα,πιστευω,ειναι για να ξεγελαμε τον εαυτο μας,παντα φιλικα,χαιρετω τη παρεα,γιαννηςτ.
|