Αμ εγώ να δεις τι έπαθα Γιώργο όταν το είδα και το πήρα.
Δεν κοιμήθηκα όλο το βράδυ από τη χαρά μου.
Εν το μεταξύ τον είχα ρωτήσει τον πωλητή προτού τα πάρω αν οι φωτογραφίες είναι των νομισμάτων που πουλάει και μου είχε απαντήσει θετικά.
Καταλαβαίνεις πόση πίεση ανέβασα το πρωϊ όταν είδα τα ρετάλια. Τα πήρα άσχημα και άρχισα να κοκκινίζω γιατί τον είχα ρωτήσει για τις φωτογραφίες το βράδυ.
Ευτυχώς την πήρε χαμπάρι και η κουβέντα του προτού καν προλάβω να μιλήσω ήταν ότι μου κάνει επιτόπου refund.
Απ΄ότι είδα στο λογαριασμό του στο eBay εκεί στο μαγαζί που διατηρούσε, του είχε στείλει και ο kapodistrias μήνυμα να τα αποσύρει αμέσως αλλα ήδη είχαν πουληθεί όλα και έκανε μισή ώρα refunds ο τύπος.
Σε έναν φίλο Κρητικό δεν μπόρεσε να κάνει γιατί δεν είχε άλλα λεφτά στο PayPal αλλά μου υποσχέθηκε ότι θα τα στείλει τραπεζικά.
Ευτυχώς πρόλαβε και τον πατέρα του να μην τα ταχυδρομήσει στους υπόλοιπους.
Τελικώς από τα ρετάλια είχε μαζέψει 2500$.
Ευτυχώς που δεν τα αγόρασαν από το εξωτερικό.
Του είπα βέβαια ότι ο κύκλος των συλλεκτών είναι πολύ στενός και όλοι γνωρίζονται μεταξύ τους και να μην τολμήσει να τα ξαναβγάλει με μούφα φωτογραφίες.
Τα πεντακοσάρικα πάντως του 2000 που έχει ανεβάσει είναι αυτά που έχει στην κατοχή του, χτυπήστε άφοβα.
Πάντως χρήματα πήρε από εμένα γιατί αγόρασα ένα CD των U2 από το μαγαζί του.
Α και δέκα τάληρα 1930 XF+ AU που τα διαθέτω πρός 10 ευρώ το τεμάχιο για όποιον ενδιαφέρεται για να βγουν και οι βενζίνες.
Τέλος πάντων επειδή ήταν πρωϊ και έπρεπε να πάω για δουλειά δεν το συνέχισα και μόλις είδα ότι έκανε refund μετά γραπτής μεταμέλειας σε όλους έφυγα.
Μια ωραία πρωϊνή εμπειρία που θα την θυμάμαι για αρκετό καιρό.