djapal
|
|
« στις: Σεπτέμβριος 15, 2014, 11:06:37 μμ » |
|
Παρατηρώ μπόλικα ποστ... Γιατί αυτός ο μαζοχισμός; Το Ελληνικό ερωτηματικό είναι το ; και ειναι απλό πάτημα ενός κουμπιου. Το λατινικό είναι συνδυασμός κουμπιου με το shift. Γιατί όλοι μα όλοι χρησιμοποιούν το "?" ; Τόσο δύσκολο είναι πια να γράψουμε και να πατάμε το q για το ερωτηματικό; Ακόμα και σε σοβαρές εκδηλώσεις το βλέπεις... Έχουμε ξεφύγει τελικά...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Νίκος
|
|
« Απάντηση #1 στις: Σεπτέμβριος 15, 2014, 11:13:07 μμ » |
|
Δηλαδή αυτό της MENSA είναι σοβαρή εκδήλωση; (?)
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
djapal
|
|
« Απάντηση #2 στις: Σεπτέμβριος 15, 2014, 11:19:20 μμ » |
|
ε, δε το διοργανωνει και ο τοπικος ραδιοφωνικος σταθμος ή μια χαζοσελίδα στο facebook για να πάρει Likes. Θεωρώ - φαντάζομαι και οι υπόλοιποι - ότι έχει άλλη βαρύτητα. Αλλά ξέχνα το. Έστω ότι είναι υποκειμενικό αυτό. Το ερώτημα είναι άλλο στο θέμα αυτό. Είναι τελικά τόσο δύσκολο ή είναι απλά κάτι σαν τα greeklish; Απλά έμαθαν όλοι να γράφουν έτσι; (γιατί έτσι το γράφουν όλοι...)
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Μιχάλης 80
|
|
« Απάντηση #3 στις: Σεπτέμβριος 15, 2014, 11:23:30 μμ » |
|
Αν σου πώ ότι δεν το ήξερα ότι είναι το Q θα με πιστέψεις ; Τώρα το έμαθα ! Γηράσκω αεί διδασκόμενος , όπως υπογράφει και ο ιδρυτής του forum . Επίσης σε κάποιο παλαιότερο ποστ - δεν μπορώ να το βρώ τώρα - είχα ρωτήσει αν γνωρίζει κανείς πως εφαρμόζεται το πολυτονικό στο πληκτρολόγιο . Αν μπορείς να με ενημερώσεις ή εδώ ή σε π.μ. σε ευχαριστώ .
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Όπως στρώνει ο καθένας , κοιμάται.
|
|
|
|
Μιχάλης 80
|
|
« Απάντηση #5 στις: Σεπτέμβριος 15, 2014, 11:40:32 μμ » |
|
Ναι αυτό , ευχαριστώ . Το λαπτοπ μου είναι απαρχειωμένο και εγώ δεν είμαι και πολύ γκατζετάκιας αλλά θα το προσπαθήσω !
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
sac
Επισκέπτης
|
|
« Απάντηση #6 στις: Σεπτέμβριος 15, 2014, 11:41:36 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Μιχάλης 80
|
|
« Απάντηση #7 στις: Σεπτέμβριος 15, 2014, 11:46:46 μμ » |
|
Ευχαριστώ Γιώργο . Με βλέπω να ξενυχτάω απόψε .
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
lefmaggos
|
|
« Απάντηση #8 στις: Σεπτέμβριος 16, 2014, 12:02:55 πμ » |
|
δεν χρησιμοποιουν ολοι pc,για παραδειγμα στον ιμακ τον δικο μου ετσι και πατησεις τα πληκτρα που λες βγαινει αυτο το συμβολο : ενα περιεργο πραμα ρε παιδι μου,στο δικο μου το πληκτρολογιο για να βγει το ελληνικο ερωτηματικο πρεπει να το γυρισεις στα αγγλικα,οταν ειναι στα ελληνικα μου βγαινει αυτο ? Αμερικλανιες
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
djapal
|
|
« Απάντηση #9 στις: Σεπτέμβριος 16, 2014, 12:27:00 πμ » |
|
δεν χρησιμοποιουν ολοι pc,για παραδειγμα στον ιμακ τον δικο μου ετσι και πατησεις τα πληκτρα που λες βγαινει αυτο το συμβολο : ενα περιεργο πραμα ρε παιδι μου,στο δικο μου το πληκτρολογιο για να βγει το ελληνικο ερωτηματικο πρεπει να το γυρισεις στα αγγλικα,οταν ειναι στα ελληνικα μου βγαινει αυτο ? Αμερικλανιες χμμμ έχω dual boot 10.9 και win 7. να το δοκιμάσω, αλλά δε θυμάμαι να είχα τέτοιο θέμα πάντως. είμαι στα win 7 τώρα. ήμουν για shutdown αλλά με έβαλες σε σκέψεις!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
djapal
|
|
« Απάντηση #10 στις: Σεπτέμβριος 16, 2014, 12:35:12 πμ » |
|
δεν ξέρω πώς έχει σεταριστεί το πληκτρολόγιό σου, αλλά στον δικό μου imac εμφανίζεται κανονικά το ";" εκτός αν δεν είναι qwerty πληκτρολόγιο (ίσως εκεί να έχει διαφορά, αλλά δε γνωρίζω), αλλά οκ πόσοι χρήστες έχουν άλλη διάταξη πληκτρολογίου; sent from my imac
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
lefmaggos
|
|
« Απάντηση #11 στις: Σεπτέμβριος 16, 2014, 01:09:25 πμ » |
|
δεν ξέρω πώς έχει σεταριστεί το πληκτρολόγιό σου, αλλά στον δικό μου imac εμφανίζεται κανονικά το ";" εκτός αν δεν είναι qwerty πληκτρολόγιο (ίσως εκεί να έχει διαφορά, αλλά δε γνωρίζω), αλλά οκ πόσοι χρήστες έχουν άλλη διάταξη πληκτρολογίου; sent from my imac τι να σου πω δεν το εχω ψαξει!!γραφω ελληνικα το ερωτηματικο δεν βγαινει,το γυριζω αγγλικα και βγαινει κανονικα!! ε δεν θα σκασω κιολας
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
djapal
|
|
« Απάντηση #12 στις: Σεπτέμβριος 16, 2014, 01:11:27 πμ » |
|
γραφω ελληνικα το ερωτηματικο δεν βγαινει,το γυριζω αγγλικα και βγαινει κανονικα!!
wtf! θα μας τρελανεις βραδιατικα!! χαχα
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Han
|
|