Έχω ξεκινήσει εδώ και 10 μέρες, κάτι σαν image gallery, ιδέα που πήρα από Forum του εξωτερικού και από διάφορα μέλη που έχουν δημιουργήσει ένα προσωπικό website με photo τα νομίσματα της συλλογής τους.
Εντάξει , ξεκίνησα από το 0 , σχεδίασα ως άπειρος στο webdesign ένα website με το σκελετό που θα δείτε.
Θέλει μήνες για να φτάσει στο level που το έχω οραματιστεί , θα έχει για κάθε φώτο σύντομη περιγραφή του νομίσματος (κατάσταση,χαρακτηριστικά) και διάφορα άλλα που θα αργήσουν προς το παρόν.
Το site θέλω να αποτελεί κάποτε world interest image gallery, μιας και εδώ από τα τελευταία που διάβασα όσοι κάνουν μεμονωμένες αγορές σε καλές καταστάσεις δεν είναι Συλλέκτες και έχουν συλλογές-σκορποχώρια. Έντάξει πιστεύω πως με οργάνωση και κάποια type set που έχω στο μυαλό μου , μια Συλλογή από World Coins μπορεί να αποτελεί μια Ψυχική Απόλαυση για τον κάτοχο της.Εξάλλου η συλλογή χτίζεται με την πάροδο του χρόνου.
Ξεκινάω με τον Παύλο , μιας και εκεί υπάρχει όγκος αρκετός.
Ήθελα να τον τελειώσω για να σας τον δείξω αλλά ίσως καλύτερα να μου πείτε τη γνώμη σας , τι δεν σας αρέσει, ποιο πλαίσιο στις φώτο δείχνει κατάλληλο για μια ομοιομορφία (καθρεπτίζον, κορνίζα, να φαίνεται η ετικέτα του slab κ.α) .
Επίσης κάποιες πρέπει να ξαναβγούν.
http://www.zompelscoinphotos.com/king-paul-1947-1964.htmlΠιστεύω σε κανά μήνα θα είναι πλήρες το image gallery του Παύλου. γύρω στις 50 φώτο νομίζω έχω να βγάλω.