cellophan
|
|
« στις: Σεπτέμβριος 14, 2014, 11:23:32 μμ » |
|
Καλησπέρα σε όλους. Σήμερα ένας περιπτεράς μου έδωσε ρέστα αυτό σε AUNC κατάσταση. Το ψάχνω και βρίσκω mintage 50.000 κομμάτια. Ισχύει ή κάνω λάθος;
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
dimmarko
|
|
« Απάντηση #1 στις: Σεπτέμβριος 14, 2014, 11:32:52 μμ » |
|
ωραίο 2 ευράκι τσίμπησες...σίγουρα σου έδωσε παραπάνω ρέστα απ'ότι νόμιζε... (5-6 ευρώ σε unc κάνει, το δικό σου γύρω στα 3..)
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
dimmarko
|
|
« Απάντηση #2 στις: Σεπτέμβριος 14, 2014, 11:35:22 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
cellophan
|
|
« Απάντηση #3 στις: Σεπτέμβριος 14, 2014, 11:54:33 μμ » |
|
Να το κρατήσω λες.....στις φωτό δείχνει πιο circulated......είναι λαμπερό και ακούραστο στο χέρι αν το δεις.....τελικά έχει 50.000 mintage όντως;
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
athas
|
|
« Απάντηση #4 στις: Σεπτέμβριος 15, 2014, 12:03:34 πμ » |
|
Λυπάμαι που θα σε στενοχωρήσω, αλλά αυτό το νόμισμα δεν μπορούμε να το πούμε ακυκλοφόρητο. Από τη στιγμή που έχει αλλάξει χέρια χάνει αυτή την ιδιότητα. Ρίξε μια ματιά παρακάτω για να καταλάβεις τι θέλω να πω: http://steki-syllekton.gr/index.php?topic=104.0
|
|
|
Καταγράφηκε
|
*Λάθε βιώσας*
|
|
|
cellophan
|
|
« Απάντηση #5 στις: Σεπτέμβριος 15, 2014, 12:13:13 πμ » |
|
Λυπάμαι που θα σε στενοχωρήσω, αλλά αυτό το νόμισμα δεν μπορούμε να το πούμε ακυκλοφόρητο. Από τη στιγμή που έχει αλλάξει χέρια χάνει αυτή την ιδιότητα. Ρίξε μια ματιά παρακάτω για να καταλάβεις τι θέλω να πω: http://steki-syllekton.gr/index.php?topic=104.0Μα δε τίθεται τέτοιο θέμα φίλε μου, συμφωνώ. Για αυτό αν διαβάσεις το πρώτο μου post είπα almost UNC. Αλλά και γενικότερα και F να μου πεις πως είναι no problem, το mintage δεν μπορώ να εντοπίσω και σκάω τώρα....
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
athas
|
|
« Απάντηση #6 στις: Σεπτέμβριος 15, 2014, 12:27:44 πμ » |
|
Ο πιο ενημερωμένος κατάλογος για ποσότητες νομισμάτων είναι ο παρακάτω: Δυστυχώς όμως κι αυτός δεν αναφέρει κάτι για το συγκεκριμένο. http://www.euro-auflagen.de/index.php?lang=en
|
|
|
Καταγράφηκε
|
*Λάθε βιώσας*
|
|
|
|
Vangeliz
|
|
« Απάντηση #8 στις: Σεπτέμβριος 16, 2014, 05:52:24 μμ » |
|
Το σίγουρο είναι ότι δεν είναι 25.000... έχει βγει σίγουρα στην κυκλοφορία σε μασούρια. Είχα δει μασούρια στο ebay κάποια στιγμή. Απλά αυτή την στιγμή υπάρχει ένα κενό στις ενημερώσεις. Πάντως η Γαλλία το 2013 και 2014 έχει πει ότι μόνο τα 50ct και 1Ε θα υπάρχουν μόνο στα BU. Όλα τα υπόλοιπα θα κυκλοφορήσουν και λογικά σε πολλά εκατομμύρια. Πάντως δεν χάνεις κάτι να το κρατήσεις... αλλά όχι ότι κοστίζει και κάτι τόσο σημαντικό. Εγώ είχα βρει από γνωστό 2Ε 2013 UNC σε ονομαστική... Βαγγέλης
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
cellophan
|
|
« Απάντηση #9 στις: Σεπτέμβριος 16, 2014, 11:34:41 μμ » |
|
Ευχαριστώ πολύ Βαγγέλη
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
cellophan
|
|
« Απάντηση #10 στις: Σεπτέμβριος 17, 2014, 10:38:40 μμ » |
|
Λοιπόν, έχω νέα. Μετά από pm φίλου από εδώ μέσα, εντοπίστηκαν κάποια στοιχεία για το συγκεκριμένο νόμισμα......μοιάζει να έχουν κοπεί 39500 τεμάχια (only in sets) και η τιμή του σε UNC κατάσταση είναι κοντά στα 50 €. Ντύνομαι πάω για τσιγάρα στο ίδιο περίπτερο μην έχει και τίποτα ρέστα από Βατικανό ή Λουξεμβούργο.......
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
|
|