rarecoins
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
|
|
« στις: Αύγουστος 20, 2014, 04:10:36 μμ » |
|
Mια εκτιμιση στην τιμη σας παρακαλω.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
pepos
|
|
« Απάντηση #1 στις: Αύγουστος 20, 2014, 05:11:45 μμ » |
|
350€
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
iceman
|
|
« Απάντηση #2 στις: Αύγουστος 20, 2014, 05:30:41 μμ » |
|
Για μένα 280 απο τη στιγμή που είναι χωρίς κουτί και πιστοποιητικό!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
elpidoforos
|
|
« Απάντηση #3 στις: Αύγουστος 20, 2014, 06:34:50 μμ » |
|
Θεωρείς το κουτί και το πιστοποιητικό καλύτερο από το slab.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Parker
|
|
« Απάντηση #4 στις: Αύγουστος 20, 2014, 06:41:59 μμ » |
|
Κι εγώ θεωρώ ότι το κουτί και το πιστοποιητικό έχει πιο μεγάλη αξία. Το σλαμπ όμως είναι πιο βολικό. Πιάνει λιγότερο χώρο, μεταφέρεται πιο εύκολα, είναι πιο δύσκολο να παραποιηθεί κτλ.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
verba volant, scripta manent
|
|
|
milou
|
|
« Απάντηση #5 στις: Αύγουστος 20, 2014, 06:57:41 μμ » |
|
Αυτα συνηθως τα στελνουν μαζι με το κουτι και πιστοποιητικο για πιστοποιηση!!Δεν νομιζω να υπαρχει καποια διαφορά!!Για μενα ειτε κουτι και πιστοποιητικο ειτε slab ειναι το ιδιο!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
«Καιρόν πρόσμενε»
|
|
|
iceman
|
|
« Απάντηση #6 στις: Αύγουστος 20, 2014, 07:26:45 μμ » |
|
Θεωρείς το κουτί και το πιστοποιητικό καλύτερο από το slab. Φυσικά. Για μένα έτσι είναι πλήρες όπως βγήκε απο την τράπεζα. Με κουτί και πιστοποιητικό. Αφού μιλάμε για αναμνηστικό νόμισμα!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
haros
|
|
« Απάντηση #7 στις: Αύγουστος 20, 2014, 07:33:18 μμ » |
|
Για εμενα ειτε με κουτι και πιστοποιητικο , ειτε σε σλαμπ ειναι ενα και το αυτο και εξαρταται απο το πως θελω να εχω οργανωμενη την συλλογη μου και να την βλεπω. Αν π.χ. εχεις μια ωραια θηκη παρουσιασης που παιρνει σλαμπς, βολευει καλυτερα να το παρεις ετσι για να το βαλεις μαζι με τα αλλα. Αν θελεις να εχεις χωριστα κουτακια με τα νομισματα και τα πιστοποιητικα τους, το παιρνεις ετσι, ειναι θεμα γουστου και οχι αξιας. Ας μην ξεχναμε οτι το σλαμπαρισμα εχει και καποιο κοστος και εξασφαλιζει και καποια πραγματα ( αν και στα μοντερνα αναμνηστικα αυτου του ειδους δεν υπαρχουν πειστικες απομιμησεις).
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Κατά τον Δαίμονα εαυτού
|
|
|
dca$h
|
|
« Απάντηση #8 στις: Αύγουστος 20, 2014, 07:56:08 μμ » |
|
( αν και στα μοντερνα αναμνηστικα αυτου του ειδους δεν υπαρχουν πειστικες απομιμησεις).
Ακομα Σε λιγο καιρο?
|
|
|
Καταγράφηκε
|
m42b18 isT
|
|
|
rarecoins
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
|
|
« Απάντηση #9 στις: Αύγουστος 21, 2014, 06:22:30 μμ » |
|
ευχαριστω πολυ.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Νίκος
|
|
« Απάντηση #10 στις: Αύγουστος 21, 2014, 06:27:45 μμ » |
|
τελικά ποιο "κουτί" έχει μεγαλύτερη αξία? Μπερδεύτηκα !
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
milou
|
|
« Απάντηση #11 στις: Αύγουστος 21, 2014, 06:36:08 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
«Καιρόν πρόσμενε»
|
|
|
nikos11
|
|
« Απάντηση #12 στις: Αύγουστος 21, 2014, 09:31:27 μμ » |
|
Θεωρώ ότι στα αναμνηστικά νομίσματα με κουτάκι και πιστοποιητικό, αυτά έχουν μεγαλύτερη αξία παρά το slab. Μιλάμε βεβαίως για ίδιας κατάστασης νομίσματα. Αν κάποιος δε θέλει τα κουτάκια και τα πιστοποιητικά, προκειμένου να τα πετάξει ας τα δώσει σε εμένα . Ξέρω μερικούς που ενδιαφέρονται.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Νίκος
|
|
« Απάντηση #13 στις: Αύγουστος 22, 2014, 12:01:47 πμ » |
|
Μη μου τα λες εμένα, στους άλλους πες τα, που γραντζούνισμα+λιμαρισμα+χτυπηματάκια+ψευτοπατίνα= είναι ακόμη νόμισμα. Κι εσύ μιλάς για τη ...σκόνη. (Τουλάχιστον μαζί σου συμφωνώ απόλυτα). Τα κουτιά όμως των αναμνηστικών πραγματικά τα φυλάω σαν "κόρη οφθαλμού".
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
elpidoforos
|
|
« Απάντηση #14 στις: Αύγουστος 22, 2014, 06:04:46 πμ » |
|
Εχω Νίκο μου 3 φτωχές απορίες.
α) Το κουτί και το πιστοποιητικό δηλώνουν απαραίτητα και την ποιότητα του νομίσματος, το λέω αυτό γιατί μπορεί κάποιος να είναι περίεργος και να αρχίσει να το επεξεργάζεται το νόμισμα. β) Το κουτί και το πιστοποιητικό δηλώνει απαραίτητα ότι αυτό είναι και το νόμισμα που περιέχει, το λέω αυτό γιατί βλέπω να πωλούνται νομίσματα και κουτιά χύμα. γ) Σου έχει τύχει ποτέ για διάφορους λόγους να πάρεις νόμισμα ελαφρά πληγωμένο από την παραγωγή η κατά την διάρκεια συσκευασίας του.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|