milou
|
|
« στις: Αύγουστος 19, 2014, 11:50:44 πμ » |
|
Η πρωτη μου αγορα και παραλαβη απο το eBay ερχόμενη απο το Αμερικα!!Μου ελειπε ενα μοργκανακι ακυκλοφορητο απο την συλλογη μου και ετσι το πηρα σε καλη τιμη με ενα χτυπημα 5 δευτερολεπτα πριν το τελος της δημοπρασιας!!Δεν μου αρεσε ομως οτι το δεματακι ηρθε στο σπιτι με τον ταχυδρομο ο οποιος το αφησε στα σκαλοπατια της πολυκατοικιας σαν να ηταν λογαριασμος ρευματος!!Τυχαια κατεβηκα και το βρηκα στην εισοδο!!Οποιοσδηποτε φυσικα θα μπορουσε να το τσιμπησει!!Αν ηταν χρυσος ειδικα θα υπηρχε προβλημα!! Δεν ξερω αν μπορει καποιος να με συμβουλεψει πως να το διορθωσω αυτο!! Λογικα τωρα πρεπει να δωσω θετικο Feedback στον πωλητη!! Οριστε και φωτο!!Πιστοποιημενο MS63 απο την ''ειδικη'' στα morgan dollars ANACS!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
«Καιρόν πρόσμενε»
|
|
|
Smartmorpheus
|
|
« Απάντηση #1 στις: Αύγουστος 19, 2014, 11:54:39 πμ » |
|
Την επομενη φορα να πεις στον πωλητη να στο στειλει Register - Συστημενο...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
If you r good at something never do it for free...
|
|
|
kostas1
Επισκέπτης
|
|
« Απάντηση #2 στις: Αύγουστος 19, 2014, 12:03:22 μμ » |
|
Φυσικα θα σου ερθει και πιο ακριβα σαν συστημενο
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Smartmorpheus
|
|
« Απάντηση #3 στις: Αύγουστος 19, 2014, 12:07:02 μμ » |
|
Αλλα θα ερθει σιγουρα...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
If you r good at something never do it for free...
|
|
|
|
dca$h
|
|
« Απάντηση #5 στις: Αύγουστος 19, 2014, 12:48:58 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
m42b18 isT
|
|
|
zobels
|
|
« Απάντηση #6 στις: Αύγουστος 19, 2014, 12:55:37 μμ » |
|
Καλορίζικο Γιάννη, με εκπλήσσεις με τις τελευταίες σου αποκτήσεις....................για αυτό σε πάω
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
milou
|
|
« Απάντηση #7 στις: Αύγουστος 19, 2014, 02:25:16 μμ » |
|
Καλορίζικο Γιάννη, με εκπλήσσεις με τις τελευταίες σου αποκτήσεις....................για αυτό σε πάω Εσένα σε εχω "follow seller" στο ebay και ειμαι σε αναμονή
|
|
|
Καταγράφηκε
|
«Καιρόν πρόσμενε»
|
|
|
splros_collec
|
|
« Απάντηση #8 στις: Αύγουστος 19, 2014, 02:38:28 μμ » |
|
καλοριζικο Γιάννη , όμορφο κομμάτι. . Άστα να πάνε εμένα σε μια αγορά μου το είχαν αφήσει έξω από το σπίτι μαζί με τους λογαριασμούς γιατί δεν ήταν κάνεις σπίτι. . (όχι βέβαια ότι εάν ήταν θα χτύπαγε) Συστημένο είναι η λύση. .
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
athas
|
|
« Απάντηση #9 στις: Αύγουστος 19, 2014, 02:46:10 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
*Λάθε βιώσας*
|
|
|
pepos
|
|
« Απάντηση #10 στις: Αύγουστος 19, 2014, 03:55:40 μμ » |
|
Καλορίζικο Γιάννη, βλέπω μπαίνεις στο σωστό δρόμο σιγά σιγά. Πολύ όμορφο κομμάτι αν και πολύ εύκολο σαν ημερομηνία. Αξία σλαμπαρισμένο σε αυτό το βαθμό γύρω στα 80€.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
haros
|
|
« Απάντηση #11 στις: Αύγουστος 19, 2014, 04:07:50 μμ » |
|
Να αφησεις τα Μοργκανακια ησυχα, ειναι του διαβολου πραματα.. Στο θεμα συστημενου κλπ, πρεπει να ζυγιζει κανεις την αξια του νομισματος εναντι του κοστους, γιατι πολλες φορες πεφτουμε στην παγιδα για νομισματα των 50-60 ευρω να πληρωνουμε το 1/4 της αξιας τους για τα ταχυδρομικα και δεν αξιζει. Ειναι και η ρημαδα η τυχη, εμενα απο Αμερικη ολα μου εχονται απλα με τρακινγκ (οχι συστημενα),οπως το δικο σου και ποτε δεν εχασα κανενα. Αντιθετα ενα συστημενο που ειχα στειλει εγω Αμερικη χαθηκε ενω ειχε βγει προς παραδοση απο το τοπικο ταχυδρομικο γραφειο του Μαιαμι και εκτοτε, μηνες τωρα, αγνοειται η τυχη του και εκανα φυσικα refund στον αγοραστη. Δηλαδη ναι μεν (σχετικα) ασφαλη τα συστημενα, αλλα πρεπει να κοιταμε και το κοστος του νομισματος σε σχεση με τα ταχυδρομικα.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Κατά τον Δαίμονα εαυτού
|
|
|
georok
|
|
« Απάντηση #12 στις: Αύγουστος 19, 2014, 04:17:59 μμ » |
|
Είναι και θέμα ταχυδρόμου. Βρες τον και πες του να σου αφήνει μόνο μέσα στην θυρίδα
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
milou
|
|
« Απάντηση #13 στις: Αύγουστος 19, 2014, 05:16:23 μμ » |
|
Σας ευχαριστω πολυ παιδια!!Για ακριβες αγορες θα ζηταω να μου το στελνουν συστημενο!!Παντως τα μοργκανακια ειναι απιθανα!!Τελεια λουστρα και κατι απιστευτες original πατινες που τρελαίνεσαι!!Το προβλημα ομως ειναι ειδικα σε δημοπρασιες οτι υπαρχει μεγαλο ενδιαφερον για το νομισμα αυτο παγκοσμιως! Περισσοτερο σε σλαμπαρισμενα υψηλων καταστασεων που τα bids πεφτουν βροχη!!Οσο αφορα τις τιμες;;Η τσεπη φτανει για 63αρια-64αρια!!Μετα η τιμη γινεται πυραυλος ακομα και σε κοινες ημερομηνιες και αντε πιαστην...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
«Καιρόν πρόσμενε»
|
|
|
Parker
|
|
« Απάντηση #14 στις: Αύγουστος 19, 2014, 05:23:38 μμ » |
|
Kαλορίζικο Γιάννη το morgan. Αυτοί οι Αμερικάνοι έχουν πολύ όμορφα κομμάτια. Αλλά εσύ πρέπει να ζητήσεις συγχώρεση που αλλαξοπίστησες. Από τα χρυσά στα ασημένια δεν κάνει, αμαρτία είναι!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
verba volant, scripta manent
|
|
|
|