ANTONIO1967
|
|
« Απάντηση #15 στις: Αύγουστος 15, 2014, 09:45:13 πμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Δεν θα είναι πάντα καλοκαίρι θερίστε όσο είναι νωρίς !!
|
|
|
wavelet
|
|
« Απάντηση #16 στις: Αύγουστος 15, 2014, 12:07:02 μμ » |
|
Μάλλον οι διακοπές τελείωσαν πρόωρα
|
|
|
Καταγράφηκε
|
I scream, you scream, we all scream, for ice cream.
|
|
|
Νίκος
|
|
« Απάντηση #17 στις: Αύγουστος 15, 2014, 02:51:14 μμ » |
|
Οποιανού δεν του αρέσει η φάτσα μου, να πάει στη γωνία να δει αν έρχμαι.
Πήρες απουσία και μάλιστα αδικαιολόγητη. Μεταξεταστέος!!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
nikos11
|
|
« Απάντηση #19 στις: Αύγουστος 15, 2014, 03:02:55 μμ » |
|
Μιχάλη σύγγαυρε, μην παίρνεις μετρητοίς τα λεγόμενα του καθενός. Ούτε τα δικά μου . Ο καθένας κρίνεται και από τα πεπραγμένα του .
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
xmac
|
|
« Απάντηση #20 στις: Αύγουστος 15, 2014, 08:11:04 μμ » |
|
Μιχάλη ποιο είναι το περίεργο; μήπως είναι η πρώτη φορά που παίρνουμε εντολές από την αλλοδαπή; και γύρευε και πόσο το χρεωθήκαμε!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
stin31
|
|
« Απάντηση #21 στις: Αύγουστος 15, 2014, 09:49:41 μμ » |
|
Ούτε το κόπο να τους τα μεταφράσουν δε κάνουν..
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
wavelet
|
|
« Απάντηση #22 στις: Αύγουστος 15, 2014, 09:52:59 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
I scream, you scream, we all scream, for ice cream.
|
|
|
|
ellinas
|
|
« Απάντηση #24 στις: Αύγουστος 16, 2014, 12:01:19 πμ » |
|
Μιχάλη ποιο είναι το περίεργο; μήπως είναι η πρώτη φορά που παίρνουμε εντολές από την αλλοδαπή; και γύρευε και πόσο το χρεωθήκαμε!
Μπαμπη μου οχι καθολου περιεργο δεν ειναι για αυτο λεω οταν ξαναγινουμε κυριαρχο κρατος τα εξεταζουμε ολα τα θεματα απο την αρχη-πιστευω οτι εχουμε καταλαβει τα λαθη μας ολοι(κακουργηματικου βεβαια χαρακτηρα)-και ξερουμε τι πρεπει να αλλαξουμε
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
nikos11
|
|
« Απάντηση #25 στις: Αύγουστος 16, 2014, 12:58:45 μμ » |
|
Μπαμπη μου οχι καθολου περιεργο δεν ειναι για αυτο λεω οταν ξαναγινουμε κυριαρχο κρατος τα εξεταζουμε ολα τα θεματα απο την αρχη-πιστευω οτι εχουμε καταλαβει τα λαθη μας ολοι(κακουργηματικου βεβαια χαρακτηρα)-και ξερουμε τι πρεπει να αλλαξουμε Μιχάλη η πίστη σου ότι όλοι έχουμε καταλάβει τα λάθη μας από που πηγάζει ;
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
HONEST
|
|
« Απάντηση #26 στις: Αύγουστος 16, 2014, 03:13:49 μμ » |
|
Μπαμπη μου οχι καθολου περιεργο δεν ειναι για αυτο λεω οταν ξαναγινουμε κυριαρχο κρατος τα εξεταζουμε ολα τα θεματα απο την αρχη-πιστευω οτι εχουμε καταλαβει τα λαθη μας ολοι(κακουργηματικου βεβαια χαρακτηρα)-και ξερουμε τι πρεπει να αλλαξουμε Μιχάλη η πίστη σου ότι όλοι έχουμε καταλάβει τα λάθη μας από που πηγάζει ; έλα μου ντε από που ?
|
|
|
Καταγράφηκε
|
THINK BEFORE TYPE
|
|
|
ellinas
|
|