ANTONIO1967
|
|
« Απάντηση #15 στις: Αύγουστος 13, 2014, 06:55:27 μμ » |
|
Αντώνη θέλω την γνώμη σου. Μετά την απάντηση του Αντώνη θα σας πώ αμέσως παιδιά.
Τα χτυπηματακια στο προσωπο με προβληματισαν το μουστακι εχει κατεβασμα οπως και το φρυδι , οι μαιανδροι πισω στο θυρεο μολις και με τα βιας ξεχωριζουν....ισως λογω λουστρου και eye appeal να πηρε 61 αν και δεν ειμαι σιγουρος ... μπορει και παρακατω Αντε λεγε τωρα
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Δεν θα είναι πάντα καλοκαίρι θερίστε όσο είναι νωρίς !!
|
|
|
elpidoforos
|
|
« Απάντηση #16 στις: Αύγουστος 13, 2014, 07:08:07 μμ » |
|
Το είπα πρίν Αντώνη.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
GKCollect
|
|
« Απάντηση #17 στις: Αύγουστος 13, 2014, 07:10:56 μμ » |
|
Μην κοιτάτε χτυπηματάκια κλπ, τα νομίσματα έμπαιναν σε σακούλες. Αν φαίνονται οι κάθετοι μαίανδροι στις κουρτίνες να υπολογίζετε από 63 και άνω. Σε άλλη περίπτωση κοιτάμε μουστάκια, μαλλιά κλπ. Ανεβάζω και πάλι τη φωτό από ένα νόμισμα που δεν είναι δικό μου, είναι του φίλου Κώστα. Μαίανδροι στην κουρτίνα, τρίχα στο μουστάκι, το σκοινί στις κουρτίνες, το μαλλί, το φρύδι, τα νομισματόσημα και πόσες άλλες λεπτομέρειες. Το θεωρώ κορυφή σε βαθμό, ασχέτως αν δεν έχει πιστοποιηθεί.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
elpidoforos
|
|
« Απάντηση #18 στις: Αύγουστος 13, 2014, 07:12:49 μμ » |
|
Οχι δεν ήσουν λάθος, απλώς όπως όλοι εχουμε συνηθίσει σε υψηλές βαθμολογίες. Βλέπε παλιά τι έδινε η ANACS. Ολα είναι μια πολιτική κ.λ.π.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
elpidoforos
|
|
« Απάντηση #19 στις: Αύγουστος 13, 2014, 07:14:00 μμ » |
|
Μην κοιτάτε χτυπηματάκια κλπ, τα νομίσματα έμπαιναν σε σακούλες. Αν φαίνονται οι κάθετοι μαίανδροι στις κουρτίνες να υπολογίζετε από 63 και άνω. Σε άλλη περίπτωση κοιτάμε μουστάκια, μαλλιά κλπ. Ανεβάζω και πάλι τη φωτό από ένα νόμισμα που δεν είναι δικό μου, είναι του φίλου Κώστα. Μαίανδροι στην κουρτίνα, τρίχα στο μουστάκι, το σκοινί στις κουρτίνες, το μαλλί, το φρύδι, τα νομισματόσημα και πόσες άλλες λεπτομέρειες. Το θεωρώ κορυφή σε βαθμό, ασχέτως αν δεν έχει πιστοποιηθεί.
Αστέρι.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ANTONIO1967
|
|
« Απάντηση #20 στις: Αύγουστος 13, 2014, 07:17:36 μμ » |
|
Το είπα πρίν Αντώνη.
Ναι το ειδα ...παντως εγω εγραψα χωρις να εχω δει το βαθμο
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
solferino
|
|
« Απάντηση #21 στις: Αύγουστος 13, 2014, 07:19:50 μμ » |
|
Φανταστικό!!!!!!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Οι μεγάλοι πόνοι είναι βουβοί.
|
|
|
GKCollect
|
|
« Απάντηση #22 στις: Αύγουστος 13, 2014, 07:25:12 μμ » |
|
Αστέρι.
Φανταστικό!!!!!!!
Και το είχα για λίγο στα χέρια μου... ... Ας είναι καλά ο Κωστής. Δυστυχώς πέρασε καιρός από τότε και αναγκάστηκα να τα πλύνω.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ANTONIO1967
|
|
« Απάντηση #23 στις: Αύγουστος 13, 2014, 07:32:45 μμ » |
|
οτι θελει ψαλιδισμα
Eγω παντως μεχρι να ερθει και να σας βαλω σε λιγες μερες τις κανονικες του του φωτο θα τραγουδαω το παρακατω τραγουδακι
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Νίκος
|
|
« Απάντηση #24 στις: Αύγουστος 14, 2014, 06:40:37 μμ » |
|
Δύσκολο το ακυκλοφόρητο!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
ANTONIO1967
|
|
« Απάντηση #26 στις: Οκτώβριος 14, 2014, 10:19:53 πμ » |
|
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτώβριος 14, 2014, 01:04:41 μμ από ANTONIO1967 »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
milou
|
|
« Απάντηση #27 στις: Οκτώβριος 14, 2014, 11:45:27 πμ » |
|
Μπραβο Τονυ.Χαιρομαι που επεσα εξω.Με μπερδεψε η σκαναρισμενη φωτο.Αντε με το καλο να το δεχτείς
|
|
|
Καταγράφηκε
|
«Καιρόν πρόσμενε»
|
|
|
ANTONIO1967
|
|
« Απάντηση #28 στις: Οκτώβριος 14, 2014, 11:50:21 πμ » |
|
Μπραβο Τονυ.Χαιρομαι που επεσα εξω.Με μπερδεψε η σκαναρισμενη φωτο. Αντε με το καλο να το δεχτείς Τυρανεεεεε κακουργεεε ...ας όψεται το δίσκο-πλατό του Ford
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
milou
|
|
« Απάντηση #29 στις: Οκτώβριος 14, 2014, 11:52:48 πμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε