milou
|
|
« στις: Αύγουστος 12, 2014, 09:38:31 μμ » |
|
Σε τι κατασταση ειναι αυτος ο Θυρεος που μπηκε προσφατα στην συλλογη μου και μεχρι ποσα θα δινατε για να τον αποκτησετε;;Αξιζει να πιστοποιηθει;;
|
|
|
Καταγράφηκε
|
«Καιρόν πρόσμενε»
|
|
|
ANTONIO1967
|
|
« Απάντηση #1 στις: Αύγουστος 12, 2014, 09:39:22 μμ » |
|
Aσημενιος ειναι
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Δεν θα είναι πάντα καλοκαίρι θερίστε όσο είναι νωρίς !!
|
|
|
ellinas
|
|
« Απάντηση #2 στις: Αύγουστος 12, 2014, 09:40:41 μμ » |
|
Απο αυτες τις φωτο τι να σου πουμε Γιαννη μου
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
milou
|
|
« Απάντηση #3 στις: Αύγουστος 12, 2014, 09:41:14 μμ » |
|
Χαλια οι φωτο!Χαλια ξεκινησαμε... Πρεπει να αλλαξω λαμπα στο σαλονι να βαλω κιτρινη που διωχνει και τα κουνουπια.Αυτη που εχω μου ασημιζει τους θυρεους..
|
|
|
Καταγράφηκε
|
«Καιρόν πρόσμενε»
|
|
|
ANTONIO1967
|
|
« Απάντηση #4 στις: Αύγουστος 12, 2014, 09:51:29 μμ » |
|
Χαλια οι φωτο!Χαλια ξεκινησαμε... Πρεπει να αλλαξω λαμπα στο σαλονι να βαλω κιτρινη που διωχνει και τα κουνουπια.Αυτη που εχω μου ασημιζει τους θυρεους.. Δε πειραζει βρε και ετσι οπως ειναι θα σου πω τι παρει.... MS61 ειναι , αρκει να το στειλεις στην σωστη εταιρεια
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ellinas
|
|
« Απάντηση #5 στις: Αύγουστος 12, 2014, 09:58:37 μμ » |
|
Χαλια οι φωτο!Χαλια ξεκινησαμε... Πρεπει να αλλαξω λαμπα στο σαλονι να βαλω κιτρινη που διωχνει και τα κουνουπια.Αυτη που εχω μου ασημιζει τους θυρεους.. Δε πειραζει βρε και ετσι οπως ειναι θα σου πω τι παρει.... MS61 ειναι , αρκει να το στειλεις στην σωστη εταιρεια οτι στειλεις δηλαδη Αντωνη στην σωστη εταιρια παιρνει MS και πανω?
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ANTONIO1967
|
|
« Απάντηση #6 στις: Αύγουστος 12, 2014, 10:01:40 μμ » |
|
Χαλια οι φωτο!Χαλια ξεκινησαμε... Πρεπει να αλλαξω λαμπα στο σαλονι να βαλω κιτρινη που διωχνει και τα κουνουπια.Αυτη που εχω μου ασημιζει τους θυρεους.. Δε πειραζει βρε και ετσι οπως ειναι θα σου πω τι παρει.... MS61 ειναι , αρκει να το στειλεις στην σωστη εταιρεια οτι στειλεις δηλαδη Αντωνη στην σωστη εταιρια παιρνει MS και πανω? Οτι αξιζει παιρνει .....τον Ελπιδοφορο περιμενα βρε... εσυ τσιμπησες ?
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ellinas
|
|
« Απάντηση #7 στις: Αύγουστος 12, 2014, 10:03:19 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ANTONIO1967
|
|
« Απάντηση #8 στις: Αύγουστος 12, 2014, 10:26:06 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
elpidoforos
|
|
« Απάντηση #9 στις: Αύγουστος 12, 2014, 10:54:00 μμ » |
|
Παλιοσκουληκαντέρες δεν σας αρέσει η αλήθεια. Γιάννη στην σωστή εταιρεία θα πάρει MS950 Καλορίζικο μεγάλε, πάλι καλά που έγραψες ημερομηνία και δεν βλέπω καλά.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
elpidoforos
|
|
« Απάντηση #10 στις: Αύγουστος 12, 2014, 11:20:36 μμ » |
|
Εγώ πάντως παραμένω στην εταιρεία μου, ο καιρός έχει γυρίσματα θα έρθει και η δική μου ώρα τότε να σας δώ που θα τρέχετε πανικόβλητοι τάχα μου να αλλάξετε DESIGN στα κουτάκια σας. Είμεθα σε αναμονή για την νίκη.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
vaspyr21
|
|
« Απάντηση #11 στις: Αύγουστος 13, 2014, 02:13:23 μμ » |
|
Σε τι κατασταση ειναι αυτος ο Θυρεος που μπηκε προσφατα στην συλλογη μου και μεχρι ποσα θα δινατε για να τον αποκτησετε;;Αξιζει να πιστοποιηθει;;
Γεια σου Γιάννη συγγνώμη βρε φιλε για χθες Και τωρα οσο για της φώτο μονο αυτο κατάφερα να κανω
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
milou
|
|
« Απάντηση #12 στις: Αύγουστος 13, 2014, 02:18:32 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
«Καιρόν πρόσμενε»
|
|
|
milou
|
|
« Απάντηση #13 στις: Αύγουστος 13, 2014, 02:57:32 μμ » |
|
Λοιπον νεες φωτο με φυσικο φως!!Ετος κοπης 1883!!Νομισματοκοπειο Μελβουρνης!!Αριθμος κοπης 427.000!!RARE 2 συμφωνα τον Μιχαλακη τον MARSH!!
Ακουω γνωμες για τον βαθμο που θα της δωσει η NGC καθως προκειται για δυσκολο κομματι!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
«Καιρόν πρόσμενε»
|
|
|
chris_1972
|
|
« Απάντηση #14 στις: Αύγουστος 13, 2014, 03:06:24 μμ » |
|
AU58 πιστεύω, αλλά όπως έχουμε πει καθάρισε την μελανιά.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Μη λησμονείτε ότι όλα γυρίζουν !!!!
|
|
|
|