Φιλε προσπαθησα να βρω δικα μου ποστ εδω μεσα οπου κατα καιρους ελεγα οτι υπαρχει χαλαρωτητα αυτων που δινουν τους βαθμους τωρα πια.
Καποτε λεγαμε οτι η ποιο αυστηρη εταιρια ηταν ο Αναξ , μετα η πισιτζιες και μετα η εντζισι.
Τωρα εχει αλλαξη αυτο.
Απο την μερα που ηρθαν στην Γαλλια δινουν τους βαθμους αβερτα κουβερτα!!
Το εχω πει παρα πολλες φορες!!
Υπηρχε μια περιοδο που οποιος ειχε τα μικρα ασπρα σλαμπ της αναξ τα εσπαγε τα εστελνε στην πισιτζιες και εβγαζε μεχρι και 3 βαθμους παραπανω!!
ΝΑΙ αυτο γινωταν για δυο χρονια τουλαχιστον!! Γιαυτο εξαφανιστικαν και απο την αγορα τα μικρα της αναξ σλαμπ.
Δημητρες και Ποσειδωνες αου 58 και εμες 60-61 γυρνουσαν μετα στους κατοχους τους με βαθμους 62-64 και τους μοσχοπουσουσαν με κατι εκατονταδες ευρω παραπανω!!
Ας βγει κανενας παλιος να μου πει οτι δεν ειναι ετσι τα πραγματα !!! Μπορει;;
Οταν λοιπον βλεπεις ενα νομισμα με παλια πιστοποιηση να παιρνει τρεις βαθμους πανω φυσικα η χαλαροτητα και το κερδος εχει υποκαταστησει την ποιοτητα!!
Και ο νωων νοητο !!
Υ.Γ Σλαμπ σαν το παρακατω που σας δειχνω εξαφανιστηκαν απο την αγορα οχι τυχαια!!
Ολοι σιγα σιγα σφυριζαν ο ενας στον αλλον πως σπαζωντας το και στελνωντας το στην πισιτζιες ειχες 2 με 3 βαθμους πανω!! Αρα περισσοτερα χρηματα στην τσεπη μεταπουλωντας!!
Και η ιδια η εταιρια φυσικα περισσοτερα κερδη στα ταμεια της