leonth
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
Φύλο:
|
|
« στις: Αύγουστος 04, 2014, 05:21:18 μμ » |
|
Καλησπέρα σας παιδιά, καλό μήνα να έχουμε. Όσοι απομείνανε εδώ - προς το παρόν - αλλά και όσοι θα μείνουν και τον υπόλοιπο Αύγουστο καλά να περάσουν. Φυσικά όσοι έχουν φύγει καλά περνάνε ήδη, με τις ευχές μου !!! Μία όμορφη θυρεότισσα με επισκέφτηκε σήμερα, του 1882 παρακαλώ και είπα να την κρατήσω μιάς και οι Κρητικοί φημίζονται για την φιλοξενία τους !!! Θα μπορέσει κάποιος να μου πεί τι μέρος του λόγου είναι και ίσως να μου πεί και μιά τιμή? Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
milou
|
|
« Απάντηση #1 στις: Αύγουστος 04, 2014, 05:49:36 μμ » |
|
Την ψιλοκαθαρισες λιγο ετσι;; Λοιπον του 1882 η S ειναι το πιο δυσκολο mintmark της χρονιας που κοπηκε!!Παρολα αυτα το κομματι εχει ψιλοκαθαριστει και η κατασταση του το κοβω για ενα XF το πολυ!!Οσο αφορα την τιμη ως θυρεος σιγουρα εχει μια υπεραξια απο μια Ελισαβετ!!Οχι πολλα πραγματα αλλα κατιτις το εχει!! Καλοριζικη!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
«Καιρόν πρόσμενε»
|
|
|
|
milou
|
|
« Απάντηση #3 στις: Αύγουστος 04, 2014, 06:06:32 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
«Καιρόν πρόσμενε»
|
|
|
ellinas
|
|
« Απάντηση #4 στις: Αύγουστος 04, 2014, 06:16:59 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
leonth
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
Φύλο:
|
|
« Απάντηση #5 στις: Αύγουστος 04, 2014, 06:22:28 μμ » |
|
Πάντως στο gold sovereign όντως λέει ότι έχουν κοπεί 1.298.000 τεμάχια, το δίνει σαν πιό σπάνιο απο της Μελβούρνης και σαν τιμή το έχει στα 850 ευρώ (ή 1350 δολλάρια) !!! Επίσης της Μελβούρνης έχουν κοπεί 2.465.781 τεμ και το έχει στα 145 ευρώ (ή 200 δολλάρια!!!). Πώς γίνεται αυτό? Σαν μέταλλο και μόνο η τιμή του είναι πολύ πιο ψηλή... Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος πως βγαίνουν οι τιμές και ποιός είναι τελικά ο πιό αρμόδιος για να απευθυνθεί κανείς, "Η μήπως τελικά υπάρχουν διαφορές απο χώρα σε χώρα? Μην παρεξηγηθώ γι αυτό που ρωτάω, απλά ξέρω δεν υπάρχει κάποιος μπούσουλας για τις τιμές και θα ήθελα να μάθω κάτι παραπάνω... Ευχαριστώ...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
dimitris1980
|
|
« Απάντηση #6 στις: Αύγουστος 04, 2014, 06:24:10 μμ » |
|
Το νόμισμα σίγουρα δεν παίρνει βαθμό αλλα δεν είναι κακο για συλλογή.Παιδια εγω δεν τον λαμβάνω υπόψιν τον κατάλογο στο ποσο NORMAL -SCARCE είναι τα κομμάτι.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
dimitris1980
|
|
« Απάντηση #7 στις: Αύγουστος 04, 2014, 06:27:40 μμ » |
|
Πάντως στο gold sovereign όντως λέει ότι έχουν κοπεί 1.298.000 τεμάχια, το δίνει σαν πιό σπάνιο απο της Μελβούρνης και σαν τιμή το έχει στα 850 ευρώ (ή 1350 δολλάρια) !!! Επίσης της Μελβούρνης έχουν κοπεί 2.465.781 τεμ και το έχει στα 145 ευρώ (ή 200 δολλάρια!!!). Πώς γίνεται αυτό? Σαν μέταλλο και μόνο η τιμή του είναι πολύ πιο ψηλή... Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος πως βγαίνουν οι τιμές και ποιός είναι τελικά ο πιό αρμόδιος για να απευθυνθεί κανείς, "Η μήπως τελικά υπάρχουν διαφορές απο χώρα σε χώρα? Μην παρεξηγηθώ γι αυτό που ρωτάω, απλά ξέρω δεν υπάρχει κάποιος μπούσουλας για τις τιμές και θα ήθελα να μάθω κάτι παραπάνω... Ευχαριστώ...
Αυτό ο σαιτ εχει να κανει ανανέωση τιμών εδώ και χρόνια
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ellinas
|
|
« Απάντηση #8 στις: Αύγουστος 04, 2014, 06:31:44 μμ » |
|
Το σαιτ που χρησιμοποιεις εχει να ανανεωθει απο τον Α Παγκοσμιο Πολεμο....η τιμη καθοριζεται απο Α)κατασταση Β)σπανιοτητα και Γ)το ποσα χρηματα ειναι διατεθειμενος να βγαλει απο την τσεπη του ο αγοραστης
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ellinas
|
|
« Απάντηση #9 στις: Αύγουστος 04, 2014, 06:43:20 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
leonth
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
Φύλο:
|
|
« Απάντηση #10 στις: Αύγουστος 05, 2014, 03:32:20 μμ » |
|
ΟΚ, ΚΑΤΑΛΑΒΑ... ΟΠΟΤΕ Η ΠΙΟ ΕΓΚΥΡΗ ΠΗΓΗ ΓΝΩΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ <<ΤΟ ΣΤΕΚΙ ΤΩΝ ΣΥΛΛΕΚΤΩΝ>> !!! ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ. ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ !!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|