ANTONIO1967
|
|
« Απάντηση #15 στις: Ιούλιος 26, 2014, 01:26:56 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Δεν θα είναι πάντα καλοκαίρι θερίστε όσο είναι νωρίς !!
|
|
|
ANTONIO1967
|
|
« Απάντηση #16 στις: Ιούλιος 26, 2014, 01:28:35 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
ANTONIO1967
|
|
« Απάντηση #18 στις: Αύγουστος 07, 2014, 05:20:27 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
elpidoforos
|
|
« Απάντηση #19 στις: Αύγουστος 07, 2014, 05:55:04 μμ » |
|
Εντάξει Αντώνη το είδα εκεί κάτω είναι όλα σχετικά όπως και το αντίθετο. Θα συμφωνήσω μαζί σου, εμένα δεν θα με χαλούσε ούτε VF για τέτοια νομίσματα. Πάντως ένα ξέρω αυτά τα νομίσματα από μόνα τους δεν χρειάζονται βαθμούς,αλλά μόνο γνησιότητα.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ANTONIO1967
|
|
« Απάντηση #20 στις: Αύγουστος 07, 2014, 06:06:53 μμ » |
|
Εντάξει Αντώνη το είδα εκεί κάτω είναι όλα σχετικά όπως και το αντίθετο. Θα συμφωνήσω μαζί σου, εμένα δεν θα με χαλούσε ούτε VF για τέτοια νομίσματα. Πάντως ένα ξέρω αυτά τα νομίσματα από μόνα τους δεν χρειάζονται βαθμούς,αλλά μόνο γνησιότητα. Βρε τι επαθες σημερα και συμφωνεις συνεχεια μαζι μου Αααα δεν παιζω .....δεν εχει πλακα ετσι
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
elpidoforos
|
|
« Απάντηση #21 στις: Αύγουστος 07, 2014, 06:32:35 μμ » |
|
Εντάξει Αντώνη το είδα εκεί κάτω είναι όλα σχετικά όπως και το αντίθετο. Θα συμφωνήσω μαζί σου, εμένα δεν θα με χαλούσε ούτε VF για τέτοια νομίσματα. Πάντως ένα ξέρω αυτά τα νομίσματα από μόνα τους δεν χρειάζονται βαθμούς,αλλά μόνο γνησιότητα. Βρε τι επαθες σημερα και συμφωνεις συνεχεια μαζι μου Αααα δεν παιζω .....δεν εχει πλακα ετσι Eδώ θα διαφωνήσω, σχετικά με τα άκρως παλαβά που κάνει η ngc άσχετα εάν δεν το παραδέχεσαι,κάποια στιγμή θα με θυμηθείς.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
milou
|
|
« Απάντηση #22 στις: Αύγουστος 07, 2014, 06:46:43 μμ » |
|
Εντάξει Αντώνη το είδα εκεί κάτω είναι όλα σχετικά όπως και το αντίθετο. Θα συμφωνήσω μαζί σου, εμένα δεν θα με χαλούσε ούτε VF για τέτοια νομίσματα. Πάντως ένα ξέρω αυτά τα νομίσματα από μόνα τους δεν χρειάζονται βαθμούς,αλλά μόνο γνησιότητα. Βρε τι επαθες σημερα και συμφωνεις συνεχεια μαζι μου Αααα δεν παιζω .....δεν εχει πλακα ετσι Eδώ θα διαφωνήσω, σχετικά με τα άκρως παλαβά που κάνει η ngc άσχετα εάν δεν το παραδέχεσαι,κάποια στιγμή θα με θυμηθείς. Να τος ο Δημητρης!!Τωρα τον αναγνωριζω!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
«Καιρόν πρόσμενε»
|
|
|
|
zobels
|
|
« Απάντηση #24 στις: Αύγουστος 07, 2014, 09:39:41 μμ » |
|
Μην πειράζετε τον elpidoforo. Άσχετο, αλλά ρε Αντώνη γιατί όλη την ώρα μας βάζεις λινκς με τιμές κλεισίματος/κατάσταση της λίρας. ΑΦΟΥ δεν μας έχεις πει πόσο την πήρες ..................τι νόημα βγαίνει Έλα λέγε πόσο.................δεν θα σε ματιάσουμε
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
elpidoforos
|
|
« Απάντηση #25 στις: Αύγουστος 07, 2014, 09:43:09 μμ » |
|
Μην πειράζετε τον elpidoforo. Άσχετο, αλλά ρε Αντώνη γιατί όλη την ώρα μας βάζεις λινκς με τιμές κλεισίματος/κατάσταση της λίρας. ΑΦΟΥ δεν μας έχεις πει πόσο την πήρες ..................τι νόημα βγαίνει Έλα λέγε πόσο.................δεν θα σε ματιάσουμε Πέστα άρχοντα που να τολμήσει να το πεί.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ANTONIO1967
|
|
« Απάντηση #26 στις: Αύγουστος 07, 2014, 10:14:46 μμ » |
|
Μην πειράζετε τον elpidoforo. Άσχετο, αλλά ρε Αντώνη γιατί όλη την ώρα μας βάζεις λινκς με τιμές κλεισίματος/κατάσταση της λίρας. ΑΦΟΥ δεν μας έχεις πει πόσο την πήρες ..................τι νόημα βγαίνει Έλα λέγε πόσο.................δεν θα σε ματιάσουμε Kαι σε σενα Παναγιωτη μου αλλα και σε πολλα αλλα παιδια εδω μεσα εχω πει το πως και ποτε αγοραζω. Το 90% των αγορων μου ειναι απο ebay ....αλλα μονο οταν κρινω εγω μονος μου οτι αυτο που βλεπω αξιζει να το αγορασω και παντα στην τιμη που θελω εγω . Ελπιζω να σας καλυψα
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
lefmaggos
|
|
« Απάντηση #27 στις: Αύγουστος 07, 2014, 10:21:54 μμ » |
|
Μην πειράζετε τον elpidoforo. Άσχετο, αλλά ρε Αντώνη γιατί όλη την ώρα μας βάζεις λινκς με τιμές κλεισίματος/κατάσταση της λίρας. ΑΦΟΥ δεν μας έχεις πει πόσο την πήρες ..................τι νόημα βγαίνει Έλα λέγε πόσο.................δεν θα σε ματιάσουμε Kαι σε σενα Παναγιωτη μου αλλα και σε πολλα αλλα παιδια εδω μεσα εχω πει το πως και ποτε αγοραζω. Το 90% των αγορων μου ειναι απο ebay ....αλλα μονο οταν κρινω εγω μονος μου οτι αυτο που βλεπω αξιζει να το αγορασω και παντα στην τιμη που θελω εγω . Ελπιζω να σας καλυψα Οχι δεν μας καλυψες!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
SVcollector
|
|
« Απάντηση #28 στις: Αύγουστος 07, 2014, 10:26:22 μμ » |
|
Καταρχας καλορίζικες Αντώνη.. Πολύ δύσκολες και σε δημοπρασίες στο ebay σε XF καταστάσεις κλείνουν πολύ ψηλά.... Του 58 μου φαίνεται καλύτερη αλλά και τις δύο τις κάνω για XF 45 .... Αυτό εννοείται δεν σε χαλάει αν υπολογίσουμε ότι είσαι γάτος και τις πήρες απιστοποίητες! Φοβάμαι μόνο του 60 μην σου βγει cleaned ..... Και πάλι καλορίζικες! Σε οποιοδήποτε βαθμό είναι πολύ δύσκολες να τις έχεις!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
|