Han
|
|
« Απάντηση #105 στις: Σεπτέμβριος 18, 2014, 02:23:42 μμ » |
|
Χθες τα παραλάβατε τα ασημένια ΤΤΕ ? Ένα μπούγιο από καμιά τριανταριά άτομα που ήσασταν όρθιοι μέσα στην Τράπεζα ο ένας δίπλα στον άλλος , τα νομίσματα μοιράζατε?
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
milou
|
|
« Απάντηση #106 στις: Σεπτέμβριος 18, 2014, 02:27:59 μμ » |
|
Οχι τον ΕΝΦΙΑ πληρώναμε. ..
|
|
|
Καταγράφηκε
|
«Καιρόν πρόσμενε»
|
|
|
ellinas
|
|
« Απάντηση #107 στις: Σεπτέμβριος 18, 2014, 02:32:18 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
athas
|
|
« Απάντηση #108 στις: Σεπτέμβριος 18, 2014, 02:35:42 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
*Λάθε βιώσας*
|
|
|
Han
|
|
« Απάντηση #109 στις: Σεπτέμβριος 18, 2014, 02:50:57 μμ » |
|
Τα μετάλλια της ΠΝΕ ήθελα να πω . Χαζομάρα μου είχε τυρόπιτες και δεν ήρθα . Βάλτε μια φωνή την επόμενη φορά βρε παιδιά . Μην αρχίζω και ρωτάω έναν έναν , είσαι από το στέκι είσαι από το στέκι ?
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
haros
|
|
« Απάντηση #110 στις: Σεπτέμβριος 18, 2014, 02:55:40 μμ » |
|
Ειναι πραγματι ομορφο και προσεγμενο και διατεθηκε σε λογικη τιμη. Αυτα τωρα για μελλοντικες υπεραξιες ειναι ολιγον μπουρδες, ειναι μια ιδιωτικη εκδοση για μια λεσχη, οσοι θελαμε το πηραμε, απο εκει και περα απο που θα προκυψει η ζητηση στο μελλον για να πουληθει με καπελλο? Θα εγγραφεται π.χ. καποιο νεο μελος στην ΠΝΕ και θα του λενε καποιοι "ψιτ, εχω και το μεταλλιο, τιμη ευκαιριας 100 ευρω, μονο για εσενα"?? Μαλλον στο κεφαλι θα τους το φερει... Αλλα καποιες φορες υπαρχει η δυναμη της συνηθειας φαινεται..
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Κατά τον Δαίμονα εαυτού
|
|
|
ellinas
|
|
« Απάντηση #111 στις: Σεπτέμβριος 18, 2014, 02:56:41 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Νίκος
|
|
« Απάντηση #112 στις: Σεπτέμβριος 18, 2014, 03:11:30 μμ » |
|
Πηραμε και τα μεταλλια της ΠΝΕ τα οποια ειναι πραγματι πανεμορφα.........θαυμασια δουλεια.....εξαιρετικη ποιοτητα
Άλλος ένας λόγος για να τα βάλουμε με τη ΠΝΕ. (Εγώ τη χολή μου την έριξα. Ο επόμενος.....) Ομολογω δεν το καταλαβα το σχολιο σου Νικο,αν θες γινε λιγο πιο κατατοπιστικος....εριξες την χολη σου επειδη τα μεταλλια ειναι ποιοτικα και πανεμορφα? Ακριβώς, επειδή είναι ποιοτικά πανέμορφα και προσθέτω , χαμηλού κόστους αγοράς. (Και τώρα η απειλή) Θα ζητήσω να με διαγράψουν! (Που πήγαν τα αρούρια )
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ellinas
|
|
« Απάντηση #113 στις: Σεπτέμβριος 18, 2014, 03:18:38 μμ » |
|
Πηραμε και τα μεταλλια της ΠΝΕ τα οποια ειναι πραγματι πανεμορφα.........θαυμασια δουλεια.....εξαιρετικη ποιοτητα
Άλλος ένας λόγος για να τα βάλουμε με τη ΠΝΕ. (Εγώ τη χολή μου την έριξα. Ο επόμενος.....) Ομολογω δεν το καταλαβα το σχολιο σου Νικο,αν θες γινε λιγο πιο κατατοπιστικος....εριξες την χολη σου επειδη τα μεταλλια ειναι ποιοτικα και πανεμορφα? Ακριβώς, επειδή είναι ποιοτικά πανέμορφα και προσθέτω , χαμηλού κόστους αγοράς. (Και τώρα η απειλή) Θα ζητήσω να με διαγράψουν! (Που πήγαν τα αρούρια ) +1000000
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
zobels
|
|
« Απάντηση #114 στις: Σεπτέμβριος 18, 2014, 03:31:05 μμ » |
|
Ακριβώς, επειδή είναι ποιοτικά πανέμορφα και προσθέτω , χαμηλού κόστους αγοράς. (Και τώρα η απειλή) Θα ζητήσω να με διαγράψουν! (Που πήγαν τα αρούρια ) Σε είχα για πιο έξυπνο κ αινιγματικό. Λές να διαγραφτήκαν κάποιοι για το πανέμορφο Μετάλλιο;; Αλλά βέβαια ως "θεατής" λές ότι θές.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Νίκος
|
|
« Απάντηση #115 στις: Σεπτέμβριος 18, 2014, 03:35:31 μμ » |
|
Ακριβώς, επειδή είναι ποιοτικά πανέμορφα και προσθέτω , χαμηλού κόστους αγοράς. (Και τώρα η απειλή) Θα ζητήσω να με διαγράψουν! (Που πήγαν τα αρούρια ) Σε είχα για πιο έξυπνο κ αινιγματικό. Λές να διαγραφτήκαν κάποιοι για το πανέμορφο Μετάλλιο;; Αλλά βέβαια ως "θεατής" λές ότι θές. ο πιο καλός...ο μαθητής....είμουνα γωωωωω στή τάαξη......
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
zobels
|
|
« Απάντηση #116 στις: Σεπτέμβριος 18, 2014, 03:45:14 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Νίκος
|
|
« Απάντηση #117 στις: Σεπτέμβριος 18, 2014, 04:00:34 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
zobels
|
|
« Απάντηση #118 στις: Σεπτέμβριος 18, 2014, 04:14:08 μμ » |
|
Πάντα προοδευτικός ............Εύγε
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
giannist
|
|
« Απάντηση #119 στις: Σεπτέμβριος 20, 2014, 09:54:23 πμ » |
|
το Κομψος? τι το ηθελες!!!!σε Χαιρετω,γιαννης.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|