Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Νοέμβριος 01, 2024, 05:29:13 μμ
Σελίδες: [1]
  Εκτύπωση  
Αποστολέας Θέμα: Πότε θα ιδρώσει το αυτί μας?  (Αναγνώστηκε 4032 φορές)
0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
stin31
Χάλκινο μέλος
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

αν ξυπνήσεις μονομιάς, θα `ρθει ανάποδα ο ντουνιάς

Προφίλ
« στις: Ιούλιος 14, 2014, 10:43:34 μμ »

http://news247.gr/eidiseis/koinonia/eis_ygeian_twn_koroidwn_tetrahmero_parti_xlidhs_sth_mukono_organwse_o_v_mhliwnhs_kathgoroumenos_gia_to_skandalo_ths_energa.2916443.html
Καταγράφηκε
Han
Αργυρό μέλος

Φύλο: Άντρας

Προφίλ
« Απάντηση #1 στις: Ιούλιος 14, 2014, 10:59:33 μμ »

Ποτέ . . Πάντα θα υπάρχουν απατεώνες και πάντα θα υπάρχουν τα τσιράκια τους που θα στηρίζουν . Όλα για τα λεφτά γίνονται . Έχεις λεφτά? Είσαι Κύριος , ωραίος και ελεύθερος. Είσαι μπατίρακι ? Είσαι για πέταμα , για τα μπάζα, για 500€ και μικρότερο χρέος μπορεί να σε χώσουν και σε καμιά φυλάκα .
Καταγράφηκε
stin31
Χάλκινο μέλος

Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Ιούλιος 14, 2014, 11:05:24 μμ »

Ποτέ . . Πάντα θα υπάρχουν απατεώνες και πάντα θα υπάρχουν τα τσιράκια τους που θα στηρίζουν . Όλα για τα λεφτά γίνονται . Έχεις λεφτά? Είσαι Κύριος , ωραίος και ελεύθερος. Είσαι μπατίρακι ? Είσαι για πέταμα , για τα μπάζα, για 500€ και μικρότερο χρέος μπορεί να σε χώσουν και σε καμιά φυλάκα .
Ναι συμφωνώ μόνο που εδώ δε μιλάμε για απλούς απατεώνες που η δικαιοσύνη άφησε έξω. που θα ήταν κάτι πολύ σημαντικό, αλλα μιλάμε για κυβερνητικούς εκπροσώπους που πήγαν να υπερασπιστούν αυτά τα καθάρματα και εν τέλει να βγούν έξω με τις ευλογίες της κυβέρνησης!!
Καταγράφηκε
Han
Αργυρό μέλος

Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Ιούλιος 14, 2014, 11:16:33 μμ »

Άστο φίλε μου , από όπου και να το πιάσεις βρομάει το πράγμα. Τι κυβέρνηση και δικαιοσύνη , εδώ τα έχουν μηδενίσει όλα .. Τα λαμόγια περνάνε ζωή και κότα , και ο υπόλοιπος κόσμος πηδάει από τα παράθυρα. Εκεί θα μας φτάσουν όλους
Και μετά ψάχνουν ορισμένοι και ζητάνε διαφάνεια από την Τράπεζα της Ελλάδος .  Χαμόγελο 
Καταγράφηκε
stin31
Χάλκινο μέλος

Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Ιούλιος 14, 2014, 11:21:03 μμ »

Άστο φίλε μου , από όπου και να το πιάσεις βρομάει το πράγμα. Τι κυβέρνηση και δικαιοσύνη , εδώ τα έχουν μηδενίσει όλα .. Τα λαμόγια περνάνε ζωή και κότα , και ο υπόλοιπος κόσμος πηδάει από τα παράθυρα. Εκεί θα μας φτάσουν όλους
Και μετά ψάχνουν ορισμένοι και ζητάνε διαφάνεια από την Τράπεζα της Ελλάδος .  Χαμόγελο 
Πιο πολύ φίλε με πειράζει που δεν ασχολείτε κανείς πια με αυτά τα θέματα. Ενώ για την ΤΤΕ όπως ανάφερες, είναι ικανοί να μιλάνε για μέρες.. Το ηθικό του Έλληνα το έχουν σπάσει τελείως, δυστηχώς..
Καταγράφηκε
Han
Αργυρό μέλος

Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Ιούλιος 14, 2014, 11:26:24 μμ »

Έτσι που τα έχουν κάνει κοιτάς πως θα καταφέρεις να βγάλεις τον μήνα σου και δεν μπορείς να δεις τίποτα άλλο, δουλεύουμε (όποιοι έχουν ακόμα δουλειά) και πληρώνουμε συνέχεια λογαριασμούς.. Άστα να πάνε , τρέχουμε προς την χαράδρα και δεν υπάρχει στο τέλος της ούτε προστατευτικό πλέγμα , μπας και σταματήσει την κατηφόρα που έχουμε πάρει . 
Καταγράφηκε
stin31
Χάλκινο μέλος

Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Ιούλιος 14, 2014, 11:33:56 μμ »

Μας έκαναν λοιπόν κινέζους.. Κι εγώ έτσι είμαι αλλα το λίγο χρόνο να διαβάσω τις ειδήσεις και να διαβάσω-διαβιβάσω αυτο το θέμα το βρήκα. Είναι γενικό το πρόβλημα μιλούσα σε αρκετά φόρουμ κι εκεί που μονοπωλούσαν οι συζητήσεις για πολιτικά, τώρα δε καίγετε καρφί σε κανέναν... Σαν να έχουν πιστέψει πως το παιχνίδι χάθηκε.
Καταγράφηκε
Han
Αργυρό μέλος

Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Ιούλιος 14, 2014, 11:43:54 μμ »

Δεν θα χρειαστεί να γίνουμε Κινέζοι. Πριν λίγο καιρό ο Αντωνάκης ξεκίνησε και πουλάει "για το καλό την Πατρίδας" ΠΑΝΤΑ οτιδήποτε του ζητήσουν . Τι αεροδρόμια , τι λιμάνια, στους Κινέζους πριν κάνα μήνα έβλεπα έδιναν νομίζω το εμπορικό κομμάτι των τρένων . Δεν μας έφταναν όλες οι άλλες φιλές που έχουν έρθει στην μικρή μας χώρα, τώρα θα ξεκινήσουν να έρχονται κατά χιλιάδες και Κινέζοι. Δεν νομίζω να βάλουν Έλληνες να δουλεύουν στις Κινέζικες εγκαταστάσεις.
Καταγράφηκε
georok
Πλατινένιο

Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Ιούλιος 15, 2014, 08:14:07 πμ »

. Δεν νομίζω να βάλουν Έλληνες να δουλεύουν στις Κινέζικες εγκαταστάσεις.

Έλληνες θα βάλουν, μας έχουν προετοιμάσει με μισθό 400 ευρώ να πούμε και ευχαριστώ
Καταγράφηκε
elpidoforos
Πλατινένιο

Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Ιούλιος 16, 2014, 10:30:08 μμ »

Μας έκαναν λοιπόν κινέζους.. Κι εγώ έτσι είμαι αλλα το λίγο χρόνο να διαβάσω τις ειδήσεις και να διαβάσω-διαβιβάσω αυτο το θέμα το βρήκα. Είναι γενικό το πρόβλημα μιλούσα σε αρκετά φόρουμ κι εκεί που μονοπωλούσαν οι συζητήσεις για πολιτικά, τώρα δε καίγετε καρφί σε κανέναν... Σαν να έχουν πιστέψει πως το παιχνίδι χάθηκε.
Το παιχνίδι έχει χαθεί χρόνια,απλώς τώρα υλοποιείται το αποτέλεσμα που με τόσο κόπο σχεδίασαν στην χώρα μας, σε αυτό φυσικά βοήθησε η παιδεία που τόσο απλόχερα μας μοίραζαν δεκάδες χρόνια.
Κάθε χώρα έχει την κυβέρνηση που της αξίζει (Joseph De Maistre) εμείς δυστυχώς το έχουμε μόνιμα αυτό το προνόμιο.
Καταγράφηκε
wavelet
Πλατινένιο

Τα πάντα ρει, μηδέποτε κατά τ' αυτό μένειν

Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Αύγουστος 09, 2014, 07:43:06 μμ »

Είδες αν εργάζεσαι σκληρά για το καλό της πατρίδας; Αυτή σε ανταμείβει με υπερπολυτελή εξοχικά  Κλείσιμο ματιού

http://www.newsbomb.gr/prionokordela/politiki/story/482363/katarameni-ftoheia-kai-o-pagkalos-noikiazei-to-exohiko-toy
Καταγράφηκε

I scream, you scream, we all scream, for ice cream.
stin31
Χάλκινο μέλος

Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Αύγουστος 09, 2014, 08:44:25 μμ »

Καλα να τους πληρώνουμε μια εξοχική κατοικία, παει κι έρχετε.. δες εδώ http://www.makeleio.gr/?p=138812
Καταγράφηκε
lefmaggos
Πλατινένιο

εισαι στο μυαλο,κατι μαγικο.........

Προφίλ WWW
« Απάντηση #12 στις: Αύγουστος 09, 2014, 09:46:38 μμ »

Είδες αν εργάζεσαι σκληρά για το καλό της πατρίδας; Αυτή σε ανταμείβει με υπερπολυτελή εξοχικά  Κλείσιμο ματιού

http://www.newsbomb.gr/prionokordela/politiki/story/482363/katarameni-ftoheia-kai-o-pagkalos-noikiazei-to-exohiko-toy

Εγω παλευα 2 χρονια να παρω το σημα,και στο τελος με μεσο το πηρα!!
Χοντρουλης ειναι αυτος!!
Καταγράφηκε
Σελίδες: [1]
  Εκτύπωση  

Μεταπήδηση σε:  

advertisement