Κώστα άλλο να πήρε πρέφα ο Βασιλάκης και άλλο να το έκανε ο ίδιος.
Τεράστια η διαφορά της μίας ευθύνης με την άλλη.
Έχω και εγώ Κώστα παλιά NGC slabs που άνοιξαν με ένα χτυπηματάκι.
Έχω και ένα χαρτάκι NGC με ένα 20Dr 1833 MS62, η κομπίνα στήνεται πολύ εύκολα και ειδικά σε slabs χωρίς φώτο.
Αυτά τα γνωρίζουμε και όντως ο Βασιλάκης τα γνωρίζει και αυτός.
Μέχρι όμως να κατηγορηθεί ότι αυτός το έκανε τη στιγμή μάλιστα που ο Peter είπε τα "ψεματάκια" του, απέχουμε πολύ.
Ηλια?
Διαβαζεις καλα αυτα που γραφεις?
Ανατρεξε λιγο στο πρωτο μου μηνυμα εδω μεσα , , ,
Λεω : << Ειλικρινα δεν μπορω να σας καταλαβω ωρες ωρες.
Απο την μια τα βαζετε με τον Αυστραλο γιατι προσπαθησε να το πουληση 4,000 ευρω αφου εφαγε την πατατα.
Γιατι δεν τα βαζετε με τον Ελληνα πωλητη αφου ηξερε οτι ειχε στα χερια του φυκια για μεταξωτες κορδελες??
Ε??
ή μηπως δεν ηξερε??
Εδω μεσα αυτοσαρκαζωταν οτι ηξερε τα παντα πανω στην βαθμολογηση νομισματων!!
Μηπως τα λεω ψεματα??>>
Μονος σου τωρα λες οτι ο εν λογο πωλητης ηξερε τι ειχε στα χερια του (ψευτικο βαθμο παραποιημενο νομισμα) και λες παραπανο τεραστια διαφορα ευθηνης?? ?? ??
Η κοροιδια , η ταπα για να πουλησεις ενα xf για ms62 δεν σου φτανει?? Για το χρημα δεν εγινε αυτο??
Παμε καλα εδω μεσα??
Δλδ με λιγα λογια , λετε δημοσια οτι πιθανον γνωριζε οτι βαρουσε ταπα (φυκια για μεταξωτες κορδελες οπως ειπα παραπανω) το ελαχιστοποιητε και τα βαζετε με τον Αυστραλο γιατι εσπασε το σλαμπ?
Γιατι δεν το κοιταξε τωρα ενα χρονο? Διοτι μηπως του ανοιξαν καποιοι τα ματια χτες??
Βρε παιδια πατε καλα ναι ή οχι??
Ωρες τωρα φωναζω πως να βοηθησουμε νεους να ανοιξουν τα ματια τους και μερικοι μερικοι πατε να μαζεψετε τα ασυμαζευτα και μαλιστα διχως αποτελεσμα!!
Μας διαβαζουν νεα παιδια !! Οτι λετε-λεμε-λεω μενει για παντα!!
Ας προσεχετε λοιπον που θα σας καταταξουν οι αυριανοι μελοντικοι συλλεκτες!!
Υ.Γ Οτι αλλο και να ακουσω δεν νομιζω να ξαναμιλησω σε αυτο το θεμα.
Αυτα που ηξερα-ξερετε τα λετε τελικα μονοι σας !!
Διχως ιχνος αντιπαραθεσης με κανεναν αλλα με αρκετη πικρα για οσα βλεπω-ακουω, απομακρυσμενος πλεον απο τα τεκτενομενα.
herakliotis
Γιατί Γιώργη μου αυτό το κάνουν πλέον πολλοί και σου λένε εγώ τον βαθμό πουλάω.
Ότι γράφει το κουτί.
Έχει καταντήσει θεμιτό να πουλάς το βαθμό και όχι το νόμισμα.
Εσύ καλά τα λες αλλά δυστυχώς η αγορά αλλού πάει.
Οι ιστορίες είναι πολλές Γιώργη και τα περιστατικά ουκ ολίγα και σχεδόν καθημερινά.
Είναι λίγα τα στόματα που δεν ανοίγουν.
Αν κάθε φορά που μάθαινα ένα περιστατικό σαν κι' αυτό το έκανα θέμα, θα θέλαμε ειδική ενότητα εδώ μέσα.
Σε λίγο για να αγοράσουμε Ελληνικό πιστοποιημένο και ειδικότερα χάλκινο θα τσεκάρουμε το cert number για να δούμε πόσο παλιό είναι το slab.
Ξέρω συλλέκτες που καμαρώνουν για "τζούφια" χάλκινα του Όθωνα.
Εγώ θα γίνω ο κακός?
Εγώ θα του πω ότι το πιστοποιημένο σου μεγάλε είναι τζούφιο?
Και θα με πιστέψει?
Αφού το αγόρασε raw και η εταιρεία του το πιστοποίησε, γιατί να του χαλάσω το όνειρο και να τσακωθώ και με αυτόν που του το πούλησε?
Είναι πολλά τα λεφτά Γιώργη και καθένας οφείλει να πορεύεται μόνος του.
Τόλμησα να πω στον Παναγιώτη όταν ξεκινούσε ότι η χρυσή του πιστοποιημένη Χούντα είναι τζούφια χωρίς να ξέρω από που την είχε αγοράσει και έγινα κακός, κόντεψαν να με φάνε.
Εγώ μετά από 4 χρόνια νομίζω ότι έχω μάθει τα βασικά, ας φροντίσουν οι νεότεροι να μάθουν όπως λες και εσύ με τις λιγότερες δυνατόν απώλειες.