Όπως και να ‘χει, καλό είναι να είμαστε αντικειμενικοί στους σχολιασμούς μας, μεσ’ από τους οποίους, αρκετά συχνά μπορώ να πω, βγαίνουν στην επιφάνεια παλιές προσωπικές κόντρες.
Στέκι Συλλέκτων είμαστε, στο κάτω-κάτω. Όχι Στέκι Αντι-Rakosyllektwn.
-Σωστά ;
Φιλε μας ειμαστε στεκι συλλεκτων!!
Και οχι Στέκι Αντι-Rakosyllektwn !!
Και εγω απο παλια σε οσα φορουμ εγραφα καποτε μιλουσα για διαφανεια και οχι για κουκουλωματα!!
Τωρα στην συγκεκριμενη υποθεση δεν αναφεραμε εμεις για κανεναν ρακοσυλεκτη,
η αναφορα εγινε απο την Αυστραλια.
Τωρα εαν ενας δυο μεσα απο το σαιτ εχουν προβλημα στις συναλλαγες τους με το εν λογω ατομο και μπορει να ειπαν δυο κουβεντες αυτα δεν ειναι κρυφα και τα ξερουμε ηδη η μαζα των παλιων συλλεκτων!!
Τωρα το αν πιαστηκε ο Αυστραλος κοροιδο , εαν εχει γνωσεις νομισματικης ή οχι και τοσα αλλα που πατε να του σουρετε για να ξελασπωσετε τον φιλο σας εμενα δεν με αγγιζουν!!
Οπως εχω πει και παλαιοτερα : Διαβαζω , ακουω , διασταυρωνω και αποφασιζω με ποιους θα συνεργασθω!!Αλλα θα σε βαλω να αναλογιστεις και δυο τρια πραγματα. :
Εισαι νεος , γραφεσε σε ενα σαιτ σαν αυτο και ακους-βλεπεις τον ΤΑΔΕ να γραφει , να γραφει και να τον θαυμαζουν ολοι γυρω του !!
Σαν νεος δεν θα σκεφτεις να αγορασεις πραγματα απο αυτον με κλειστα τα ματια?
Ε?
Δεν θα νομιζεις οτι ο αλλος απεναντι σου ειναι εγγυηση??
Αυτος λοιπον ειναι ενας τομεας που εγω σαν Γιωργος προσπαθω να διαφυλαξω τους νεους και να μην την πατησουν!!
Γιατι απο κατι τετοια ατομα που ηταν εγγυηση την πατησαν πολλοι καποτε και εγω αναμεσα τους .
Γιατι καποιοι αλλοι υπευθηνοι των τοτε φορουμ κοιτουσαν τα φιλαρακια τους και ειχαν μια ομορφη κλικα και κουκουλωναν το οτι στραβο εβγαινε σε ατομο τις παρεας!!
Ποσα χρονια λεω στους νεους προσεχετε?
Ποσα χρονια λεω οτι ο συλλεκτισμος δεν ειναι αγγελικα πλασμενος ?
Οι εποχες φιλε μου αλλαξαν.
Για μενα που παντα δινω εμφαση στους νεους (να την βγαλουν οσο γινετε μαλακοτερα την αρχη και να τους μεινουν λιγα φτερα πανω τους) αφηνω τα πραγματα να γραφωνται οπως εχουν!!
Δεν θα ταχθω με την μια πλευρα αλλα ουτε θα αφησω και την αλλη να τρωει ολη την λασπη!!
Ας βγαλει ο καθενας τα συμπερασματα του και ας ταθχει με οποιον θελει!!
Και εαν στο μελλον την πατηση ας προσεχε , γραμμενα ηταν εδω μεσα ολα για ολους τους συλλεκτες (σχεδον)
Σημερα καποιος σηκωσε ενα θεμα εδω μεσα με τον εν λογω Καποδοστρια.
Ακουγωνται καποιοι που θελουν να ξελασπωσουν τον Πωλητη αλλα ακουγωνται και καποιοι αλλοι που ισως να εχουν προβλημα στις συναλλαγες τους μαζι του!!
Εκει δεν φταιμε εμεις σαν στεκι , φταιει ο καθενας ατομικα σαν πωλητης με τα μετωπα που ανοιξε απεναντι του και δεν τα εκλεισε ποτε για να ηρεμησουν οι εμπλεκομενοι!!
Κατι παρομοιο εχω και εγω με εναν ακατανομαστο ο οποιος καποτε δεν μου γυρισε 60 ευρω οπως οφειλε!!
Οσα χρονια και να περασουν μην περιμενεις απο το στομα μου να βγει τιποτα καλο για αυτο το κατακαθι της συλλεκτικης κοινοτητας!!
Υ.Γ Προς αποφυγιν παρεξηγησεων το τελευταιο σκελος αφορα αλλον χρηστη και δεν εχει ουδεμιαν σχεση με την υποθεση αυτη , το εφερα σαν παραδειγμα.
Υ.Γ Οπως επισεις να διευκρινιστει οτι και με τον Ρακοσυλλεκτη ουδεμιαν συναλλαγη ειχα ποτε μαζι του.
Αρα δεν εχω καει ουτε εχω κερδισει κατι για να μιλησω προσωπικα.
Οι λογοι διαγραφης του απο το σαιτ δυο φορες ειχαν να κανουν με αλλα γεγονοτα.