paulinaj
|
|
« στις: Ιούλιος 05, 2014, 03:26:24 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
«μη μου τους κύκλους τάραττε»
|
|
|
gkounto
|
|
« Απάντηση #1 στις: Ιούλιος 05, 2014, 03:46:25 μμ » |
|
Καλησπερα
Ειναι ίδιο με λίρα σε περιεκτικότητα χρυσού (.2354 ουγγιες)! Εχει κοπεί μόνο σε επιμελημένη μορφή κυρίως για τα σετ της χρονιάς (£5,£1 & £1/2)! Δεν ειναι σπάνιο αλλα σε μεγάλες καταστάσεις εχει υπεραξία μια και ειναι το μοναδικό pound της Κοινοπολιτειακης Ροδεσιας. Δεν ονομάστηκε Sovereign γιατί κόπηκε απο το South African Mint (SAM στο κουτί) και κανένα άλλο mint πλην του Royal Mint δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιήσει τον όρο.
Εχει καλή αγορά ανάμεσα στους συλλέκτες των Commonwealth. Η κοπή του (όπως και των άλλων δυο δηλ. £5 & 1/2) δεν ειναι πολυ προσεγμένη και οι μητρες φέρουν μικρά σημάδια κόπωσης ( φαίνονται σαν μικρό ρωγμές κυρίως στο κέντρο)! Tο σετ της χρονιάς απο 3 νομίσματα έρχεται σε ενα εντυπωσιακό μαύρο κουτί με μωβ επένδυση και με χρυσα γράμματα South African Mint. Aυτό ειναι hot.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
paulinaj
|
|
« Απάντηση #2 στις: Ιούλιος 05, 2014, 03:50:41 μμ » |
|
Καλησπερα
Ειναι ίδιο με λίρα σε περιεκτικότητα χρυσού (.2354 ουγγιες)! Εχει κοπεί μόνο σε επιμελημένη μορφή κυρίως για τα σετ της χρονιάς (£5,£1 & £1/2)! Δεν ειναι σπάνιο αλλα σε μεγάλες καταστάσεις εχει υπεραξία μια και ειναι το μοναδικό pound της Κοινοπολιτειακης Ροδεσιας. Δεν ονομάστηκε Sovereign γιατί κόπηκε απο το South African Mint (SAM στο κουτί) και κανένα άλλο mint πλην του Royal Mint δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιήσει τον όρο.
Εχει καλή αγορά ανάμεσα στους συλλέκτες των Commonwealth. Η κοπή του (όπως και των άλλων δυο δηλ. £5 & 1/2) δεν ειναι πολυ προσεγμένη και οι μητρες φέρουν μικρά σημάδια κόπωσης ( φαίνονται σαν μικρό ρωγμές κυρίως στο κέντρο)! Tο σετ της χρονιάς απο 3 νομίσματα έρχεται σε ενα εντυπωσιακό μαύρο κουτί με μωβ επένδυση και με χρυσα γράμματα South African Mint. Aυτό ειναι hot.
και η τιμή του να φανταστώ όσο μιας λίρας? αξίζει να το έχεις κανείς στην συλλογή του? σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις πληροφορίες σου!!!!να εισαι καλά!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
zobels
|
|
« Απάντηση #3 στις: Ιούλιος 05, 2014, 03:57:02 μμ » |
|
Καλορίζικο Παυλίνα, όμορφη Ελισσάβετ με ωραία παράσταση στο reverse και σε κουτάκι SAM. Υ.Γ: Δεν μπορώ θα το πωωωωωω, και το presentation πολύ COOLLLL με το Γαλλικό μανικιούρ
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
gkounto
|
|
« Απάντηση #4 στις: Ιούλιος 05, 2014, 03:59:31 μμ » |
|
Κατ'αρχας ασφαλώς και αξίζει να το έχεις. Δεν ειναι τόσο εύκολο όσο γράφουν τα βιβλία και οταν το θέλεις δεν το βρίσκεις.
Όχι η τιμη του όπως σου είπα ειναι ανάλογη της κατάστασης του. Ειναι πολυ καλύτερο απο λίρα, εδώ που ειμαι διαπραγματεύεται γύρω στις £300 περίπου €380! Παντα για καλο νομιςμα.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
paulinaj
|
|
« Απάντηση #5 στις: Ιούλιος 05, 2014, 05:14:46 μμ » |
|
Καλορίζικο Παυλίνα, όμορφη Ελισσάβετ με ωραία παράσταση στο reverse και σε κουτάκι SAM. Υ.Γ: Δεν μπορώ θα το πωωωωωω, και το presentation πολύ COOLLLL με το Γαλλικό μανικιούρ χαχαχα σε ευχαριστώ αγοράκι μου
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
paulinaj
|
|
« Απάντηση #6 στις: Ιούλιος 05, 2014, 05:16:35 μμ » |
|
Κατ'αρχας ασφαλώς και αξίζει να το έχεις. Δεν ειναι τόσο εύκολο όσο γράφουν τα βιβλία και οταν το θέλεις δεν το βρίσκεις.
Όχι η τιμη του όπως σου είπα ειναι ανάλογη της κατάστασης του. Ειναι πολυ καλύτερο απο λίρα, εδώ που ειμαι διαπραγματεύεται γύρω στις £300 περίπου €380! Παντα για καλο νομιςμα.
οκ σε ευχαριστώ πάρα πολύ οπότε καλοριζικο μου
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
gkounto
|
|
« Απάντηση #7 στις: Ιούλιος 05, 2014, 05:39:27 μμ » |
|
οκ σε ευχαριστώ πάρα πολύ οπότε καλοριζικο μου Ασφαλώς και καλορίζικο αγαπητή μου.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
elpidoforos
|
|
« Απάντηση #8 στις: Ιούλιος 05, 2014, 07:04:13 μμ » |
|
Καλορίζικο Παυλίνα πολύ ωραίο...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
paulinaj
|
|
« Απάντηση #9 στις: Ιούλιος 05, 2014, 09:50:09 μμ » |
|
Ναι είναι πολύ όμορφο απο κοντά! Σας ευχαριστώ αγόρια!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
NMS
|
|
« Απάντηση #10 στις: Ιούλιος 05, 2014, 11:56:30 μμ » |
|
Πανεμορφο Πωλινα μου!!! καλοριζικο!!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
paulinaj
|
|
« Απάντηση #11 στις: Ιούλιος 06, 2014, 12:08:17 πμ » |
|
Πανεμορφο Πωλινα μου!!! καλοριζικο!!! Ευχαριστώ αγαπημένε μου Νικόλα!!!!!!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Han
|
|