donsoc1
|
|
« στις: Ιούνιος 30, 2014, 10:32:59 μμ » |
|
Ανακάλυψα μαγαζί με bazar βιβλίων που πουλάει πολλά τεύχη της σειράς του Νational Geographic "Τα ορυκτά του πλανήτη". Τα τεύχη τα πουλάει στα 2 ευρώ/ τεύχος και κάθε τεύχος περιλαμβάνει ορυκτό,παρατήρησα ότι η τιμή του τεύχους που είχαν πριν λίγα χρόνια στα περίπτερα ήταν 7,9 ευρώ.Το ίδιο μαγαζί έχει και την σειρά με τα έντομα στην ίδια τιμή και αυτά.
Δεν συλλέγω από τα παραπάνω εγώ και δεν έχω καμία σχέση με το συγκεκριμένο κατάστημα απλά θεώρησα πως ίσως η πληροφορία αυτή φανεί χρήσιμο σε όσους συλλέγουν από αυτά και θέλουν να εμπλουτίσουν την συλλογή τους.
Το μαγαζί είναι κέντρο Αθήνα.Μπορώ να αναφέρω διεύθυνση εδώ ή είναι αντιδεοντολογικό;Αν έχω καταπατήσει κάποιον όρο του φόρουμ παρακαλώ να διαγραφεί το ποστ αυτό.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
malef13
|
|
« Απάντηση #1 στις: Ιούνιος 30, 2014, 10:36:42 μμ » |
|
Να καταπατήσει νόμο δεν νομίζω. Ιδικά με τόσους μπλε που κυκλοφορούν πρέπει τώρα να προσέχουμε. Αυτό που θα σου έλεγα εγώ είναι να γράψεις όποιος ενδιαφέρεται να σου στείλει π.μ.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
donsoc1
|
|
« Απάντηση #2 στις: Ιούνιος 30, 2014, 10:50:26 μμ » |
|
Να καταπατήσει νόμο δεν νομίζω. Ιδικά με τόσους μπλε που κυκλοφορούν πρέπει τώρα να προσέχουμε. Αυτό που θα σου έλεγα εγώ είναι να γράψεις όποιος ενδιαφέρεται να σου στείλει π.μ. καλύτερα έτσι! όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει π.μ. για διεύθυνση και τηλέφωνο μαγαζιού. Ξεκαθαρίζω ότι δεν έχω σχέση με το συγκεκριμένο μαγαζί και δεν φέρω ευθύνη για το οτιδήποτε (αλλαγή τιμής, έλλειψη στοκ κλπ).
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
malef13
|
|
« Απάντηση #3 στις: Ιούνιος 30, 2014, 10:57:21 μμ » |
|
Να καταπατήσει νόμο δεν νομίζω. Ιδικά με τόσους μπλε που κυκλοφορούν πρέπει τώρα να προσέχουμε. Αυτό που θα σου έλεγα εγώ είναι να γράψεις όποιος ενδιαφέρεται να σου στείλει π.μ. καλύτερα έτσι! όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει π.μ. για διεύθυνση και τηλέφωνο μαγαζιού. Ξεκαθαρίζω ότι δεν έχω σχέση με το συγκεκριμένο μαγαζί και δεν φέρω ευθύνη για το οτιδήποτε (αλλαγή τιμής, έλλειψη στοκ κλπ). Πολύ σωστός. Εάν θυμάμαι καλά είχε και χρυσό και χρυσό με 2 ευρώ στα πετρώματα, είναι κάπως παράξενο(νομίζω πως είχε...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
donsoc1
|
|
« Απάντηση #4 στις: Ιούνιος 30, 2014, 11:06:44 μμ » |
|
Δεν είδα κανένα χρυσό και δεν νομίζω να συμφέρει.Ο πυρίτης μου άρεσε από όσα πρόλαβα να δω και ένα πράσινο γυαλιστερό που δεν θυμάμαι όνομα.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
vaspyr21
|
|
« Απάντηση #5 στις: Ιούλιος 01, 2014, 02:27:21 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
malef13
|
|
« Απάντηση #6 στις: Ιούλιος 01, 2014, 03:04:36 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Smartmorpheus
|
|
« Απάντηση #8 στις: Ιούλιος 01, 2014, 03:33:51 μμ » |
|
μπιλυ μονο που ειναι επεξεργασμενος και οχι οπως ειναι στη γη...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
If you r good at something never do it for free...
|
|
|
|
haros
|
|
« Απάντηση #10 στις: Ιούλιος 01, 2014, 04:29:22 μμ » |
|
Αυτα ειναι υπολειμματα-κομματακια απο τα πολυ λεπτα φυλλα χρυσου που χρησιμοποιουνται κυριως απο αγιογραφους η ξυλογλυπτες κλπ για να επιχρυσωνουν ξυλινες εικονες η ξυλινα καλλιτεχνηματα κλπ.(εχουν ουσιαστικα μηδενικο βαρος,διαλυονται με το κοιταγμα..) Αν σε ενδιαφερει χρυσος σε φυσικη μορφη σβολου (nuggets) για την συλλογη σου, πουλανε εκατονταδες στο e bay , κυριως Αμερικανοι,απο πολυ μικρους με μερικα δολλαρια, μεχρι αρκετα μεγαλους. Φυσικα περιεκτικοτητα κλπ επαφιεται στην φαντασια του καθενος , αλλα για λιγα δολλαρια μπορεις να αποκτησεις ενα.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Κατά τον Δαίμονα εαυτού
|
|
|
kostakis88
|
|
« Απάντηση #11 στις: Ιούλιος 01, 2014, 09:08:19 μμ » |
|
βασιλη,μιας και εχεις μαζεψει και τις δυο σειρες,ειναι πολλα τευχη η καθεεμια?αν μπορεις πες μου απο ποσα αποτελειται..
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"Collecting is a hereditary disease, and I fear incurable." - Augustus Wollaston Franks
|
|
|
vaspyr21
|
|
« Απάντηση #12 στις: Ιούλιος 02, 2014, 12:02:22 πμ » |
|
βασιλη,μιας και εχεις μαζεψει και τις δυο σειρες,ειναι πολλα τευχη η καθεεμια?αν μπορεις πες μου απο ποσα αποτελειται.. Κωστα θα σου πω αυριο. Εννοεις και για τα δυο ετσι δεν ειναι;;;; (ορυκτα-εντομα)
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
vaspyr21
|
|
« Απάντηση #13 στις: Ιούλιος 06, 2014, 05:59:29 μμ » |
|
βασιλη,μιας και εχεις μαζεψει και τις δυο σειρες,ειναι πολλα τευχη η καθεεμια?αν μπορεις πες μου απο ποσα αποτελειται.. Κωστα καλησπερα πριν λιγο τα κοιταξα. Λοιπον τα ορυκτα ειναι 100 και τα ζουζουνια ειναι 83. Συγγνωμη που αργησα να απαντησω.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
vaspyr21
|
|
« Απάντηση #14 στις: Ιούλιος 06, 2014, 06:01:25 μμ » |
|
βασιλη,μιας και εχεις μαζεψει και τις δυο σειρες,ειναι πολλα τευχη η καθεεμια?αν μπορεις πες μου απο ποσα αποτελειται.. Κωστα καλησπερα πριν λιγο τα κοιταξα. Λοιπον τα ορυκτα ειναι 100 και τα ζουζουνια ειναι 83. Συγγνωμη που αργησα να απαντησω.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|