Αποφασισα να γραψω και γω δυο κουβεντες..αν και ειχα αποφασισει να μην πολυγραφω.
Ειδικα με τον Γιωργο εχουμε διαφωνησει πολλες φορες..και δεν υπαρχει λογος..
Εβαλα λοιπον ενα κουιζ ..γιατι θεωρησα ενδιαφερουσα την περιπτωση
Φαινονται οι ωρες ανταλλαγης των εκτιμησεων..ειναι περιπου 2 το μεσημερι
////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Παράθεση από: oldgeotzo στις Ιούνιος 25, 2014, 02:53:34 μμ
Παράθεση από: ANTONIO1967 στις Ιούνιος 25, 2014, 02:43:45 μμ
Παράθεση από: oldgeotzo στις Ιούνιος 25, 2014, 02:39:41 μμ
Θελω να μου γραψεις ενα βαθμο για αυτο..σε Π.μ
http://steki-syllekton.gr/index.php?topic=15483.0;topicseenΜετα θα σου γραψω και γω ...να δουμε ποιος πεφτει μεσα..
ΓΡΑΨΕ.. Σαρκασμός
ΑΟΥ 58 Άνεση
Για μενα ..εισαι μεγαλη γατα...και ας κανουμε και οι δυο λαθος...
-Αποχρωματισμος στο ιστιο απο την μια πλευρα..οπως και στο πανω μερος της πρυμνης(πισω)..που σημαινει οτι ειχε ντιπαριστει κια ...εμεινε ενα μικρο κοματι
-Επισης ο οπισθοτυπος εχει μικρα σημαδακια που σημαινει οτι ειχε "ελαφροτριφτει" ..και ολο το πανω ειναι πατινα απο φυλαξη για καποιο καιρο σε βελουδο...γι αυτο και σκοτεινιαζει σε καθετη φωτο ..
-Το νομισμα θα μπορουσε να γραψει και 61 αν το μαγουλο ειναι σωστο..αλλα
-Μειον το λουστρο(ειναι κατι σαν χρυσαφι πατινα επειφανειακη)..μειον τα σημεια που μαρτυρουν κυκλοφορια...μαζι με τα μικρα σημαδια στο πεδιο..
Για να μην πω κατι πιο περιεργο..58
ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ...τα ειμαι aout..αλλα ειμαι σιγουρα κοντρα σε οτι βλεπουν οι ...αλλοι..και μεχρι στιγμης δεν εχω χασει
Πιθανον να χασω τωρα...αλλα ειμαι διαβαστερος..και συνεχιζω να παρατηρω και να μαθαινω...διαβαζοντας λεπτομερειες ..και ας τις διαβαζω λαθος ...
//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Αυτα ειναι απο τις πρωτες φωτο..απο τις δευτερες θα μπορουσα να γραψω και αλλα..και σιγουρα πιο..ακριβη
Αλλα θα μεινω στην πρωτη μου εκτιμηση..απο τις πρωτες φωτο
"au 58...για να μην πω κατι πιο περιεργο"..αυτο ελεγαν οι φωτο ακομα και ετσι...
Οτι κατι δεν παει καλα