nestor34
|
|
« στις: Ιούνιος 21, 2014, 12:27:05 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ellinas
|
|
« Απάντηση #1 στις: Ιούνιος 21, 2014, 12:36:22 μμ » |
|
Ενδιαφερουσα η παραπομπη που μας οδηγει το λινκ Νεστωρ μα αυτο που δεν καταλαβαινω και αν θελεις μου εξηγεις ειναι ο τιτλος σου στο ποστ εδω
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
nestor34
|
|
« Απάντηση #2 στις: Ιούνιος 21, 2014, 12:40:46 μμ » |
|
Είναι δίκαιος ο προβληματισμός σου φίλε μου, ούτε κι εγω μπορώ να απαντήσω, μου βγήκε αυθόρμητα. Κάθε σχόλιο δεκτό ...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ellinas
|
|
« Απάντηση #3 στις: Ιούνιος 21, 2014, 12:47:00 μμ » |
|
Είναι δίκαιος ο προβληματισμός σου φίλε μου, ούτε κι εγω μπορώ να απαντήσω, μου βγήκε αυθόρμητα. Κάθε σχόλιο δεκτό ...
Απο εμενα ουδεν σχολιο αν καποιοι αλλοι πιστεψαν στον Θεο και καταστραφηκαν με ενδιαφερον θα παρακολουθησω τα σχολια τους
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
ellinas
|
|
« Απάντηση #5 στις: Ιούνιος 21, 2014, 01:06:27 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
nestor34
|
|
« Απάντηση #6 στις: Ιούνιος 21, 2014, 01:13:22 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
coll
|
|
« Απάντηση #7 στις: Ιούνιος 21, 2014, 01:26:19 μμ » |
|
Δεν υπαρχει ουδεμια σχεση αναμεσα στον τιτλο του ποστ και στο περιεχομενο της σελιδας που παραπεμπει
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
nestor34
|
|
« Απάντηση #8 στις: Ιούνιος 21, 2014, 01:28:08 μμ » |
|
Δεν υπαρχει ουδεμια σχεση αναμεσα στους δυο τιτλους,
Συμφωνώ. Ο ένας είναι παραπλανητικός για να προσελκύσει κόσμο.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
coll
|
|
« Απάντηση #9 στις: Ιούνιος 21, 2014, 03:02:53 μμ » |
|
Δεν υπαρχει ουδεμια σχεση αναμεσα στους δυο τιτλους,
Συμφωνώ. Ο ένας είναι παραπλανητικός για να προσελκύσει κόσμο. H συνομωσιες απο οτι βλεπω ειναι σε ημερησια διαταξη ως το πλεον αγαπημενο θεμα Χρυσαφια , θεοι ,και επενδυσεις....δεν παμε για κανα μπανο μπας ξελαμπικαρουμε;;
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
nestor34
|
|
« Απάντηση #10 στις: Ιούνιος 21, 2014, 04:45:59 μμ » |
|
H συνομωσιες απο οτι βλεπω ειναι σε ημερησια διαταξη ως το πλεον αγαπημενο θεμα Χρυσαφια , θεοι ,και επενδυσεις....δεν παμε για κανα μπανο μπας ξελαμπικαρουμε;; [/quote] Αυτό θέλω να κάνω αλλα δεν μπορώ. Αν δεν με αφήσει κι αύριο ο καιρός, να κάνω μπάνιο, θα σας αναλύσω τους Ε
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
sac
Επισκέπτης
|
|
« Απάντηση #11 στις: Ιούνιος 28, 2014, 10:05:02 πμ » |
|
Δεν υπαρχει ουδεμια σχεση αναμεσα στους δυο τιτλους, Συμφωνώ. Ο ένας είναι παραπλανητικός για να προσελκύσει κόσμο. Μου άρεσε αυτό :-) Πάντως, ισχύει "τα του καίσαρος τω καίσαρι και τα του θεού τω θεώ". Δεν είναι αρμοδιότητα του θεού να προσφέρει λύσεις για τα επίγεια προβλήματα. Όπως (π.χ.) προσπαθούμε να ξεχωρίζουμε την οικογένεια από τη δουλειά μας, έτσι θα πρέπει να ξεχωρίζουμε την καθημερινότητα από τα πνευματικά μας ενδιαφέροντα. Γενικά μιλώντας, πάντα.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
nestor34
|
|
« Απάντηση #12 στις: Ιούνιος 28, 2014, 10:53:13 πμ » |
|
φίλε Sac εσύ θα ερχόσουν στον Όλυμπο για να βιώσεις τα δρώμενα; Αν θέλεις απαντάς κι αν θες, αιτιολογείς και την απάντηση (συμπάθαμε αν σε χρησιμοποιώ ως κράχτη).
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
sac
Επισκέπτης
|
|
« Απάντηση #13 στις: Ιούνιος 28, 2014, 01:08:28 μμ » |
|
Δεν νομίζω ότι θα μπλέξω ποτέ με οποιαδήποτε θρησκεία ή άλλο αντίστοιχο.
Πολύ περισσότερο που παρατηρώ ότι, αν και έχω χρόνια να πατήσω σε χριστιανικό ναό, κατέχω τη χριστιανική θεολογία πολύ καλύτερα κι από κάποιους παπάδες.
Για να καταλήξω, βλέπω ότι η νηφαλιότητα δημιουργεί καλύτερες συνθήκες γαι πνευματική αναζήτηση από την "κατάνυξη" των ιεροτελεστιών και τα παρόμοια.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
nestor34
|
|
« Απάντηση #14 στις: Ιούλιος 12, 2014, 11:15:00 πμ » |