panosk
|
|
« Απάντηση #15 στις: Ιούνιος 11, 2014, 05:14:06 μμ » |
|
Τονυ και παλι με γεια το κομματι! Ισως να φταινε οι φωτο ρε γμτ δε ξερω,γωνια ληψης φωτισμος και τετοια... αλλα κ παλι που το ξαναβλεπω κ γνωριζοντας τον βαθμο πια , και παλι- no offence - au58 max θα σου ελεγα... Ελπιζω να μη με παρεξηγεις ,σου λεω απολυτα ειλικρινα τι εντυπωση μου αφηνει το νομισμα ,οι φωτος μαλλον για να ειμαι ακριβης... Φυσικα σημασια δεν εχουν οι δικες μου εντυπωσεις κ μαλιστα απο φωτο, αλλα του grader κ η δικια σου που εχεις το κομματι στο χερι... Συγχαρητηρια κ παλι ,δυσκολο κομματι σε τετοιο βαθμο!!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Toni-g
|
|
« Απάντηση #16 στις: Ιούνιος 11, 2014, 05:42:03 μμ » |
|
Τονυ και παλι με γεια το κομματι! Ισως να φταινε οι φωτο ρε γμτ δε ξερω,γωνια ληψης φωτισμος και τετοια... αλλα κ παλι που το ξαναβλεπω κ γνωριζοντας τον βαθμο πια , και παλι- no offence - au58 max θα σου ελεγα... Ελπιζω να μη με παρεξηγεις ,σου λεω απολυτα ειλικρινα τι εντυπωση μου αφηνει το νομισμα ,οι φωτος μαλλον για να ειμαι ακριβης... Φυσικα σημασια δεν εχουν οι δικες μου εντυπωσεις κ μαλιστα απο φωτο, αλλα του grader κ η δικια σου που εχεις το κομματι στο χερι... Συγχαρητηρια κ παλι ,δυσκολο κομματι σε τετοιο βαθμο!!!
Σ ευχαριστω Πανο ,προς θεου δεν υπαρχει θεμα παρεξηγησης ,και ειδικα για νομισματα Εκτιμω τα σχολια και τις γνωμες ολων σας Το ανεβασα για να ακουσω γνωμες και φυσικα ειμαι ικανοποιημενος μονο που μου απαντησατε και ειδατε το θεμα μου . Σημερα το παλεψα πολυ με τις φωτο αλλα δεν τα καταφερα.Δεν βοηθαει και το σλαμπ που ειναι μεσα στις γρατσουνιες Στο χερι σε σχεση με το 58αρι μου και το 55αρι μου ειναι πολυ καλυτερο .
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
GKCollect
|
|
« Απάντηση #17 στις: Ιούνιος 11, 2014, 05:59:21 μμ » |
|
Καλορίζικο, να το χαίρεσαι. Τα λόγια περιττά για τόσο καλό και δύσκολο νόμισμα. ...Στο χερι σε σχεση με το 58αρι μου και το 55αρι μου ειναι πολυ καλυτερο .
Οπότε καιρός να τα αποχωριστείς... Χαλάνε την πανέμορφη εικόνα.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Toni-g
|
|
« Απάντηση #18 στις: Ιούνιος 11, 2014, 06:02:07 μμ » |
|
Καλορίζικο, να το χαίρεσαι. Τα λόγια περιττά για τόσο καλό και δύσκολο νόμισμα. ...Στο χερι σε σχεση με το 58αρι μου και το 55αρι μου ειναι πολυ καλυτερο .
Οπότε καιρός να τα αποχωριστείς... Χαλάνε την πανέμορφη εικόνα. Να σαι καλα Κωστα .
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
asimako
|
|
« Απάντηση #19 στις: Ιούνιος 11, 2014, 06:05:51 μμ » |
|
Βρε Αντώνη ώστε εσύ έχεις μαζέψει ολα τα μόνο λεπτά 1870;!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
''Πάντων χρημάτων μέτρον Άνθρωπος''
|
|
|
|
kostakis88
|
|
« Απάντηση #21 στις: Ιούνιος 11, 2014, 06:08:00 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"Collecting is a hereditary disease, and I fear incurable." - Augustus Wollaston Franks
|
|
|
dimitris1980
|
|
« Απάντηση #22 στις: Ιούνιος 11, 2014, 06:09:09 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
asimako
|
|
« Απάντηση #23 στις: Ιούνιος 11, 2014, 06:09:58 μμ » |
|
Οπότε πουλάτε καλά κομμάτια και φθηνά;
|
|
|
Καταγράφηκε
|
''Πάντων χρημάτων μέτρον Άνθρωπος''
|
|
|
Toni-g
|
|
« Απάντηση #24 στις: Ιούνιος 11, 2014, 06:10:19 μμ » |
|
και απο αυτα εχω Κωστα για το αλμπουμ
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Toni-g
|
|
« Απάντηση #25 στις: Ιούνιος 11, 2014, 06:11:43 μμ » |
|
Βρε Αντώνη ώστε εσύ έχεις μαζέψει ολα τα μόνο λεπτά 1870;! Γιαννη μονο 4 εχω ρε φιλε ακομα Ειχα δηλαδη μεχρι πριν λιγο
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Toni-g
|
|
« Απάντηση #26 στις: Ιούνιος 11, 2014, 06:12:44 μμ » |
|
Οπότε πουλάτε καλά κομμάτια και φθηνά; Αγοραζουμε κυριως ,διοτι δεν αξιζει να πουληθουν ρε Γιαννη
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
kostakis88
|
|
« Απάντηση #27 στις: Ιούνιος 11, 2014, 06:15:41 μμ » |
|
Αγοραζουμε κυριως ,διοτι δεν αξιζει να πουληθουν ρε Γιαννη συμφωνω αλλα οχι απαραιτητα οτι δεν αξιζουν να πουληθουν..προσωπικα δεν θελω να πουλαω..
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"Collecting is a hereditary disease, and I fear incurable." - Augustus Wollaston Franks
|
|
|
Toni-g
|
|
« Απάντηση #28 στις: Ιούνιος 11, 2014, 06:18:18 μμ » |
|
Αγοραζουμε κυριως ,διοτι δεν αξιζει να πουληθουν ρε Γιαννη συμφωνω αλλα οχι απαραιτητα οτι δεν αξιζουν να πουληθουν..προσωπικα δεν θελω να πουλαω.. Κωστα το ιδιο λεμε. Δεν υποβιβασα το νομισμα ,αλλα το χρηματικο αντικρυσμα που του αντιστοιχει σημερα.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
kostakis88
|
|
« Απάντηση #29 στις: Ιούνιος 11, 2014, 06:22:37 μμ » |
|
ασχετως χρηματικου αντικρυσματος αντωνη,δεν θα πουλαγα..ειτε το μονολεπτακι ειτε οποιο αλλο... βεβαια ποτε μην λες ποτε,αλλα προς το παρον αυτη την αποψη εχω..
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|