Nα πω και εγω την ιστορια μου..... λοιπον εγω μαζευα πολλα και διαφορα απο μικρος. Αρχισα με βιδες ναι
βιδες και λαμπακια ακομα και "καπακια" απο μπιραλ και ταματαμ μεχρι δεν ξερω γω τι
γενικα ...καπακια. Αυτα μεχρι 6 δημοτικου. Μετα αναπτηρες (που τους εχω ακομα 3 σακ-βουαγιαζ) αλλα απλους μπικ κρικετ κλπ.Μετα με την γυναικα μου αυγα (δωρακια) κιντερ ειχα περι τα 3500 χ τεμ , που εφυγαν μαζι της. Πακετα απο τσιγαρα chesterfield για να κανω
ΤΟ ρομποτακι αλλα σε μια πλημμυρα στο υπογειο "μουχλιασε" το
ονειρο . Αργοτερα παλι αναπτηρες απο "πακιστανους" με φωτακια και αλλα κολπακια που εχω ακομα (καμια 200αρια) μερικα κομπολογια 20-25 και τηλεκαρτες αλλα για λιγο καιρο περισοτερα το 1997 μεχρι το 1999 που ακομα εχω καμια 300-350 γιατι αυτες απλα.. δεν τις πουλησα(δεν ειναι χρεπια, ειναι διπλοτριπες).Aπο τοτε τιποτα μεχρι που ενας φιλος απο την γειτονια μου με "εβαλε" στο trip του νομισματος.αυτα τα ολιγα
Οσο για το αγαπημενο μου ειναι 2 Eνα unc 30αρι του 1963 που μου εκανε
δωρο ο εν λογω φιλος που ειναι για μενα κατι σαν "βίβλος" γιατι με αυτο εχω ξεκινησει ενα ταξιδι που ελπιζω να μην τελειωσει
ποτε και το "γνωστο" κουτακι με 3 λιρες και αλλα ασημενια κυριως' απομειναρι απο την οικογενεια μου
υ.γ Και εγω νομιζω οτι συλλεκτης γεννιεσαι δεν γινεσαι