vaspyr21
|
|
« στις: Μάιος 31, 2014, 03:53:23 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Sroussos
|
|
« Απάντηση #1 στις: Μάιος 31, 2014, 06:26:07 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
kostakis88
|
|
« Απάντηση #2 στις: Μάιος 31, 2014, 08:17:43 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"Collecting is a hereditary disease, and I fear incurable." - Augustus Wollaston Franks
|
|
|
|
johnmak
|
|
« Απάντηση #4 στις: Μάιος 31, 2014, 08:27:24 μμ » |
|
Γαζετα είναι, δεν ξέρω αν υπάρχει θέμα περί αξίας, οι δύο γραμμές κάτω από τον λέοντα δείχνουν την αξία, το σόλντο έχει μόνο μία. Ωραίο Βασίλη, να το χαίρεσαι, τα ενετικά μαζί με τους Καποδίστριες πάντα, είναι οι αδυναμίες μου
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
kostakis88
|
|
« Απάντηση #6 στις: Μάιος 31, 2014, 08:31:05 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"Collecting is a hereditary disease, and I fear incurable." - Augustus Wollaston Franks
|
|
|
vaspyr21
|
|
« Απάντηση #7 στις: Μάιος 31, 2014, 08:42:21 μμ » |
|
Γιαννη και Κωστα δεν ειναι δικα μου δυστυχως.απλα μου ειπε οτι αν εχει διπλα θα μου δωσεις.δεν ασχολειται με το χομπι.ειναι οντως πανεμορφα Για τα χαρτονομισματα ξερει κανεις τιποτα.σας ευχαριστω και τους δυο
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
συλλεκτρια-κα
|
|
« Απάντηση #8 στις: Μάιος 31, 2014, 08:45:20 μμ » |
|
απο οτι εχω δει στο ebay βασιλη ειναι ψιλοακριβα χαρτονομισματα!το μονο κακο ειναι οτι αυτα δεν ειναι σε καλη κατασταση!τωρα ποσο ακριβως αξιζουν δυστηχως δεν ξερω να σου πω!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
iapwnas
|
|
« Απάντηση #9 στις: Μάιος 31, 2014, 09:25:09 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Ουαί τοις ηττημένοις
|
|
|
vaspyr21
|
|
« Απάντηση #10 στις: Μάιος 31, 2014, 09:33:21 μμ » |
|
Να κανω μια ερωτηση η χρονολογια που φαινεται στο χαρτονομισμα Γιατι με την κοπελα που μου τα εδειξε δεν γραφει πουθενα,εκτος κι αν ειμαι τοσο στραβος που δεν την βλεπω Στελιο σε ευχαριστω πολυ
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
xmac
|
|
« Απάντηση #11 στις: Μάιος 31, 2014, 09:59:39 μμ » |
|
Αυτός ο πωλητής μας είναι γνωστός; τον βλέπω συχνά στο ebay και πουλά χαρτονομίσματα και νομίσματα. achilles_z (4472 )
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
coll
|
|
« Απάντηση #12 στις: Μάιος 31, 2014, 10:00:51 μμ » |
|
Να κανω μια ερωτηση η χρονολογια που φαινεται στο χαρτονομισμα Γιατι με την κοπελα που μου τα εδειξε δεν γραφει πουθενα,εκτος κι αν ειμαι τοσο στραβος που δεν την βλεπω Στελιο σε ευχαριστω πολυ Toυ 42 ειναι Βασιλη Η οκταδα πληρης απο 1 -5.000 ονομαστικη σε σχεδον ακυκλοφορητα κοστιζουν γυρω στα 350 κατοσταρικα,ισως λιγο περισσοτερο. Το 500αρι θεωρειται καλυτερο απο το χιλιαρικο αλλα σε αυτη την κατασταση δεν νομιζω να υπαρχει ενδιαφερον ακομα και για κανα 20αρι την διαδα Y.S Κρατα την φαρμακοποιο και πετα τα υπολοιπα
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Μάιος 31, 2014, 10:17:12 μμ από coll »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
vaspyr21
|
|
« Απάντηση #13 στις: Μάιος 31, 2014, 10:29:47 μμ » |
|
Να κανω μια ερωτηση η χρονολογια που φαινεται στο χαρτονομισμα Γιατι με την κοπελα που μου τα εδειξε δεν γραφει πουθενα,εκτος κι αν ειμαι τοσο στραβος που δεν την βλεπω Στελιο σε ευχαριστω πολυ Toυ 42 ειναι Βασιλη Η οκταδα πληρης απο 1 -5.000 ονομαστικη σε σχεδον ακυκλοφορητα κοστιζουν γυρω στα 350 κατοσταρικα,ισως λιγο περισσοτερο. Το 500αρι θεωρειται καλυτερο απο το χιλιαρικο αλλα σε αυτη την κατασταση δεν νομιζω να υπαρχει ενδιαφερον ακομα και για κανα 20αρι την διαδα Y.S Κρατα την φαρμακοποιο και πετα τα υπολοιπα Σωτηρη να σαι καλα για την ενημερωσει σε ευχαριστω,αρα μονο σε ακυκλοφορητο αξιζει,ναι πως ομως γνωριζουμε την χρονολογια αφου δεν τι γραφει.θελω να δω τι αλλα εχει οταν παει Κερκυρα. Εχω γυναικα δεν χρειαζομαι και αλλη στο κεφαλι μου
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
coll
|
|
« Απάντηση #14 στις: Μάιος 31, 2014, 10:39:35 μμ » |
|
Να κανω μια ερωτηση η χρονολογια που φαινεται στο χαρτονομισμα Γιατι με την κοπελα που μου τα εδειξε δεν γραφει πουθενα,εκτος κι αν ειμαι τοσο στραβος που δεν την βλεπω Στελιο σε ευχαριστω πολυ Toυ 42 ειναι Βασιλη Η οκταδα πληρης απο 1 -5.000 ονομαστικη σε σχεδον ακυκλοφορητα κοστιζουν γυρω στα 350 κατοσταρικα,ισως λιγο περισσοτερο. Το 500αρι θεωρειται καλυτερο απο το χιλιαρικο αλλα σε αυτη την κατασταση δεν νομιζω να υπαρχει ενδιαφερον ακομα και για κανα 20αρι την διαδα Y.S Κρατα την φαρμακοποιο και πετα τα υπολοιπα Σωτηρη να σαι καλα για την ενημερωσει σε ευχαριστω,αρα μονο σε ακυκλοφορητο αξιζει,ναι πως ομως γνωριζουμε την χρονολογια αφου δεν τι γραφει.θελω να δω τι αλλα εχει οταν παει Κερκυρα. Εχω γυναικα δεν χρειαζομαι και αλλη στο κεφαλι μου Γιατι σου κανει εντυπωση;; Δεν ειναι τα μονα που δεν αναφερουν . Πληροφοριακα σταματησε η κυκλοφορια τον Σεπτεβρη του 43 αλλα δεν αποσυρθηκαν . Ο κεφαλας ειναι ο Ιουλιος Καισαρας. Αν βρεις κανενα με τετοια σφραγιδα φερτο να το δω.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|