Εδω ρισκαρης και αγοραζεις , ρισκαρης και πουλας!!
Ρισκαρης να αγορασεις διοτι μπορουν να σου πουν οι παλιοι : Τι πατατα ηταν αυτη που αγορασες !! Δεν το καταλαβες οτι ηταν μουφα??
Ρισκαρης να πουλησης διοτι μπορει να σου βγει Θησαυρος στα χερια αλλου και να τον εδωσες τσαμπα!!
Αντωνη για να ξεκαθαρισω την θεση μου σας βαζω σε παραθεση τα προηγουμενα σχολια μου!!
Ο Δημητρης βγηκε και ειπε οτι το νομισμα το εδωσε οσο σχεδον το πηρε!!
Τωρα το τι νομισμα ειναι οπως ειπες και μονος σου δυσκολα θα βρεθει μια ακρη!!
Και για να ξεκαθαρισω την θεση μου δεν υπαινιχθηκα ποτε οτι ο Δημητρης εβαλε αυτο το νομισμα με σκοπο να κοροιδεψει καποιος!!
Προσωπικα πιστευω οτι και ο Δημητρης καποτε αγορασε αυτο το νομισμα (οπως και εσυ) για να το μελετηση!!
Τωρα πλεον δεν του κανει για την συλλογη του και το αποχωριστηκε!!
Και το αποχωριστηκε και με τον ποιο τιμιο τροπο!! Δημοπρασια 0,99!! Διοτι οπως ειπε ο Θωμας αμα ηθελε θα μπορουσε να ζητηση τα μαλλια της κεφαλης του απο καποιους που αυτος ξερει και πιστευω οτι θα το πουλουσε σε μεγαλυτερη τιμη!!
Αν και προσωπικα εγω οπως εχω δηλωση τοσα λεφτα δεν θα του τα εχωνα , εντουτις ειναι ενα νομισμα που δεν θα μπορουσε να περασει ασχολιαστo απο κανεναν και ο καθενας μας πιστευω εδωσε την προσωπικη του εκτιμηση διχως κανενα ιχνος ζηλιας , κακεντρεχειας κτλ κτλ !! Τουλαχιστον ο δικος μου σχολιασμος ετσι εγινε!!
Ειπα αμεροληπτα το τι πιστευω!!
Και ειλικρινα Αντωνη μακαρι να γινοταν να βρεθει κατι που να βεβαιωνει οτι αυτο το νομισμα ειναι λαθος , ειναι σφαλμα , ειναι το ενα και μοναδικο και να το εχεις εσυ στα χερια σου!! Εγω θα χαιρομουν για σενα σαν να ηταν δικο μου!!
Φιλικα Γιωργος.