Δεν βλέπω να υπάρχει ενδιαφέρον Γιάννη. .τουλάχιστον από αυτούς που μου είπαν την αρχική τους γνώμη
πάμε παιδιά τι μπορεί άραγε να έγραψε?
Να το πάρει το ποτάμι!
Θα το πάρει φίλε μου..όχι ακόμα όμως! !
Θα ήθελα να ακούσω μια άποψη από ένα μέλος ::)και μετά ας το πάρει. .
Πάντως να πω ότι ήταν και αρκετοί αυτοί εκτός φόρουμ. .που μου είπαν να το δώσω πριν το στείλω για πιστοποίηση. .
και ότι δεν αξίζει ούτε τα χρήματα πιστοποίησης. .Ούτε καν το χρόνο να περιμένω , και εκεί θέλω να σταθώ λίγο στο κομμάτι της εκτίμησης εδώ μέσα από φωτογραφίες. .
Ο καθένας μπορεί να λέει ελεύθερα την γνώμη του εφόσον την ζητάμε , από εκεί και πέρα δεν πρέπει να παίρνουμε αποφάσεις
όταν γίνονται εκτιμήσεις από φωτογραφίες και στην περίπτωση μου και από κοντά και να είναι στην πλειοψηφία αρνητικές. .
Δυστυχώς κάνεις μας δεν μπορεί να τα γνωρίζει όλα σε αυτό το κομμάτι λοιπόν , και η πιστοποίηση είναι" μονόδρομος" και καλύτερα να γίνεται από εμάς τους ίδιους όταν είναι στην κατοχή μας το νόμισμα , παρά να το ξεπουλαμε όσο-οσο και να είναι κερδισμένος αυτός που το "χαντακονε"... (Αυτά για όσους θέλουν να καταλάβουν)
Για να μην παρεξηγηθώ δεν μιλάω για κάποιον συγκεκριμένα. .μιλάω γενικά πως πρεπει να γίνεται η όλη διαδικασία