|
antonis chaniotis
Επισκέπτης
|
|
« Απάντηση #1 στις: Μάιος 09, 2014, 10:49:35 μμ » |
|
ωραιο κοματι γιαννη με αρκετες λεπτομέρειες και εκλεισε κοντα στην τιμη πιστευω ε?...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Toni-g
|
|
« Απάντηση #2 στις: Μάιος 09, 2014, 10:50:46 μμ » |
|
ωραιο Γιαννη.ημουν λιγο πιο κατω
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
LTZORTZAK
|
|
« Απάντηση #3 στις: Μάιος 09, 2014, 10:54:28 μμ » |
|
καλοριζικο
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
oldgeotzo
|
|
« Απάντηση #4 στις: Μάιος 09, 2014, 10:56:28 μμ » |
|
ωραιο Γιαννη.ημουν λιγο πιο κατω Αυτος Τονι το ειδε "original"..και δεν αντεξε Κατι μου λεει οτι ..ευτυχως που δεν ησουν πιο πανω..γιατι θα του κοστιζε παραπανω Καλοριζικο Γιανναρε
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Toni-g
|
|
« Απάντηση #5 στις: Μάιος 09, 2014, 10:59:46 μμ » |
|
ωραιο Γιαννη.ημουν λιγο πιο κατω Αυτος Τονι το ειδε "original"..και δεν αντεξε Κατι μου λεει οτι ..ευτυχως που δεν ησουν πιο πανω..γιατι θα του κοστιζε παραπανω Καλοριζικο Γιανναρε η αλήθεια ειναι οτι εχουμε κονταροκτυπηθει για τα καλα στο παρελθόν
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
johnmak
|
|
« Απάντηση #6 στις: Μάιος 09, 2014, 11:01:04 μμ » |
|
Που σαι ρε Γιώργο, χαθήκαμε #### την δουλειά μου Δεν έχεις άδικο το πήρα στις 30 λίρες και θα το πήγαινα άνετα στα διπλά, μου άρεσε από την πρώτη στιγμή που το είδα. Πήρα και μία πεντάρα του 38 από αυτές τις ποικιλίες που μαζεύεις και εσύ. Αναρωτιέμαι πως σου ξέφυγε
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
|
johnmak
|
|
« Απάντηση #9 στις: Μάιος 09, 2014, 11:14:08 μμ » |
|
Μόλις το παραλάβω να στο στείλω, δεν μαζεύω ποικιλίες άλλα πήρα από την κοπέλα ένα δίλεπτο του 1838 για να κλείσω επιτέλους τα δίλεπτα (εκτός του 36 εννοείται) και μετά πήρα και αυτό έτσι για το καλό. Είχε κάμποσα νομίσματα του Όθωνα, χάλκινα, όλα στα 20 ευρώ και εκτός τα δύο τρία που πήρα όλα τα άλλα φύγαν αχτύπητα, είχε και μερικά μονόλεπτα, χαμηλές καταστάσεις άλλα για 20 ευρώ. Ο Όθωνας πλέον σε μεσαίες ή χαμηλές καταστάσεις δεν πιάνει ούτε το χαλκό του από ότι φαίνεται
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
oldgeotzo
|
|
« Απάντηση #10 στις: Μάιος 09, 2014, 11:25:50 μμ » |
|
Μόλις το παραλάβω να στο στείλω, δεν μαζεύω ποικιλίες άλλα πήρα από την κοπέλα ένα δίλεπτο του 1838 για να κλείσω επιτέλους τα δίλεπτα (εκτός του 36 εννοείται) και μετά πήρα και αυτό έτσι για το καλό. Είχε κάμποσα νομίσματα του Όθωνα, χάλκινα, όλα στα 20 ευρώ και εκτός τα δύο τρία που πήρα όλα τα άλλα φύγαν αχτύπητα, είχε και μερικά μονόλεπτα, χαμηλές καταστάσεις άλλα για 20 ευρώ. Ο Όθωνας πλέον σε μεσαίες ή χαμηλές καταστάσεις δεν πιάνει ούτε το χαλκό του από ότι φαίνεται Πρωτον να το στειλεις.. ..δευτερον να μου συστησεις την κοπελα που λες...με τις μεσαιες καταστασεις και τριτον να σου δωσω "στειλω" την διαφορα σε χρονια παλαιοτητας Τελικα δεν χρειαστηκαμε ομαδα διαπραγματευσης ..αλλα αυτο ειναι πια γνωστο Α ρε Γιανναρε ..
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
NMS
|
|
« Απάντηση #11 στις: Μάιος 10, 2014, 12:31:40 πμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
GKCollect
|
|
« Απάντηση #12 στις: Μάιος 10, 2014, 08:56:53 πμ » |
|
Καλορίζικα Γιάννη, καλές αγορές. Χμμμ... Παρακολουθώ...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
asimako
|
|
« Απάντηση #13 στις: Μάιος 10, 2014, 09:32:24 πμ » |
|
Ωραίες αγορές, πράγματι. Καλορίζικο και καλή συνέχεια!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
''Πάντων χρημάτων μέτρον Άνθρωπος''
|
|
|
coll
|
|