Makis-P
|
|
« στις: Απρίλιος 16, 2014, 08:20:23 μμ » |
|
Κοιταζοντας ενα ενα τον τριψηφιο αριθμο των 5αδραχμων μου προσεξα οτι 2 απο αυτους εχουν το μιντ μαρκ των βρυξελλων,ειμαι αρκετα σιγουρος μετα απο ολα που διαβασα, βρισκονται σε παρα πολυ ωραια κατασταση, circulated αλλα δν εχει ^σκαφτει^ το μετταλο πουθενα, μονο στο ενα περιμετρικα του βλεπω ενα μικρο ^χτυπημα^
Τι αξια εχουν αυτα θελω να ρωτησω,ξερω χρειαζεστε photo αλλα για καποιο λογο δεν μπορω να της ανεβασω ... too big file νομιζω. Μπορει καποιο μελος να με βοηθησει? να του την στειλω με e-mail και να την ποσταρει? η πως να το κανω εγω...
Ευχαριστω. Μακης
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
συλλεκτρια-κα
|
|
« Απάντηση #1 στις: Απρίλιος 16, 2014, 08:24:55 μμ » |
|
μακη για να ανεβασεις την φωτογραφια θα πρεπει να ειναι μεχρι 120 κβ μιικρυνε τις και ξαναπροσπαθησε αν ειναι!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
συλλεκτρια-κα
|
|
« Απάντηση #2 στις: Απρίλιος 16, 2014, 08:25:57 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Makis-P
|
|
« Απάντηση #3 στις: Απρίλιος 16, 2014, 08:32:16 μμ » |
|
ευχαριστω, 5 μιν, on it
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
kostakis88
|
|
« Απάντηση #5 στις: Απρίλιος 16, 2014, 08:59:58 μμ » |
|
πολυ μικρες οι φωτο...κοψε στην ζωγραφικη τα γυρω γυρω και κρατα μονο το νομισμα και προσπαθησε οπως σου ειπε η δωρα να ειναι καμια 100κβ...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"Collecting is a hereditary disease, and I fear incurable." - Augustus Wollaston Franks
|
|
|
georok
|
|
« Απάντηση #6 στις: Απρίλιος 16, 2014, 09:20:06 μμ » |
|
'
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
συλλεκτρια-κα
|
|
« Απάντηση #7 στις: Απρίλιος 16, 2014, 09:33:24 μμ » |
|
βρυξελων πρεπει να ειναι αλλα η κατασταση τους δεν νομιζω να ειναι circulated που εγραψες!! φιλικα δωρα!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
giannist
|
|
« Απάντηση #8 στις: Απρίλιος 16, 2014, 09:33:37 μμ » |
|
ομορφο!αλλα σιγουρα οχι Ακυκλοφορητο.Εχει και αρκετα κατεβασματα,λερωμενο πεδιο,περιφερεια φθαρμενη,κλπ.Στεκεται σε μια μετρια εως σχετικα καλη συλλογη,αλλα η οικονομικη του κατασταση δεν ειναι σημαντικη!χαιρετω,γιαννης.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Makis-P
|
|
« Απάντηση #9 στις: Απρίλιος 16, 2014, 09:53:33 μμ » |
|
σας ευχαριστω για της απαντησεις σας, τουλαχιστον βρεθηκα να εχω και απο της βρυξελες, Ναστε καλα και Καλο Πασχα!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
giannist
|
|
« Απάντηση #10 στις: Απρίλιος 17, 2014, 06:34:28 πμ » |
|
Επισης!Καλη Ανασταση και καλη συνεχεια!σε χαιρετω,γιαννης.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
giannist
|
|
« Απάντηση #12 στις: Απρίλιος 19, 2014, 01:33:47 μμ » |
|
ΤΕΛΕΙΟ!!!εξαιρετικη κατασταση,καλοριζικο Παναγιωτη!!!χαιρετω,γιαννης.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
wavelet
|
|
« Απάντηση #13 στις: Απρίλιος 19, 2014, 02:21:22 μμ » |
|
Πανέμορφο Παναγιώτη. Το λιγορευόμουν απο την πρώτη στιγμή που το είδα για το σετάκι μου. Χαίρομαι που το απέκτησες εσύ φιλαράκι. Θα κάνει όμορφη παρέα μαζί με τα άλλα υπέροχα τάλληρο της συλλογής σου. Ελπίζω να τα δω και από κοντά κάποια στιγμή.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
I scream, you scream, we all scream, for ice cream.
|
|
|
zobels
|
|
« Απάντηση #14 στις: Μάιος 13, 2014, 11:56:47 πμ » |
|
Πανέμορφο Παναγιώτη. Το λιγορευόμουν απο την πρώτη στιγμή που το είδα για το σετάκι μου. Χαίρομαι που το απέκτησες εσύ φιλαράκι. Θα κάνει όμορφη παρέα μαζί με τα άλλα υπέροχα τάλληρο της συλλογής σου. Ελπίζω να τα δω και από κοντά κάποια στιγμή.
Για το φίλο Φάνη
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|