y_christou
|
|
« στις: Απρίλιος 08, 2014, 04:00:33 μμ » |
|
για τισ χρυσες λιρες βρε παιδια?η μιπως ειναι η ιδεα μου?
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
milou
|
|
« Απάντηση #1 στις: Απρίλιος 08, 2014, 04:22:38 μμ » |
|
Μπααα ιδεα σου ειναι..
|
|
|
Καταγράφηκε
|
«Καιρόν πρόσμενε»
|
|
|
athas
|
|
« Απάντηση #2 στις: Απρίλιος 08, 2014, 04:25:10 μμ » |
|
Λόγω ενός από τους βασικούς κανόνες της Οικονομικής Επιστήμης!!!
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Απρίλιος 08, 2014, 07:08:19 μμ από athas »
|
Καταγράφηκε
|
*Λάθε βιώσας*
|
|
|
georgius iii
Χάλκινο μέλος
Αποσυνδεδεμένος
Φύλο:
ισχύς εν τη ενώσει
|
|
« Απάντηση #3 στις: Απρίλιος 08, 2014, 04:27:44 μμ » |
|
Εγώ προσωπικά τις απεχθάνομαι
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"Τα αγαθά κόποις κτώνται".
|
|
|
athas
|
|
« Απάντηση #4 στις: Απρίλιος 08, 2014, 04:29:04 μμ » |
|
Εγώ προσωπικά τις απεχθάνομαι Πες μου πότε να ... γελάσω!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
*Λάθε βιώσας*
|
|
|
mpifteki
|
|
« Απάντηση #5 στις: Απρίλιος 08, 2014, 04:46:55 μμ » |
|
Ειναι επειδη ειμαστε σιγουροι για τον δρομο που βαδιζει ο Αντωνακης, μιας και οπου να ναι θα βγουμε στις αγορες Γενικα με το κλιμα που επικρατει στην ευρωπη, ποτέ δεν ξερεις αν θα γινει το μπαμ κ θα παμε σε εναν τριτο παγκοσμιο πολεμο. Ο χρυσος σου εξασφαλιζει τα προς το ζην ο,τι και να γινει...τουλαχιστον τον πρωτο καιρο.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
y_christou
|
|
« Απάντηση #6 στις: Απρίλιος 08, 2014, 04:52:31 μμ » |
|
το θεμα ειναι οντως ειναι αυξημενη η ζητηση τους απο Ελλαδιτες η αυτα ειναι τα φυσιολογικα πλασια η ειναι μειωμενη συγκριτικα με αλλες χρονιες?
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
dionisisx
|
|
« Απάντηση #7 στις: Απρίλιος 08, 2014, 04:58:31 μμ » |
|
Δεν πιστευω οτι μαζευουν λιρες για αυτο τον λογο. Αν θες να εχεις τα προς τω ζην, κοιτας να παρεις κανενα χωραφακι σε καποιο αρκετα ορεινο χωριο. Βαζεις 2 ελιες, 2 μελισσια, καμια πατατα και κρεμυδι και την εκανες ταρατσα! Τη λιρα σε ποιον θα τη δωσεις οταν ερθουν τα δυσκολα? Οι λογοι που καποιος μαζευει χρυσο ειναι ειτε επενδυτικοι ειτε συλλεκτικοι.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
partsa
|
|
« Απάντηση #8 στις: Απρίλιος 08, 2014, 05:03:45 μμ » |
|
Θα βρει να τη δωσει αν ερθουν τα δυσκολα, αλλα για ενα κομματι ψωμι κυριολεκτικα.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Hannibal
|
|
« Απάντηση #9 στις: Απρίλιος 08, 2014, 05:54:54 μμ » |
|
Θα βρει να τη δωσει αν ερθουν τα δυσκολα, αλλα για ενα κομματι ψωμι κυριολεκτικα.
Πολύ σωστό !!! Στην κατοχή γνωρίζω από προσωπική οικογενειακή ιστορία, πουλιόταν ένα αυγό δύο λίρες!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
partsa
|
|
« Απάντηση #10 στις: Απρίλιος 08, 2014, 06:01:20 μμ » |
|
Κι εγω απο προσωπικη ιστορια το ειπα, ειναι πραγματικοτητα και συνεβη το '22 στην οικογενεια του παππου μου. Μια λιρα για ενα ψωμι.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
milou
|
|
« Απάντηση #11 στις: Απρίλιος 08, 2014, 06:11:07 μμ » |
|
Να σας πω και εγω μια ιστορια; Οχι για αυτους που πουλουσαν λιρες στην κατοχη για ενα κομματι ψωμι.Αλλα για αυτους που τις θαψανε και τις βγαλανε μετα τον πολεμο και ιδιαίτερα την δεκαετια του 50.Αυτοι ολοι αγοραζανε πολυκατοικιες και οικοπεδα φιλετα τσαμπε ολε στην Αθηνα και ακομα και σημερα τα εγγονια τους εχουν τιγκα τις τσεπες.Την ιδια περιοδο οσοι ειχαν κατοχικα δεσμιδες τα ριχναν για προσανναμα στο τζακι
|
|
|
Καταγράφηκε
|
«Καιρόν πρόσμενε»
|
|
|
Αντωνης
|
|
« Απάντηση #12 στις: Απρίλιος 08, 2014, 07:48:15 μμ » |
|
Μαζευουμε για να περναει η ωρα μας που και που
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
HONEST
|
|
« Απάντηση #13 στις: Απρίλιος 08, 2014, 07:55:15 μμ » |
|
η,θα τις μαζεψουν σε ένα θησαυροφυλακιο ολες και μετα θα φερουν το συστημα με τις μοναδες στις καρτες. δουλευεις ,πληρωνεσαι σε μοναδες ...η εφορια ελεχει τα παντα μεσω τραπεζων κ.λ.π. σε λιγο ουτε ο χρυσος θα εχει αξια...ισως το χωραφακι με τις πατατες είναι καλλυτερη λυση....
|
|
|
Καταγράφηκε
|
THINK BEFORE TYPE
|
|
|
Κώστας 1979
|
|
« Απάντηση #14 στις: Απρίλιος 08, 2014, 07:58:57 μμ » |
|
Ανέκαθεν οι λίρες ήταν ένα ασφαλές καταφύγιο για τα χρήματα του κόσμου.Τα τελευταία χρόνια η ανασφάλεια του τραπεζικού-οικονομικού συστήματος ωθεί τον κόσμο προς τις λίρες ξανά.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Si vis pacem,parabellum.
|
|
|
|