Μπορείτε να δείξετε παραδείγματα αντιγράφων δεκαδράχμου 1876 παρακαλώ; Ή αναφέρεστε στο 'βουλωμένο 'Ρ'' του ΒΑΡΡΕ;
Αυτό γράφτηκε από τον giannist 8-4-11 και αποτελεί την απόλυτη αλήθεια.χαιρετω την παρεα,απο ολα τα δεκαδραχμα,ενα μονο ενα, με ικανοποιησε οπτικως,αν και απο φωτογραφιες ποτε δεν εισαι σιγουρος,η πιστοποιημενα,που μερικοι μενουν ησυχοι,επειδη γραφει μια εταιρεια και εναν αριθμο.εχω δει χρυσα της χουντας,του οθωνα,του μακαριουκλπμε κατι 65αρια που λυπαμαι αυτους που τα αγοραζουν.ενας συλλεκτης εμπειρος(ελληνικων),μολις το βαλει στην λουπα,θα βγαλει αμεσως και πορισμα.το μονο που μου αρεσε ειναι του καραμιτσου,το δικο μου το εχω πλρωσει απο φιλο στην πνε,περιπου στο χιλιαρικο,σε κατασταση vf+,πιο πολυ,γιατι το μαλλι δεν ειναι πυκνο,ειδικα στα υψηλα σημεια.αυτα τα νομισματα δεν διαφερουν στις διαστασεις απο τα αληθινα,γιαυτο οι ξενοι τα πιστοποιουν ,(ελαφρα τη καρδια),για λογους,που στα ελληνικα υπαρχουν σημεια,που σε ξεγελανε.το βουλομα στον χαρακτη ισως πονηερευει καποιους αλλα δεν ειναι λογω κοπιας.ενα γνησιο δεκαδραχμο εξαιρετικο,στοιχιζει τουλαχιστον,δυο χιλιαρικα,κα λιγο πιο παλια εβλεπες ενα καθε χρονο, το γρηγοροτερο,και σημερα εχουν γινει σαν τα τριανταρικα?τουλαχιστον βλεπω δυο τρεις κοπιες,την βδομαδα.εχουν γινει πολλοι,και οι παραχαρακτες,γιατι βγαινει μεροκαματο.παδεια λογω της κρισης,μην νομιζετε οτι θα βρειται ευκαιρειες,οι ασχετοι,και οι χαζοι εχουν πεθανει,γιατι ενα μονολεπτο του οθωνα η του καποδιστρια,να ειναι στα υψη,και τα χρυσα που στη ουσια ηταν πιο σπανια να πεφτουν,ενα διαστημα εκανα εμποριο,πουλαγα στους εμπορους που ειχαν παγκους στο θησειο)για αγοραστε ενα διλιρο,η πεντολιρο,ποσα θα δωσετε?τα ελληνικα γιατι βρισκεις 10 δραχμες1876ακυκλοφορητο 1200δολλαρια?πιστευω στη πνε,υπαρχουν ακομα εντιμοι συλλεκτες η εμποροι,που μπορουν να βοηθησουν,μπορει να μην σου πουνε τις διαφορες,αλλα θα ξερετε τι αγορασατε.οποιος χριαζεται βοηθεια,μενω αθηνα,μπορω να βοηθησω.δεν πουλαω,ενα εχω,αλλα γνησιο σιγουρα,προσεχτε και παλι,κανεις εμπορος δεν ειναι χαζος,που μπορειται να του το παρετε τσαμπα,γιαννηςτ.