|
warrior
|
|
« Απάντηση #46 στις: Μάρτιος 29, 2014, 12:31:26 πμ » |
|
Κανένας Θωμάς... Απορία εξέφρασα, επειδή μου φάνηκε πολύ καλό για να είναι αληθινό. Οπως και να έχει πάντως, είναι καταπληκτικά κομμάτια! Συγχαρητήρια!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
riongreece
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
|
|
« Απάντηση #47 στις: Μάρτιος 29, 2014, 12:44:12 πμ » |
|
Κάποια λαθάκια ακόμη
Σε παρακαλώ διαφώτισ'ε με!... Που βρίσκεται το σφάλμα στη Χάλκη; Είναι κλειστή και δεν έχει κωδικό.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Minos
|
|
« Απάντηση #48 στις: Μάρτιος 29, 2014, 12:45:48 πμ » |
|
Κάποια λαθάκια ακόμη
Σε παρακαλώ διαφώτισ'ε με!... Που βρίσκεται το σφάλμα στη Χάλκη; Είναι κλειστή και δεν έχει κωδικό. Σε ευχαριστώ!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Searcher
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
|
|
« Απάντηση #49 στις: Μάρτιος 29, 2014, 12:49:24 πμ » |
|
Κανένας Θωμάς... Απορία εξέφρασα, επειδή μου φάνηκε πολύ καλό για να είναι αληθινό. Οπως και να έχει πάντως, είναι καταπληκτικά κομμάτια! Συγχαρητήρια! Θα ήταν πολύ καλό για να είναι αληθινό αν στη φωτογραφία που ανέβασα υπήρχε και ο Ισθμός της κορίνθου του 1/95 ο οποίος δεν υπάρχει και το λέω με σιγουριά 100%. Παρόλο που μερικοί ευκολόπιστοι εκδότες καταλόγου τρέχοντας να προλάβουν πιθανή σπανιότητα δημοσίευσαν τη κάρτα μονταρσμένη χωρίς να υπάρχει στην πραγματικότητα και αυτό φυσικά τους στοίχησε σε άσχημη φήμη αποτρέποντάς τους να καταχωρήσουν ενότητα με λάθη στις επόμενες εκδόσεις τους...... Ιστορικά τώρα : Τα τρία αυτά λάθη έχουν τυπωθεί σε περίπου 50-100 κομμάτια ( πόσα έχουν διασωθεί μέχρι σήμερα δε ξέρω) με την 25η Μαρτίου να είναι το πιο δύσκολο από τα τρία.... Φυσικά σε τιμή δε θα αναφερθώ διοτι πραγματικά δεν είμαι σε θέση να την προσδιορίσω ( πάντως θεωρώ οτι σαν αξία είναι πολύ παραπάνω από τον κατάλογο του ΜΠ.... ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΑΝΤΑ ΓΝΩΜΗ... )
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
warrior
|
|
« Απάντηση #50 στις: Μάρτιος 29, 2014, 12:50:04 πμ » |
|
Αλλες απορίες. Γιατί τα αναφέρεις σαν λάθη; Και γιατί έχουν εκδοθεί τόσα πολλά; Η αρίθμηση, έτσι δεν πάει κανονικά;
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
riongreece
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
|
|
« Απάντηση #51 στις: Μάρτιος 29, 2014, 12:50:53 πμ » |
|
Φίλε warrior η χαλκίδα 123 πριν λίγο καιρό υπήρχε στο delcampe προς πώληση γύρω στα 120 ευρώ.Χαλαρά ξεκίνησε ο searcher.;Όταν ανεβάσει τα 0429 τότε θα μπορείς να πεις ότι είναι καλά για να είναι αληθινά. Νίκο κάπου πίσω ήταν μια τριπλέτα ενωμένες texaco με τη μεσαία ανάποδα.Δεν τη βλέπω στο album όμως.Μάλλον την πούλησα καταλάθος και δεν είχα άλλη
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
|
riongreece
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
|
|
« Απάντηση #54 στις: Μάρτιος 29, 2014, 01:00:05 πμ » |
|
Μετά το 123 έρχεται το 0429 .Την άλλη βδομάδα θα ανεβάσω 0113 και 0125 Τελευταία θα ανεβούν το 0115 και 0500 δ
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
riongreece
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
|
|
« Απάντηση #56 στις: Μάρτιος 29, 2014, 01:05:21 πμ » |
|
Αν είχες περάσει απ τον κυρ θανάση τα καλά τα χρόνια με τις τσέπες γεμάτες λεφτά δεν τα γλύτωνες τα 0429.Υπαρχουν και τα 00.Κάπου τα έχω κι αυτά.Και το προπό είχε.Τόσο που το ζήταγε μπορεί να το έχει ακόμα!!!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
|
warrior
|