Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Νοέμβριος 01, 2024, 06:42:30 πμ
Σελίδες: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 12
  Εκτύπωση  
Αποστολέας Θέμα: 2 Θυρεοί ζητούν την γνώμη σας  (Αναγνώστηκε 44229 φορές)
0 μέλη και 27 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
KRISTHEGREEK
Αργυρό μέλος
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Φύλο: Άντρας

Χρήστος.

Προφίλ
« Απάντηση #105 στις: Μάρτιος 27, 2014, 07:04:47 μμ »

Μεγάλο χαμόγελο Μεγάλο χαμόγελο Μεγάλο χαμόγελο Μεγάλο χαμόγελο Μεγάλο χαμόγελο
Καταγράφηκε
elpidoforos
Πλατινένιο

Προφίλ
« Απάντηση #106 στις: Μάρτιος 27, 2014, 07:48:54 μμ »

Εγω θα ελεγα συνεχιστε να την πεφτετε ολοι στις συλλεκτικες η ημισυλλεκτικες λιρες, για να αγοραζουμε με την ησυχια μας οταν πεφτουν στην πλωρη μας πανεμορφα συλλεκτικα χρυσα αλλων χωρων,(ειδικα οχι των πολυ μεγαλων Αμερικη, Γαλλια κλπ) σε τιμες κοντα στο μεταλλο... Σαρκασμός Σαρκασμός Σαρκασμός Σαρκασμός Σαρκασμός

+10000000000000000000000000000000000000000000000
Καταγράφηκε
paulinaj
Χρυσό μέλος

Φύλο: Γυναίκα

Προφίλ
« Απάντηση #107 στις: Μάρτιος 27, 2014, 08:01:04 μμ »

Κύριοι κύριοι διαχειριστές αναρτήστε μια ψηφοφορία σας παρακαλώ... Κλείσιμο ματιού Κλείσιμο ματιού
Καταγράφηκε

«μη μου τους κύκλους τάραττε»
GKCollect
Πλατινένιο

www.mycoins.gr

Προφίλ WWW
« Απάντηση #108 στις: Μάρτιος 27, 2014, 09:21:44 μμ »

Όταν κάποιος αποφασίσει να πουλήσει συλλογή από καλά νομίσματα, το κάνει σε 1 ημέρα, κι ας μην ενδιαφέρεται κανένας από Ελλάδα.

Πριν λίγες ημέρες, βρέθηκα μπροστά σε συλλογή νομισμάτων, που αποτελούνταν από περίπου 6.000 κομμάτια. Τα 1.500 από αυτά ήταν χρυσά... και απλά μου έπεσε η μασέλα (τα μαλλιά μου έχουν πέσει προ ετών για άλλους λόγους).

Όσο για τις λίρες... δεν τις απαξιώνω, ούτε λέω ότι δεν μπορούν να γίνουν συλλογές. Απλά λέω ότι με κάποιο ποσό 'Α', μπορείς να έχεις μεγάλο αριθμό. Ενώ με τα υπόλοιπα χρυσά νομίσματα, δεν μπορεί να γίνει εύκολα αυτό. Για τον απλό λόγο του ότι είναι πολύ μεγάλος ο αριθμός τους και υπάρχουν δεκάδες ή και εκατοντάδες σπανιότητες. Ότι και να λέμε, μία καλή συλλογή χρυσών νομισμάτων, πρέπει να περιέχει και λίρες αλλά δεν γίνεται μόνο μ' αυτές. Οι περισσότερες είναι απλά για μέταλλο.
Καταγράφηκε

Περί συλλογής, υπομονή και περισυλλογή.
www.mycoins.gr
iapwnas
Χρυσό μέλος

Προφίλ
« Απάντηση #109 στις: Μάρτιος 27, 2014, 09:50:02 μμ »

Κωστα δεν καταλαβαινω πως σκεφτεσαι. Δηλαδη μια συλλογη ειναι απαραιτητο να εχει ποσοτητα? Καποιος μπορει να εχει συλλογη με πεντε νομισματα.
Καταγράφηκε

Ουαί τοις ηττημένοις
milou
Πλατινένιο

«Καιρόν πρόσμενε»

Προφίλ
« Απάντηση #110 στις: Μάρτιος 27, 2014, 10:00:03 μμ »

Κωστα δεν καταλαβαινω πως σκεφτεσαι. Δηλαδη μια συλλογη ειναι απαραιτητο να εχει ποσοτητα? Καποιος μπορει να εχει συλλογη με πεντε νομισματα.

+100000
Καταγράφηκε

«Καιρόν πρόσμενε»
elpidoforos
Πλατινένιο

Προφίλ
« Απάντηση #111 στις: Μάρτιος 27, 2014, 10:05:11 μμ »

Κοίτα Γιάννη να μαθαίνεις.
Παυλίνα έτσι όπως πάει το εργαλείο θα βρίσκουμε θυρεούς MS και βάλε 100 Ευρώ το κομμάτι. Σαρκασμός Σαρκασμός
Καταγράφηκε
GKCollect
Πλατινένιο

www.mycoins.gr

Προφίλ WWW
« Απάντηση #112 στις: Μάρτιος 27, 2014, 10:11:22 μμ »

Όχι δεν έχει να κάνει με την ποσότητα... ούτε απαξιώνω καμία συλλογή κανενός είδους.
Καλό είναι να συλλέγεις... οτιδήποτε.

Οι περισσότεροι που ασχολούνται με λίρες, το κάνουν επενδυτικά και όχι συλλεκτικά. Μάλιστα οι μεγαλύτεροι 'συλλέκτες' είναι αυτοί που τις στέλνουν στο χωνί. Και μη μου πείτε ότι ξαφνικά υπάρχουν 1.000 συλλέκτες λιρών στην Ελλάδα (και κατ επέκταση αρκετοί στο Στέκι). Όλοι σχεδόν οι Έλληνες είχαμε/έχουμε κάποιες από γάμους κλπ. δεν σημαίνει ότι είμαστε και συλλέκτες.
Και γω έχω 2 από τον γάμο μου. Κάποια στιγμή λοιπόν θα σας δείξω τη συλλογή μου.  Σαρκασμός
Από αύριο λοιπόν και 'γω, μπαίνω στην ομάδα των συλλεκτών λιρών.
Καταγράφηκε

Περί συλλογής, υπομονή και περισυλλογή.
www.mycoins.gr
solferino
Πλατινένιο

coincoholic

Προφίλ
« Απάντηση #113 στις: Μάρτιος 27, 2014, 10:17:23 μμ »

Να το πούμε με ενα παράδειγμα αυτο που λεει ο Κώστας και εχει δίκιο.

Αν καποιος μαζεύει λιρόνια μεταλλο απο το 1930 (τυχαια ημερομηνια) εως σημερα δεν ειναι συλλεκτης. Ακόμα κσι ημερομηνια ημερομηνια να πηγαινει δεν τον κανει συλλεκτη. Μεταλλο μαζεύει αλλα με διαφορετική μορφή απ΄'οτι να τα επαιρνε σε πλακες χρυσου.
Αυτο λεει ο Κώστας. Επίσης, το προεκτείνει και λίγο παρακάτω, δηλαδή αν μια λιρα εχει μεταλλο 240 ευρω και η λιρα κανει 350 ευρώ παλι δεν τον κανει συλλεκτη.
Κώστα καταλαβα καλά?

Στέλιο, δεν νομίζω ότι αναφερόταν στην ποσότητα,,,φυσικά μπορεί να υπάρξει συλλογή με λίγα κομμάτια , ακόμα και διψήφιο αριθμό αναφερόταν στον λόγο αξια νομισματος / αξια μεταλλου.
Καταγράφηκε

Οι μεγάλοι πόνοι είναι βουβοί.
athas
Πλατινένιο

Προφίλ
« Απάντηση #114 στις: Μάρτιος 27, 2014, 10:17:36 μμ »

Κάποια στιγμή λοιπόν θα σας δείξω τη συλλογή μου.  Σαρκασμός
Από αύριο λοιπόν και 'γω, μπαίνω στην ομάδα των συλλεκτών λιρών.
Περιμένω Κώστα μου, με ανυπομονησία. Πάντως, αν κρεμάσουν τους συλλέκτες λιρών εσύ κι εγώ θα πάμε άδικα!
Καταγράφηκε

*Λάθε βιώσας*
dimitris1980
Πλατινένιο

Προφίλ
« Απάντηση #115 στις: Μάρτιος 27, 2014, 10:19:01 μμ »

Εμενα δεν μου έδωσε κανείς καμία στον γάμο μου ρε μαμοτο την ατυχία μου.Παιδιά δεν θα βγάλουμε άκρη ο καθένας εχει μια γνώμη.Απλά Κώστα αν σου κάτσει κανένας θυρεός καλός δωστο σε εμας σε τιμή μετάλλου αφού θα παει στο χωνι  Κλείσιμο ματιού Κλείσιμο ματιού Κλείσιμο ματιού
Καταγράφηκε
dimitris1980
Πλατινένιο

Προφίλ
« Απάντηση #116 στις: Μάρτιος 27, 2014, 10:22:41 μμ »

Να το πούμε με ενα παράδειγμα αυτο που λεει ο Κώστας και εχει δίκιο.

Αν καποιος μαζεύει λιρόνια μεταλλο απο το 1930 (τυχαια ημερομηνια) εως σημερα δεν ειναι συλλεκτης. Ακόμα κσι ημερομηνια ημερομηνια να πηγαινει δεν τον κανει συλλεκτη. Μεταλλο μαζεύει αλλα με διαφορετική μορφή απ΄'οτι να τα επαιρνε σε πλακες χρυσου.
Αυτο λεει ο Κώστας. Επίσης, το προεκτείνει και λίγο παρακάτω, δηλαδή αν μια λιρα εχει μεταλλο 240 ευρω και η λιρα κανει 350 ευρώ παλι δεν τον κανει συλλεκτη.
Κώστα καταλαβα καλά?

Στέλιο, δεν νομίζω ότι αναφερόταν στην ποσότητα,,,φυσικά μπορεί να υπάρξει συλλογή με λίγα κομμάτια , ακόμα και διψήφιο αριθμό αναφερόταν στον λόγο αξια νομισματος / αξια μεταλλου.
Δηλαδή αυτος που κανει ημερομηνίες σε λίρες και τς πιστοποιεί δεν είναι συλλέκτης και αυτος που κανει Κωνσταντίνο και δημοκρατίες είναι συλλέκτης.Πλάκα μου κάνετε  Μεγάλο χαμόγελο Μεγάλο χαμόγελο Μεγάλο χαμόγελο Μεγάλο χαμόγελο
Καταγράφηκε
elpidoforos
Πλατινένιο

Προφίλ
« Απάντηση #117 στις: Μάρτιος 27, 2014, 10:25:06 μμ »

Δημήτρη τι σου είπαν οι άλλοι μόλις είδαν τον ξεμαλιάρη τον δίλιτρο.
Καταγράφηκε
dimitris1980
Πλατινένιο

Προφίλ
« Απάντηση #118 στις: Μάρτιος 27, 2014, 10:26:42 μμ »

Να το παω στο χωνι  Μεγάλο χαμόγελο Μεγάλο χαμόγελο Μεγάλο χαμόγελο Μεγάλο χαμόγελο Μεγάλο χαμόγελο Μεγάλο χαμόγελο Μεγάλο χαμόγελο
Καταγράφηκε
iapwnas
Χρυσό μέλος

Προφίλ
« Απάντηση #119 στις: Μάρτιος 27, 2014, 10:28:13 μμ »

δηλαδή αν μια λιρα εχει μεταλλο 240 ευρω και η λιρα κανει 350 ευρώ παλι δεν τον κανει συλλεκτη.

Αυτη το πριμιουμ 110 ευρω που πληρωνει παραπανω ενας συλλεκτης ειναι η διαφορα απο εναν απλο επενδυτη. Σιγουρα υπαρχουν συλλεκτες λιρων και αλλοι που τις βλεπουν σαν αποθησαυρισμο. Μην τους βαζουμε ολους σε ενα καλαθι  Κλείσιμο ματιού Φιλί
Καταγράφηκε

Ουαί τοις ηττημένοις
Σελίδες: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 12
  Εκτύπωση  

Μεταπήδηση σε:  

advertisement