θοδωρης
|
|
« Απάντηση #15 στις: Μάρτιος 25, 2014, 12:12:09 πμ » |
|
εχεις μια αλλη ελισαβετ να τσεκαρεις την ζυγαρια σου..... ?
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
panos 71
Χάλκινο μέλος
Αποσυνδεδεμένος
Φύλο:
εκ Σαντορίνης
|
|
« Απάντηση #16 στις: Μάρτιος 25, 2014, 12:12:42 πμ » |
|
οδόντωση .....
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 25, 2014, 12:36:17 πμ από panos 71 »
|
Καταγράφηκε
|
Ο χαμένος τα παίρνει όλα.
|
|
|
elpidoforos
|
|
« Απάντηση #17 στις: Μάρτιος 25, 2014, 12:13:52 πμ » |
|
100% ΚΟΠΙΑ......................
Υ.Γ. ΟΙ ΦΩΤΟ ΣΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
milou
|
|
« Απάντηση #18 στις: Μάρτιος 25, 2014, 12:17:21 πμ » |
|
7,94 το βάρος σε νέας κοπής ? Κάτι δεν πάει καλά ! Κανονικά έπρεπε να είναι 7.99 με 2 δεκαδικά του γραμμαρίου (7,9881 με στρογγυλοποίηση στα δύο δεκαδικά). Ίσως δεν πάει καλά η ζυγαριά . Εγώ πάντως Ελισσάβετ 7,94 δεν θα έπαιρνα.
Μιχαλη παρε μια 7,9881 του 1958 Πλαστη βεβαιως βεβαιως..
|
|
|
Καταγράφηκε
|
«Καιρόν πρόσμενε»
|
|
|
panos 71
Χάλκινο μέλος
Αποσυνδεδεμένος
Φύλο:
εκ Σαντορίνης
|
|
« Απάντηση #19 στις: Μάρτιος 25, 2014, 12:18:30 πμ » |
|
εχεις μια αλλη ελισαβετ να τσεκαρεις την ζυγαρια σου..... ?
ναι φίλε μου . έχει ζυγιστεί απο 3 διαφορετικές 2 ηλεκτρον. κια μια κλασσική ζυγός . α) ηλεκτρ. 7.92 β) ηλεκτρ.7.94 και γ) ζυγός 7.94 όσο μπορώ να δω το -.-4 στις άλλες λίρες δείχνει 7.98-99
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Ο χαμένος τα παίρνει όλα.
|
|
|
elpidoforos
|
|
« Απάντηση #20 στις: Μάρτιος 25, 2014, 12:21:35 πμ » |
|
Γιάννη μην επιμένεις είναι ολοφάνερο είναι ΚΟΠΙΑ
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
θοδωρης
|
|
« Απάντηση #21 στις: Μάρτιος 25, 2014, 12:23:21 πμ » |
|
αν δεν βαριεσαι μετρα την οδωντοση .... πρεπει να ειναι 168 αν δεν κανω λαθος....
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
milou
|
|
« Απάντηση #22 στις: Μάρτιος 25, 2014, 12:24:16 πμ » |
|
Τελος παντων δεν επιμενω!Αλλωστε εκτιμηση σε φωτο κανουμε.Στο χερι το νομισμα δειχνει την πραγματικη του εικονα!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
«Καιρόν πρόσμενε»
|
|
|
elpidoforos
|
|
« Απάντηση #23 στις: Μάρτιος 25, 2014, 12:25:28 πμ » |
|
Το δείχνει η εικόνα Γιάννη..
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
SVcollector
|
|
« Απάντηση #24 στις: Μάρτιος 25, 2014, 12:25:45 πμ » |
|
Παιδιά σίγουρα ειναι αλλιώς να την βλεπεις από κοντά. Επίσης τα γραμμάρια που λέτε είναι σωστά τα επιχειρήματα αλλά δεν ξέρετε πόσο πολύ μπορεί να τυραννήθηκε η λίρα....Φαίνεται επίσης να έχει μεγάλη φθορά , οπότε το βάρος είναι φυσιολογικό. Δεν θα έλεγα ότι είναι κόπια αν δεν την έβλεπα από κοντά..."Πως θα την έπιανα στο χέρι" Αν έχει τριφτεί στην πέτρα του σαράφη επίσης είναι λογικό η οδόντωση να έχει χαλάσει.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
milou
|
|
« Απάντηση #25 στις: Μάρτιος 25, 2014, 12:27:14 πμ » |
|
Το δείχνει η εικόνα Γιάννη..
Για πες μας τι δειχνει η εικονα Δημητρη.. Ελπιζω να μην πεις αυτο που νομιζω!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
«Καιρόν πρόσμενε»
|
|
|
elpidoforos
|
|
« Απάντηση #26 στις: Μάρτιος 25, 2014, 12:32:29 πμ » |
|
Η Εικόνα δείχνει τα πάντα, θα αιτιολογήσω στην πορεία την γνώμη μου, ο σκοπός του σάιτ είναι να γινόμαστε καλύτεροι με κάτι τέτοια. ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΠΙΑ ΤΑ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΕΙ.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
elpidoforos
|
|
« Απάντηση #27 στις: Μάρτιος 25, 2014, 12:37:49 πμ » |
|
Παιδιά σίγουρα ειναι αλλιώς να την βλεπεις από κοντά. Επίσης τα γραμμάρια που λέτε είναι σωστά τα επιχειρήματα αλλά δεν ξέρετε πόσο πολύ μπορεί να τυραννήθηκε η λίρα....Φαίνεται επίσης να έχει μεγάλη φθορά , οπότε το βάρος είναι φυσιολογικό. Δεν θα έλεγα ότι είναι κόπια αν δεν την έβλεπα από κοντά..."Πως θα την έπιανα στο χέρι" Αν έχει τριφτεί στην πέτρα του σαράφη επίσης είναι λογικό η οδόντωση να έχει χαλάσει. Καλησπέρα είναι η περίπτωση που δεν χρειάζεται να την έχεις στα χέρια σου. Στο δείχνει αυτό που ψάχνεις.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Μιχάλης 80
|
|
« Απάντηση #28 στις: Μάρτιος 25, 2014, 12:38:33 πμ » |
|
Παιδιά σίγουρα ειναι αλλιώς να την βλεπεις από κοντά. Επίσης τα γραμμάρια που λέτε είναι σωστά τα επιχειρήματα αλλά δεν ξέρετε πόσο πολύ μπορεί να τυραννήθηκε η λίρα....Φαίνεται επίσης να έχει μεγάλη φθορά , οπότε το βάρος είναι φυσιολογικό. Δεν θα έλεγα ότι είναι κόπια αν δεν την έβλεπα από κοντά..."Πως θα την έπιανα στο χέρι" Αν έχει τριφτεί στην πέτρα του σαράφη επίσης είναι λογικό η οδόντωση να έχει χαλάσει. Σίγουρα πρέπει να πιάσεις το νόμισμα στο χέρι για να αποφανθείς , εκτός αν είναι κάτι κραυγαλέο. Αν η ζυγαριά είναι Τan--a και με ένα δεκαδικό στα 8.0 θα αγόραζα. Ένα τρίψιμο από σαράφη δεν δικαιολογεί απώλεια 0.4γρ Του ΄57 έχει πιο πυκνή οδόντωση ,168 grains.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Όπως στρώνει ο καθένας , κοιμάται.
|
|
|
milou
|
|
« Απάντηση #29 στις: Μάρτιος 25, 2014, 12:50:11 πμ » |
|
Η Εικόνα δείχνει τα πάντα, θα αιτιολογήσω στην πορεία την γνώμη μου, ο σκοπός του σάιτ είναι να γινόμαστε καλύτεροι με κάτι τέτοια. ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΠΙΑ ΤΑ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΕΙ.
Δημητρη αν εχεις πιασει στα χερια σου κόπια της 57 τότε εισαι ο πλεον ειδικός να κρίνεις. Εγω δεν εχω δει ποτέ.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
«Καιρόν πρόσμενε»
|
|
|
|