Ενα μηνα τωρα παλευω με 40 φανταρους για να παρελασουν την Τριτη στην Αθηνα!!Εχω ξεποδαριαστει να τους μαθω να περπατανε με το οπλο επ' ωμου!Ο τροπος επιλογης τους ηταν ο εξης:Αυτοι που ειχαν το λιγοτερο μέσο!!Αλλωστε κανεις δεν θελει να παρελασει!Η αληθεια ειναι οτι ειναι τεραστιο καψωνι!!Απιστευτη ταλαιπωρια και ορθοστασια.Αυτο που βλεπουμε στην τηλεοραση ειναι απλα το σοου!Απο πισω ακολουθουν ατελειωτες ωρες δοκιμαστικων.
Απο τους 40 εχουν μεινει οι 25!Οι υπολοιποι αλλος αναρρωτικη αλλος τον εφτιαξε το ''μεσο'' του και πολλοι που ειτε επιτηδες ειτε αθελα τους δεν μπορουσαν να παρελασουν.Μολις ο επικεφαλης τους διωχνει αυτοι τρεχουν και πετανε απο την χαρα τους που γλιτωσαν το ''καψωνι''.Οι αλλοι τον κοιτανε και σκεφτονται ''τον τυχερο''
Πριν μια βδομαδα ο επικεφαλης φωναζει στον τελευταιο δεξια να φυγει.Γυρναω και βλεπω ενα παιδακι ηταν δεν ηταν 20-21 χρονων γυρω στο 1.65 υψος να μενει κοκκαλο!!
-Μα...γιατι ψελλισε
-Φυγε του φωναζει ο επικεφαλης δεν κανεις για παρελαση
Περιμενω να τον δω να τρεχει απο την χαρα του αλλα ματαια.Ερχετε σε μενα και μου λεει
-Κυριε εκπαιδευτα σας παρακαλω θελω να παρελασω.
Εμεινα κοκκαλο!!
-Βρε Βαγιοκα του λεω σηκω φυγε και πηγαινε για υπνο.Εισαι τυχερος την γλιτωσες.
-Οχι σας παρακαλω θελω να παρελασω.Θα ερθουν οι γονεις μου απο την Καβαλα για να με δουνε.Τι θα τους πω τωρα;;
-Βρε μπελα που βρηκαν με τουτον σκεφτηκα.
Παω στον επικεφαλη του το λεω κοιταζει με απορια τον Βαγιοκα και μου λεει οτι σε τρεις μερες αν δεν εχει βελτιωθει θα φυγει.
-Το λεω στον Καβαλιωτη και πεταει απο την χαρα του.Τις επομενες 5 μερες οταν ολοι ξεκουραζονταν αυτος εκανε σβουρες με το Μ-1.Σημερα παρελαυνει καλυτερα απο ολους παρολο που εχει ενα προβλημα στο ποδι εκ. γενετης! (το ενα ποδι ειναι κοντυτερο απο το αλλο
)
Οσοι πατε την Τριτη στην παρελαση καμαρωστε τον.Ειναι ο πρωτος απο αριστερα στην τελευταια γραμμη στην διμοιρια που ακολουθει μετα την μπαντα του Ναυτικου!!
Σιγουρα θα ειναι και οι γονεις του απο την Καβαλα και θα τον καμαρωνουν.Γιατι σημασια εχει η ψυχη και ΟΧΙ το αναστημα!!