Μιχαέλα
Τακτικός
Αποσυνδεδεμένος
Φύλο:
κανε οτι αγαπας!
|
|
« στις: Μάρτιος 18, 2014, 08:06:55 πμ » |
|
καλημερα παιδια!θα ηθελα να κανω τις εξης ρωτησεις το νομισμα στην ψηφιακη φωτο ειναι καθαρισμενο σε σχεση με αυτο στο σκανερ???επισης αυτο στην ψηφιακη εχει πατινα???κ ποσο το κοστολογειται?θα ηθελα τα φωτα σας...το εχω αγορασει αλλα μ φαινονται διαφορετικα χωρις καποια ιδιαιτερη εμπειρια...απλως προσεξα καποιες μαυριλες που τις εχει το ενα κ δν τις εχει το αλλο...μπορει να χρειαζομαι κ γυαλια
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Μιχαέλα
Τακτικός
Αποσυνδεδεμένος
Φύλο:
κανε οτι αγαπας!
|
|
« Απάντηση #1 στις: Μάρτιος 18, 2014, 11:47:59 πμ » |
|
kaneis??
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
solferino
|
|
« Απάντηση #2 στις: Μάρτιος 18, 2014, 11:55:21 πμ » |
|
η εννοια 'καθαρισμένο' που ανεφέρεσαι χρησιμοποιείται για να περιγράψει κατι πολύ συγκεκριμένο και συνηθως αφορά τα slabs.
Γενικότερα, ολα τα κυκλοφορημενα νομισματα με την ευρεία εννοια εχουν καθαριστεί με καποιον τρόπο.
Το ερώτημα σου ειναι άτοπο υπο την εννοια ότι το κερμα ειναι 'πιτα'. Λιωμα. τι παει να πει ' καθαρισμενο ' σε ενα κερμα που ειναι very good. Ειτε ειναι καθαρισμενο ειτε δεν ειναι, ειναι ενα και το αυτό.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Οι μεγάλοι πόνοι είναι βουβοί.
|
|
|
giannist
|
|
« Απάντηση #3 στις: Μάρτιος 18, 2014, 12:23:15 μμ » |
|
η εννοια 'καθαρισμένο' που ανεφέρεσαι χρησιμοποιείται για να περιγράψει κατι πολύ συγκεκριμένο και συνηθως αφορά τα slabs.
Γενικότερα, ολα τα κυκλοφορημενα νομισματα με την ευρεία εννοια εχουν καθαριστεί με καποιον τρόπο.
Το ερώτημα σου ειναι άτοπο υπο την εννοια ότι το κερμα ειναι 'πιτα'. Λιωμα. τι παει να πει ' καθαρισμενο ' σε ενα κερμα που ειναι very good. Ειτε ειναι καθαρισμενο ειτε δεν ειναι, ειναι ενα και το αυτό.
+1 συμφωνω με τον Βασιλη,σε χαμηλες καταστασεις οπως αυτο το καθαρισμα δεν παιζει κανεναν ρολο!γιαννης
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Μιχαέλα
Τακτικός
Αποσυνδεδεμένος
Φύλο:
κανε οτι αγαπας!
|
|
« Απάντηση #4 στις: Μάρτιος 18, 2014, 12:39:09 μμ » |
|
ΝΑΙ ρε παιδια εγω δν διαφωνισα το οτι ειναι χαμηλης καταστασης το νομισμα...εγω απλα ρωτησα αν το νομισμα στ σκανερ ειναι το ιδιο με αυτο της ψηφιακης...?δλδ αν το νομισμα καθαριστηκε μετα.....επισης ρωτησα αν εχει πατινα αυτο της ψηφιακης??τωρα τι νοημα εχει...εχει γ μενα...γτ αν ειναι καθαρισμενο στη ψηφιακη κ οχι στ σκανερ εγω δν το ηθελα να συμβει αυτο.δλδ να το αγορασω καθαρισμενο γυαλισμενο εμ πασει περιπτωση....
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
GKCollect
|
|
« Απάντηση #5 στις: Μάρτιος 18, 2014, 12:54:53 μμ » |
|
Αυτό της ψηφιακής είναι σαφώς καθαρισμένο μετέπειτα. Πράγματι λείπουν κάποιες 'βρωμιές'.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
giannist
|
|
« Απάντηση #6 στις: Μάρτιος 18, 2014, 01:03:59 μμ » |
|
παντως δεν ειναι τα ιδια!γιαννηςτ.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
συλλεκτρια-κα
|
|
« Απάντηση #7 στις: Μάρτιος 18, 2014, 01:07:19 μμ » |
|
και γω συμφωνο!δεν πρεπει να ειναι τα ιδια!αν προσεξεις καποιες μικρες λεπτομερειες(οσο φαινονται)θα δεις και συ οτι δεν πρεπει να ειναι τα ιδια!!!π.χ ματι,αυτι. φιλικα δωρα!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
giannist
|
|
« Απάντηση #8 στις: Μάρτιος 18, 2014, 01:18:06 μμ » |
|
και γω συμφωνο!δεν πρεπει να ειναι τα ιδια!αν προσεξεις καποιες μικρες λεπτομερειες(οσο φαινονται)θα δεις και συ οτι δεν πρεπει να ειναι τα ιδια!!!π.χ ματι,αυτι. φιλικα δωρα!
+1
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Μιχαέλα
Τακτικός
Αποσυνδεδεμένος
Φύλο:
κανε οτι αγαπας!
|
|
« Απάντηση #9 στις: Μάρτιος 18, 2014, 01:22:16 μμ » |
|
αυτο ηθελα! να στε καλα!!!!!!ποσο το κοστολογειται??τελευταια ερωτηση!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
wavelet
|
|
« Απάντηση #10 στις: Μάρτιος 18, 2014, 01:38:01 μμ » |
|
Εσύ πόσο το αγόρασες;
|
|
|
Καταγράφηκε
|
I scream, you scream, we all scream, for ice cream.
|
|
|
nestor34
|
|
« Απάντηση #11 στις: Μάρτιος 18, 2014, 02:07:45 μμ » |
|
7 ευρώ
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Μιχαέλα
Τακτικός
Αποσυνδεδεμένος
Φύλο:
κανε οτι αγαπας!
|
|
« Απάντηση #12 στις: Μάρτιος 18, 2014, 02:11:42 μμ » |
|
Εσύ πόσο το αγόρασες;
8 έουροςςςςς.....
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
wavelet
|
|
« Απάντηση #14 στις: Μάρτιος 18, 2014, 03:28:58 μμ » |
|
Η ευκολότερη ημερομηνία νομίζω είναι του 1910. Σε οποιαδήποτε περίπτωση, σε πολύ χαμηλές καταστάσεις, όπως το συγκεκριμμένο νόμισμα, όλες οι ημερομηνίες για μένα είναι οι ίδιες, δηλαδή μη-συλλέξιμα νομίσματα για το γούστο μου (χωρίς παρεξήγηση)....
|
|
|
Καταγράφηκε
|
I scream, you scream, we all scream, for ice cream.
|
|
|
|