epop
|
|
« Απάντηση #15 στις: Μάρτιος 06, 2014, 11:56:21 μμ » |
|
ειναι αδυναμο πατημα απο μητρα μαλλον φθαρμενη. κατι αναλογο με αυτο το 3μαρκο που δεν τυπωθηκε καλα η περιμετρος του και ειναι στην συλλογη μου.\
αν ηταν καποια παλια μελη (που ευτηχως ξεκουμπηστηκαν και απο το στεκι και απο τα συλλεκτικα) θα ελεγε τωρα οτι ειναι σφαλμα και οτι εχει πολυ μεγαλη αξια κλαι σπανιοτητα.για μενα ειναι ελαττωμα στο νομισμα και μειον.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
gkounto
|
|
« Απάντηση #16 στις: Μάρτιος 07, 2014, 12:06:43 πμ » |
|
ειναι αδυναμο πατημα απο μητρα μαλλον φθαρμενη. κατι αναλογο με αυτο το 3μαρκο που δεν τυπωθηκε καλα η περιμετρος του και ειναι στην συλλογη μου.\
αν ηταν καποια παλια μελη (που ευτηχως ξεκουμπηστηκαν και απο το στεκι και απο τα συλλεκτικα) θα ελεγε τωρα οτι ειναι σφαλμα και οτι εχει πολυ μεγαλη αξια κλαι σπανιοτητα.για μενα ειναι ελαττωμα στο νομισμα και μειον.
Nομιζω αδυναμο πατημα μεν αλλα οχι απο φθαρμενη μητρα αλλα απο κακοχτυπημενο δισκο. Δισκος κενος που σε αυτο το σημειο δεν κοπηκε σωστα αλλα ελλειπως και επομενως το κτυπημα της μητρας σε αυτο το σημειο δεν ολοκληρὠθηκε. Μιλαω για την επεξηγηση του die clip, δεν ξερω αν εχει εφαρμογη εδω ομως. Πιθανον.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
pepos
|
|
« Απάντηση #17 στις: Μάρτιος 07, 2014, 01:06:49 πμ » |
|
Καλορίζικο Τόνυ, πολύ όμορφο τάλιρο και εγώ για υψηλό AU το βλέπω. Μπροστα το μαλλί σκίζει και γενικά μου αρέσει καλύτερα ο εμπροσθότυπος.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
giannist
|
|
« Απάντηση #18 στις: Μάρτιος 07, 2014, 02:14:42 πμ » |
|
Nομιζω αδυναμο πατημα μεν αλλα οχι απο φθαρμενη μητρα αλλα απο κακοχτυπημενο δισκο. Δισκος κενος που σε αυτο το σημειο δεν κοπηκε σωστα αλλα ελλειπως και επομενως το κτυπημα της μητρας σε αυτο το σημειο δεν ολοκληρὠθηκε. Μιλαω για την επεξηγηση του die clip, δεν ξερω αν εχει εφαρμογη εδω ομως. Πιθανον. +1 προσεξτε ποσο καλα ειναι πατημενο απο την αντιθετη πλευρα της περιφερειας του νομισματος.χαιρετω,γιαννης.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
GKCollect
|
|
« Απάντηση #19 στις: Μάρτιος 07, 2014, 08:41:12 πμ » |
|
Nομιζω αδυναμο πατημα μεν αλλα οχι απο φθαρμενη μητρα αλλα απο κακοχτυπημενο δισκο. Δισκος κενος που σε αυτο το σημειο δεν κοπηκε σωστα αλλα ελλειπως και επομενως το κτυπημα της μητρας σε αυτο το σημειο δεν ολοκληρὠθηκε. Μιλαω για την επεξηγηση του die clip, δεν ξερω αν εχει εφαρμογη εδω ομως. Πιθανον.
...Εικάζω ότι είναι περίπτωση μικρής κλίμακας... Υπάρχουν περιπτώσεις που λείπουν μεγάλα κομμάτια. Ένα παράδειγμα τέτοιου λάθους, κάπως μεγαλύτερης κλίμακας.
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 07, 2014, 08:50:32 πμ από GKCollect »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
LTZORTZAK
|
|
« Απάντηση #20 στις: Μάρτιος 07, 2014, 10:49:27 πμ » |
|
δες ποιος ειναι underbider και θα καταλαβεις αν αξιζει
δες ποιος πηρε την 10αρα του 51 και θα καταλαβεις αν αξιζει
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ANTONIO1967
|
|
« Απάντηση #21 στις: Απρίλιος 09, 2014, 05:18:57 μμ » |
|
ΣΤΟΥ ΟΘΩΝΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ.......Σταύρος Ξαρχάκος
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Δεν θα είναι πάντα καλοκαίρι θερίστε όσο είναι νωρίς !!
|
|
|
chris_1972
|
|
« Απάντηση #22 στις: Απρίλιος 09, 2014, 05:33:19 μμ » |
|
Γιατί τραγουδάς εσύ
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Μη λησμονείτε ότι όλα γυρίζουν !!!!
|
|
|
dimitris1980
|
|
« Απάντηση #23 στις: Απρίλιος 09, 2014, 05:37:37 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
GKCollect
|
|
« Απάντηση #24 στις: Απρίλιος 09, 2014, 05:40:41 μμ » |
|
Μήπως πήγε για κουτί... και επιστρέφει ;; Αντώνη... για πες, για πες.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ANTONIO1967
|
|
« Απάντηση #25 στις: Απρίλιος 09, 2014, 05:50:50 μμ » |
|
Μήπως πήγε για κουτί... και επιστρέφει ;; Αντώνη... για πες, για πες.
Ολα τα ξερεις εσυ , μολις βγηκε ο βαθμος στην NGC και εχω αρχισει τα τραγουδια Το Ταληρακι πιστοποιηθηκε και εκπληρωσε στο μεγιστο τις προσδοκιες μου ... Εγραψε ενα αξιολογοτατο βαθμο AU58 !! και η χαρα μου ειναι μεγαλη
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Απρίλιος 09, 2014, 06:07:35 μμ από ANTONIO1967 »
|
Καταγράφηκε
|
Δεν θα είναι πάντα καλοκαίρι θερίστε όσο είναι νωρίς !!
|
|
|
Toni-g
|
|
« Απάντηση #26 στις: Απρίλιος 09, 2014, 05:53:02 μμ » |
|
Αυτα ειναι Μπραβο ρε Αντώνη
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
solferino
|
|
« Απάντηση #27 στις: Απρίλιος 09, 2014, 05:53:18 μμ » |
|
hats off.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Οι μεγάλοι πόνοι είναι βουβοί.
|
|
|
GKCollect
|
|
« Απάντηση #28 στις: Απρίλιος 09, 2014, 06:02:19 μμ » |
|
Να το χαίρεσαι Αντώνη... καλορίζικο. Τελικά ήταν περίπτωση die clip, οπότε πήρε κανονικά το βαθμό που του αναλογούσε.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
wavelet
|
|
« Απάντηση #29 στις: Απρίλιος 09, 2014, 06:04:03 μμ » |
|
Καλορίζικο Αντώνη.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
I scream, you scream, we all scream, for ice cream.
|
|
|
|