GKCollect
|
|
« στις: Μάρτιος 04, 2014, 10:31:17 μμ » |
|
Κάποιο μέλος της Ένωσης, ας ενημερώσει παρακαλώ, για τα μετάλλια που προτίθεται να τυπώσει η ΠΝΕ. Είναι σημαντικό να μάθουμε οποιεσδήποτε λεπτομέρειες.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
d.theodoropoulos
|
|
« Απάντηση #1 στις: Μάρτιος 04, 2014, 10:41:52 μμ » |
|
, οπισθοτυπος η αθηνα που έχει λογότυπο η πνε , για την άλλη όψη έχει προταθεί στον Κ σταματοπουλο να δώσει και αυτος ιδέες , προυφ κοπή με κουτι και πιστοποιητικό με τιραζ 300 τεμάχια και προ έγγραφη και προ πληρωμή μονο για τα μέλη της λέσχης
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Το καλό και το φθηνό ..... το πήρε ο προηγούμενος !
|
|
|
CHRISTOSCOIN
|
|
« Απάντηση #2 στις: Μάρτιος 04, 2014, 10:47:52 μμ » |
|
Αγαπητά μέλη,
το Δ.Σ της ΠΝΕ επιθυμεί να εκδώσει αργυρό μετάλλιο επί τη ευκαιρεία των 40 ετών από την ίδρυση της Π.Ν.Ε.
Επειδή τα έξοδα έκδοσης του εν λόγω μεταλλίου είναι υψηλά ,θα πρέπει να γνωρίζουμε, πριν προχωρήσουμε, ότι η έκδοση αυτή (300 τεμάχια αριθμημένα) θα καλυφθεί πλήρως από τα μέλη της Ένωσής μας. Για το λόγο αυτό, σας παραθέτουμε τα στοιχεία της σχεδιαζόμενης έκδοσης, ώστε, το ταχύτερο δυνατόν (έως την 16/03/2014) το αργότερο, να μας ενημερώσετε με απαντητικό e-mail/μήνυμα εάν και πόσα τεμάχια θα αγοράσετε ο καθένας.
Τα στοιχεία της έκδοσης, που θα γίνει στο κρατικό Νομισματοκοπείο και θα φιλοτεχνηθεί από τον καλλιτέχνη-μέλος της ΠΝΕ Κον Σταματόπουλο, που έχει φιλοτεχνήσει όλες τις εκδόσεις των αναμνηστικών Ελληνικών νομισμάτων, είναι τα εξής:
1) τιραζ: 300 τεμαχια 2) μέταλλο: άργυρος (0.925) 3) βάρος: 28,28 gr και διάμετρος 38,61mm (όπως τα τελευταία αργυρά νομίσματα των 10 ευρω ,Ιπποκράτης, Σοφοκλής,Πυθαγόρας) 4) παρουσίαση: σε κουτί /κάψουλα,με αριθμημένο πιστοποιητικό γνησιότητος 5) κόστος 35 ευρω με προεγγραφή και πληρωμή
Αναμένοντας την άμεση απάντησή σας,
Ευχαριστούμε,
το Δ.Σ της ΠΝΕ
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
NMS
|
|
« Απάντηση #3 στις: Μάρτιος 04, 2014, 11:13:43 μμ » |
|
πωπω... θα ειναι υπεροχα!!! ελπιζω οι φιλοι συνφορουμιστες και μελη της ΠΝΕ να μας δειξουν και φωτογραφιες του μεταλλιου μετα να το δουμε κι εμεις.. πισω οψη... ισως μια ιστορικη αναδρομη στα ελληνικα νομισματα;; απο τον φοινικα στο ευρω;
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
GKCollect
|
|
« Απάντηση #4 στις: Μάρτιος 04, 2014, 11:17:22 μμ » |
|
Δεν είμαι μέλος της Ένωσης, αλλά μ' ενδιαφέρει να αγοράσω ένα αναμνηστικό μετάλλιο (και όχι 10, όπως επιθυμούν σχεδόν όλοι). Διότι είμαι συλλέκτης και επιθυμώ να έχω ένα στη συλλογή μου.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
dimmarko
|
|
« Απάντηση #5 στις: Μάρτιος 04, 2014, 11:19:16 μμ » |
|
και εγώ ένα...κάποιο από τα μέλη και φίλος του στεκιού, ίσως να μας έβαζε και μας στην παραγγελία του?...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
vaspyr21
|
|
« Απάντηση #6 στις: Μάρτιος 04, 2014, 11:19:34 μμ » |
|
Δεν είμαι μέλος της Ένωσης, αλλά μ' ενδιαφέρει να αγοράσω ένα αναμνηστικό μετάλλιο (και όχι 10, όπως επιθυμούν σχεδόν όλοι). Διότι είμαι συλλέκτης και επιθυμώ να έχω ένα στη συλλογή μου.
+1000
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
STYLOROC
|
|
« Απάντηση #7 στις: Μάρτιος 04, 2014, 11:27:20 μμ » |
|
μέσα και εγώ
|
|
|
Καταγράφηκε
|
La révolution hellénique: liberté, égalité, frappernité
|
|
|
NMS
|
|
« Απάντηση #8 στις: Μάρτιος 04, 2014, 11:30:18 μμ » |
|
μα θα μπορει να γινει κατι τετοιο;
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ΡΑVMK3
|
|
« Απάντηση #9 στις: Μάρτιος 04, 2014, 11:30:35 μμ » |
|
Ωραία ιδέα. Σε ποιό email, θα δοθούν παραγγελίες?
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
d.theodoropoulos
|
|
« Απάντηση #10 στις: Μάρτιος 04, 2014, 11:35:40 μμ » |
|
Και τα 300 δικα μου . Θα κανω τεχνιτη ελειψη
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Το καλό και το φθηνό ..... το πήρε ο προηγούμενος !
|
|
|
STYLOROC
|
|
« Απάντηση #11 στις: Μάρτιος 04, 2014, 11:40:23 μμ » |
|
γιατί και 500 να βγούν θα χαλάσει η μαγια? ας καλυφτούν τα 300 και αν περισσέψει τίποτα παίρνουν και τα μη μέλη
|
|
|
Καταγράφηκε
|
La révolution hellénique: liberté, égalité, frappernité
|
|
|
dimitris1980
|
|
« Απάντηση #12 στις: Μάρτιος 04, 2014, 11:41:35 μμ » |
|
Εγώ εχω στείλει πριν 3 μέρες ότι θέλω
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
vaspyr21
|
|
« Απάντηση #13 στις: Μάρτιος 04, 2014, 11:48:20 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
kostakis88
|
|
« Απάντηση #14 στις: Μάρτιος 04, 2014, 11:49:13 μμ » |
|
Αγαπητά μέλη,
το Δ.Σ της ΠΝΕ επιθυμεί να εκδώσει αργυρό μετάλλιο επί τη ευκαιρεία των 40 ετών από την ίδρυση της Π.Ν.Ε.
Επειδή τα έξοδα έκδοσης του εν λόγω μεταλλίου είναι υψηλά ,θα πρέπει να γνωρίζουμε, πριν προχωρήσουμε, ότι η έκδοση αυτή (300 τεμάχια αριθμημένα) θα καλυφθεί πλήρως από τα μέλη της Ένωσής μας. Για το λόγο αυτό, σας παραθέτουμε τα στοιχεία της σχεδιαζόμενης έκδοσης, ώστε, το ταχύτερο δυνατόν (έως την 16/03/2014) το αργότερο, να μας ενημερώσετε με απαντητικό e-mail/μήνυμα εάν και πόσα τεμάχια θα αγοράσετε ο καθένας.
Τα στοιχεία της έκδοσης, που θα γίνει στο κρατικό Νομισματοκοπείο και θα φιλοτεχνηθεί από τον καλλιτέχνη-μέλος της ΠΝΕ Κον Σταματόπουλο, που έχει φιλοτεχνήσει όλες τις εκδόσεις των αναμνηστικών Ελληνικών νομισμάτων, είναι τα εξής:
1) τιραζ: 300 τεμαχια 2) μέταλλο: άργυρος (0.925) 3) βάρος: 28,28 gr και διάμετρος 38,61mm (όπως τα τελευταία αργυρά νομίσματα των 10 ευρω ,Ιπποκράτης, Σοφοκλής,Πυθαγόρας) 4) παρουσίαση: σε κουτί /κάψουλα,με αριθμημένο πιστοποιητικό γνησιότητος 5) κόστος 35 ευρω με προεγγραφή και πληρωμή
Αναμένοντας την άμεση απάντησή σας,
Ευχαριστούμε,
το Δ.Σ της ΠΝΕ
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"Collecting is a hereditary disease, and I fear incurable." - Augustus Wollaston Franks
|
|
|
|