oldgeotzo
|
|
« Απάντηση #15 στις: Φεβρουάριος 25, 2014, 09:36:05 μμ » |
|
Kαλοι θα ναι ..μονο να μας λυσεις την απορια ποια πηγε καλυτερα..
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
georok
|
|
« Απάντηση #16 στις: Ιούνιος 20, 2014, 08:58:31 μμ » |
|
Είχα πει καλοί ή κακοί βαθμοί θα σας έλεγα. Μετα απο 3μιση μήνες αφού τα έστειλα παρέλαβα σήμερα. AU58 και MS62. Η δεύτερη είναι αυτή με το σημάδι σαν μελάνι
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
dimmarko
|
|
« Απάντηση #17 στις: Ιούνιος 20, 2014, 09:23:49 μμ » |
|
μια χαρά, καλορίζικες...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Smartmorpheus
|
|
« Απάντηση #18 στις: Ιούνιος 20, 2014, 10:09:01 μμ » |
|
Καλορίζικα.Πολύ ωραίο λούστρο και δύσκολα να βρεθούν σε τέτοιες καταστάσεις.
Μην Ορκιζεσαι γιαυτο...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
If you r good at something never do it for free...
|
|
|
Smartmorpheus
|
|
« Απάντηση #19 στις: Ιούνιος 20, 2014, 10:11:13 μμ » |
|
Είχα πει καλοί ή κακοί βαθμοί θα σας έλεγα. Μετα απο 3μιση μήνες αφού τα έστειλα παρέλαβα σήμερα. AU58 και MS62. Η δεύτερη είναι αυτή με το σημάδι σαν μελάνι
3 μιση μηνες? ? που τα χες στειλει στο φεγγαρι? ?
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
georok
|
|
« Απάντηση #20 στις: Ιούνιος 20, 2014, 10:25:54 μμ » |
|
Άσε δεν θέλω να το αναλύσω,απλά όλοι να προσέζουμε σε ποιους εμπιστευόμαστε τα νομίσματά μας. Δεν είμαι ικανοποιημένος με τους βαθμούς και πολύ πιθανό να τα στείλω ngc. Αν είναι εύκολα τόσο εύκολα νομίσματα,δίνω 100 ευρώ για μσ63 να γλυτώσω και τον κόπο της αποστολης
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Smartmorpheus
|
|
« Απάντηση #21 στις: Ιούνιος 20, 2014, 10:41:42 μμ » |
|
Εχεις δικιο ειναι δυσκολα νομισματα και δεν υπαρχουν στην αγορα . Απλως αστειευτηκα πριν συγχαρητηρια για τους βαθμούς που πήραν να τα χαιρεσαι...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
georok
|
|
« Απάντηση #23 στις: Ιούνιος 20, 2014, 10:48:56 μμ » |
|
Αν και μπαίνω πιο λίγο αυτές τις μέρες παρακολουθώ και κατάλαβα τι ενν|ούσες. Αν όπως λένε υπάρχουν πολλές μασουράτες,θα καταλήξουν σαν τα 20λεπτα του 26 να πουλούνται 25 ευρω τα μσ64. Εγώ λοιπόν δίνω τα τετραπλάσια απο τώρα
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Smartmorpheus
|
|
« Απάντηση #24 στις: Ιούνιος 20, 2014, 10:51:03 μμ » |
|
Μασουρατες Δημητρες που ακουστηκε? Δεν παιζει αυτο δεν υπαρχουν...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Sp1
|
|
« Απάντηση #25 στις: Ιούνιος 20, 2014, 10:52:48 μμ » |
|
Μασουρατες Δημητρες που ακουστηκε? Δεν παιζει αυτο δεν υπαρχουν...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
georok
|
|
« Απάντηση #26 στις: Ιούνιος 21, 2014, 05:45:02 πμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
alexiosp
|
|
« Απάντηση #27 στις: Ιούνιος 21, 2014, 08:16:14 πμ » |
|
Άσε δεν θέλω να το αναλύσω,απλά όλοι να προσέζουμε σε ποιους εμπιστευόμαστε τα νομίσματά μας. Δεν είμαι ικανοποιημένος με τους βαθμούς και πολύ πιθανό να τα στείλω ngc. Αν είναι εύκολα τόσο εύκολα νομίσματα,δίνω 100 ευρώ για μσ63 να γλυτώσω και τον κόπο της αποστολης
Φίλε μου η γνώμη μου είναι να κρατήσεις τα λεφτά σου, μην στείλεις και στην ngc για πιστοποίηση. Ως γνωστόν στις Δήμητρες οι βαθμολογίες είναι ότι να ναι. Εχω δει πιστοποιημένες ms62 που ήταν πραγματικά au58 και το ανάποδο... Οι Δήμητρές σου είναι όμορφες ότι και να γράφει το ταμπελάκι. Όσο για μασούρια, τσουβαλάκια κλπ, δεν γνωρίζω να υπάρχουν για Δήμητρες. Δεν αποκλείεται όμως να βρεθούν όπως βρέθηκαν για τόσα άλλα δύσκολα (μέχρι πρόσφατα) σε υψηλές καταστάσεις νομίσματα. Αυτό είναι ένα ρίσκο που πρέπει να έχουμε στον νου όλοι οι συλλέκτες νομισμάτων.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
me.chris
|
|
« Απάντηση #28 στις: Ιούνιος 21, 2014, 08:31:45 πμ » |
|
Αν πουλάς την Δήμητρα την μσ62 ενδιαφέρομαι να την αγοράσω
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Ιούνιος 21, 2014, 09:33:18 πμ από me.chris »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
giannist
|
|
« Απάντηση #29 στις: Ιούνιος 21, 2014, 09:03:09 πμ » |
|
Φίλε μου η γνώμη μου είναι να κρατήσεις τα λεφτά σου, μην στείλεις και στην ngc για πιστοποίηση. Ως γνωστόν στις Δήμητρες οι βαθμολογίες είναι ότι να ναι. Εχω δει πιστοποιημένες ms62 που ήταν πραγματικά au58 και το ανάποδο... Οι Δήμητρές σου είναι όμορφες ότι και να γράφει το ταμπελάκι. Όσο για μασούρια, τσουβαλάκια κλπ, δεν γνωρίζω να υπάρχουν για Δήμητρες. Δεν αποκλείεται όμως να βρεθούν όπως βρέθηκαν για τόσα άλλα δύσκολα (μέχρι πρόσφατα) σε υψηλές καταστάσεις νομίσματα. Αυτό είναι ένα ρίσκο που πρέπει να έχουμε στον νου όλοι οι συλλέκτες νομισμάτων. +1
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|